Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

22.3.05

Contraofensiva PSD

Comentariu la REVANSA PSD din Ziua, 22 martie 2005. Pentru a-l accesa, click aici!

PSD se pare ca imprumuta o fila din dosarul fostei opozitii si anume subminarea puterii prin intermediul structurilor UE. Actuala putere este oarecum vulnerabila daca:

1) Ameninta aramjamentele facute de fostul premier Nastase prin care se 'mituiau' vest-europenii;
2) Daca europenii se decid sa ia tensiunile trans-atlantice la un alt nivel si incep sa corijeze comportarea europenilor 'noi'.

Cum remarca d-l Rosca Stanescu in editorialul sau de azi, in urmatoarele zile vom vedea pe ce picior stam, mai precis la intoarcerea presedintelui Basescu din Germania.

Pe site-ul nostru, a fost semnalat de un colaborator posibilitatea unei motiuni de cenzura a PSD-ului prilejuita de schimbarea codului muncii. Iata acel link aici:
http://peromaneste.blogspot.com/2005/03/schimbarea-codului-muncii.html

In treacat fie spus, in politica nu conteaza daca ai dreptate sau nu cat conteaza sa-ti atingi scopurile. Asa stand lucrurile, PSD face tot ce-i sta in putinta pentre a deraia puterea de la agenda-i reformista. Puterea trebuie sa arate ca a) stie sa convinga pe plan intern ca face ce trebuie facut si b) pe plan extern trebuie sa prezinte o situatie pe care tintele politicii externe romanesti s-o gaseasca preferabila PSD-ului. Bineinteles ca nu e usor, insa cine ar zice ca e altfel dupa 15 ani de inradacinare PSD?

Niciun comentariu:

Google
 

Postări populare