Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

2.11.05

Nu stii ce-i cu investigatiile bancare?
Cui prodest





Cheia problemei sta in ai cui sunt banii cu care Patriciu si Marin Anonimu' au cumparat, prin fundatiile cica ale fameliilor lor din Luxemburg, rafinariile care se cheama acum Rompetrol. Cei care le-au dat banii trebuiau sa si-i primeasca inapoi cu dobanda ori asa ceva nu se putea face decat prin spalare clasica interbancara. E foarte mare probabilitatea ca banii sa fie ai mafiei quasistatale rusesti, iar restituirea sa se fi facut atat prin celebra operatie de cumparare ieftin - vanzare scump imediat a actiunilor din aprile 2004 (banii au ajuns in Cipru la un offshore) dar si prin intermediul conturilor celor mentionati (de ex Marin a "cumparat' pe bani grei Catzavencu si le-a umplut conturile lui Toma, Mihaiu et co, banii devenind albi iar apoi facand pashi la cine trebuie). Omul cheie pare a fi Boroianu, legat prin multe fire vechi de securisti si pedeseristi, pastrat la "post" in Switzerland surprinzator de multi ani, care ar fi facut manaria in Luxemburg. E si Harnagea bagat deci si Milica tzapul, marele anticoruptionist. Se pare ca Talpesh a dat pe goarna multe cand l-a vizitat in primavara pe Basescu la palat si acum tavalugul nu mai poate fi oprit. Fiti fara grija, marineru' nu face discriminare intre partide, ii va beli pe toti in mod echitabil, dupa "merite". Sa fie intr-un ceas bun!

lucid din Bucuresti




Goosie din Craiova
Manevra lui Basescu !!!

Asa-zisa lista din Adevarul nu este altceva decat un nou atac dezlantuit, in stilul sau tipic, de matelotul de la Cotroceni impotriva celor pe care-i considera adversari politici, in special din PNL. Cam ciudat ca pe lista asta nu apare nimeni din PD !???
Marinarul n-are liniste pana nu-l distruge pe Tariceanu si pe cei pe care-i considera oamenii acestuia de incredere, in frunte cu Patriciu.
Acesta din urma e vanat cu obstinatie si de mafiotii petrolului, stransi in jurul lui Talpes si al serviciilor secrete.
Ce cauta SRI-ul sa ancheteze operatiuni pe piata de capital ? Asta e sarcina exclusiva a Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (CNVM).
CNVM-ul a anchetat de acum un an si jumatate aceasta operatiune si a ajuns la concluzia ca nu poate constata nici o ilegalitate. Daca chiar ar fi fost o paguba, cum zice SRI-ul, cine ar fi pagubitul, caci chipurile Rompetrol ar fi oferit actiunile prin oferta publica la un pret mai mic decat cel real ? Pagubit nu putea fi decat Rompetrolul, deci Patriciu, care culmea, e anchetat pentru asta !!
E clar ca asta e mana serviciilor secrete (Talpes stie de ce!), si a unor rechini ai petrolului. Nu intamplator Talpes facea lobby companiei turcesti Akmaya in momentul privatizarii Petromidia, si nu s-a impacat niciodata ca Rompetrol a castigat aceasta privatizare.


(PEROMANESTE: Talpes e cel pe care ex-presedintele Iliescu l-a propulsat vice-premier, pentru a sta cu ochii pe Nastase, se vede treaba ca unde dai si unde crapa?)



Da click aici ca sa vezi totul!

Niciun comentariu:

Google
 

Postări populare