Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

16.7.12

Apelul Dr.Rath către poporul german și popoarele Europei, Berlin 13-03-2012



Da click aici ca sa vezi totul!VREI SA-I INTALNESTI? cin s-aseamana s-aduna la facebook peromaneste

Un comentariu:

Doru Coarna spunea...

Ei, v-ati lamurit acum ce e Europa si ce vrea ea? Si de ce este ea in stare?

Intelegeti ca noi nu avem decat ceea ce a mai scapat de la vanzare pe aici prin tara? Si intelegeti ca va trebui sa ne descurcam doar cu aceste resurse, altminteri pierim? Adica ne pieresc astia?

Basescu are si el un merit, ne-a trezit la realitate! Sigur, nu realitatea lui asa cum este sau cum i-ar place lui sa fie, ci realitatea situatiei in care ne-au adus cateva regimuri bezmetice de manelisti damboviteni, indiferent de partid si de aripa securitatii din care fac, sau au facut ei parte.

Cui sa cedem din suveranitate? Uniunii? Germaniei? Pai ei ne vor ceda ceva din suveranitatea Germaniei si noua? Vom ajunge astfel sa hotaram si noi cum va fi viata in Germania?

Mai dragilor, treziti-va! Acum se rad state, noi suntem primul, si asta pt ca suntem si cel mai slab din zona, si tot gratie acestor politicieni.

Ia uitati aici: Romania s-a dezvoltat alaturi de sovietici, in rest doar s-a distrus sau a pierdut. OK? Si nu-mi sariti in cap, sovieticii nu mai exista, dar asta arata ca avem nevoie de un tutore, suntem imbecili ca neam, asta e. D-aia nu putem renunta la optiunea noastra europeana si transatlantica, insa daca vorbim de dezvoltare! Daca vorbim de vasalitate si jaf, sa ne facem ca nu auzim! Sa-l demitem pe nenea la scara nationala, apoi sa le explicam europenoizilor ca mergem la dezvoltare, sau nu mai mergem deloc. In definitiv, in UE tot intra lumea, cineva mai trebuie sa si iasa… in definitiv, nu ne mai place ce se canta acolo, muzica.

Proiectul european s-a dus! A fost croit gresit, a fost exploatat lacom, nu s-a avut experienta si nici nu s-a studiat istoria in materie de uniri si uniuni, intr-un cuvant s-a gresit complet! Costurile Uniunii insa nu s-au sfarsit, cine mai sta la gramada risca sa plateasca nota finala, consumatia! Avem inca un RON, ceva agricultura, ceva frumuseti si ceva resurse. Daca incepem sa chibzuim, mai avem o sansa. Daca mergem pe mana altora si dupa sfaturile lor, ramanem boschetari planetari, adica fara tara!

Sigur ca nu cunosc ce-i in capetele lui Ponta si Antonescu, insa trebuie sa ne gandim la postbasism: e vorba de natia romana si de Romania! Trebuie sa reconstruim, indiferent de parerile si talpile ce ni se pun din afara! Daca nu reconstruim, nu acoperim pensiile si salariile plus cheltuielile curente ale statului, si ne imprumutam pana pierdem tot prin nerambursare. Adica devenim boschetari planetari. Insa trebuie reconstruit serios si inteligent, pe nise de piata, nu investitii gen pdl in borduri si piscine…

Se intelege ca indepartarea lui Basescu este, in fapt, cea mai mica dintre problemele noastre! Si ar fi bine s-o rezolvam cat mai rapid.

S-o gandi careva la viitor? Sau nu ne dau voie UE si ailalti?

…Si ce daca? Pana la urma se schimba si Merkel, si Obama, si toti restul, iar cei care vin ne iau de buni asa cum ne gasesc. Daca insa ne mai gasesc…

Google
 

Postări populare