Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

13.7.12

scepticul de serviciu: euroscepticul

Maximmouse

Fratilooor!

Sunteti , in general, ca si mine, sceptici.

Din avion , se vede , de la mine, asa:

– Petre Roman, fondatorul PD a fost prima piesa a UE in Romania.

sa nu uitam “maldarul de fiare vechi”…ceea ce ulterior va deveni industria romaneasca.

– satanail , a fost permanent , in urma , schimbul de maine. La un moment dat, probabil ca Petre Roman nu a mai marsat , asa ca a fost pus vioara intai satanail.

– in pragul intrarii Romaniei in UE, problema schimbarii garniturii de conducere devenea stringenta. Sa ne amintim justificarea lui Adrian Nastase privitor la renumararea voturilor in 2004! Eram , nu-i asa in pragul unei mari realizari si nu trebuia sa tulburam apele. O justificare de buna credinta, de patriot.De patriot …pacalit, insa!

– era foarte periculos ca in momentul in care Romania devenea membru plin, sa aiba la ghidon patrioti, nu-i asa?

Ei bine , dragi prieteni , a inceput era satanei…intrarea in UE. N-am ascuns niciodata euroscepticismul meu, nu o fac nici in aceasta argumentatie.

– deoarece a fost imposibil sa injuge tara mai mult decat era, atunci cand la guvern erau libearalii , care cu o puternica urma de patriotism au tinut FMI departe si au incercat , speculativ sa ridice pib ul , ei bine, se impunea ca intreaga putere in stat sa fie in mainile ue prietenoase ale satanei.

– au trecut numai 8 ani de cand satana a fost aburcat asupra acestei natiuni. Ultimii aprox. 4 sunt un cosmar absolut. sa ne gandim, oare nu putea el sa fure discret si eficient pentru el si famiglie, nefacand atata rau? ba putea , chiar foarte bine! dar nu ar fi fost pus presedinte, nu? Altele erau punctele de rezolvat din agenda ue.

– cel mai important punct, neaccesarea fondurilor europene…din ce motive, nu conteaza, ue NU VREA SA SUSTINA ROMANIA IN DEZVOLTARE. OK, m-am prins!.Sa ne gandim putin, oare , guvernantii nu aveau destul de furat din banii guvernului roman? Ba da! Atunci de ce si-au bagat labele in fondurile europene? Pai tocmai d’aia , ca sa fie poprite…simplu, finalitatea este aceeasi, nu luati , iar daca luati, le-ati furat etc.

Ok, Comrade

– nedezvoltarea infrastructurii, alt punct important pe agenda UE. S-a facut cu brio, incepand din 1990, de satanail. Daca Boagiu nu ar fi atat de proasta, dar hoata, poate ca nci nu recunosteam ca este punct pe agenda UE. In nemarginita ei prostie, zice , cu putin timp in urma: nici n-o sa dea in folosinta nici o autostrada…pe ce se baza? Hm! pe UE se baza.

-furnizarea de forta de munca , chiar inalt calificata, pe nimic, marilor prieteni din vest. Punct indeplinit, de asemenea. medici, ingineri, lacatusi, montajisti, sudori, petrolisti, navigatori, etc. impanzesc ue, nu ne uitam la zidari si chelneri si alte meserii de servicii….care nu-si gasesc in Romania de lucru…pentru ca Romania nu poate produce ca sa-i sustina. Asa a venit sloganul: d’aia ati vrut in UE, ca sa mergeti dupa joburi….ei?

-distrugerea invatamantului romanesc, o alta problema in agenda europeana, pentru Romania.Ceea ce s-a intamplat in ultimii ani este edificator.Nu mai detaliez, se vede cu ochiul liber.

-distrugerea sistemului de sanatate. Cu scop final depopularea accentuata a Romaniei, asta merge conjugat cu mergeti in lumea larga …:)

-distrugerea sistemului de asistenta sociala, in aceeasi idee generoasa de depopulare, prin diminuarea , chiar suprimarea ajutoarelor de stat pentru categoria de populatie apta de inmultire…mame si copii, astfel incat se pune intrebarea, cati copii din ue au o alocatie de mai putin de 10 euro pe luna?

-propunerea si indeplinirea scopului de destructurare a statului Romania, prin regionalizare si alte bazaconii care se vor dovedi utile la momentul oportun, care moment, va fi foarte curand , daca “uneltele” europene raman la locurile lor.

– sa nu judecam simplist! modul in care fratii nostri europeni au sarit in ajutorul uneltelor lor , nu are a face cu niste sume pompate in ICR, sau SIE. Este vorba de faptul ca guvernarea actuala strica niste socoteli , pe termen scurt si pe termen lung ale acesora in tara noastra draga…cat va mai fi fost planificat sa dureze…

Fiecare dintre voi, in domeniul sau , poate sa vada realitatea aservirii si distrugerii Romaniei, deci, se pot adauga, zeci de alte puncte in care satana si prietenii au implementat dorintele vesticilor aici.

Ce-i de facut?

Mai corect, nu cred ca sunt eu mare destept acuma. S-a dovedit, ca ,totusi, romanilor nu le-au trebuit mai mult de 4 ani ca sa se dezmeticeasca din pumn…:) totusi , suntem poporul cu cel mai ridicat IQ din lume fratilor.

Ce se intampla acuma este o lupta foarte greu de imaginat de omul simplu…sunt de acord cu revelarea tuturor gainariilor omenesti ale fostei echipe conducatoare, asa ajungi la intelegerea maselor, dar guvernul Ponta si Crin Antonescu, liberalii si socialistii romani, au in acest moment de dus un razboi tacut, a carui amploare , poate, nici nu ne-o imaginam.Cine sunt aliatii nostrii? Se pot banui, vor face fata politicienii romani la o asemenea provocare? ramane de vazut!

Intrebarea care se pune este: MERITA?

Raspunsul este unul singur,

IN PLAN PERSONAL, NU, IN PLAN NATIONAL ESTE SINGURA OPTIUNE!

Vreme trece, vreme vine, judecata va fi, iar la judecata trebuie sa iesi bine, ca om politic, ca patriot roman!
Da click aici ca sa vezi totul! VREI SA-I INTALNESTI? cin s-aseamana s-aduna la facebook peromaneste

Un comentariu:

Doru Coarna spunea...

singura solutie este ca majoritatea parlamentara sa se adune in sesiune extraordinara si sa constate in plen reunit defectul de decizie al CCR si sa revoteze ordonanta, ca lege. Va iesi tambalau, dar fratii astia intru distrugerea Romaniei vor constata ca nu au ce ne face. Daca amana Schengenul le vom spune ca nu ne mai intereseaza, oricum ar fi gasit alte noduri in papura ca sa ne amane..
Iar despre MCV, asta e, va suferi Justitia romana, ce sa spun! Cum?
Iar daca ne modifica ratingul, abia ca scapam de asasinii economici. Dar asta trebuie spus oficial!
Si daca ne amana cu zona euro, mai bine, intai sa-si repare ei ratingul zonei euro… Bulgarii au declarat oficial ca nu-i intereseaza acum intrarea in zona euro, ca asteapta ca zona sa-si revina ca sa ia o decizie…

Pana la urma, daca doar spunem ca ne gandim sa verificam toate importurile dpdv fitosanitar si chimic, in laborator romanesc pe care urmeaza sa-l acreditam candva, anume exact atunci cand ne vor primi in Schengen, i-am pus cu botul pe labe…

TREBUIE TOTI SA INTELEGEM CA NU PUTEM FI PRIVITI SERIOS DECAT DACA NE COMPORTAM SERIOS, MATUR SI ECHILIBRAT!

Daca mai rade Ponta pe la Bruxelles… si are si un zambet din ala…
Imi pare ca joaca mai bine Crin in rolul de presedinte, decat Ponta in cel de PM. Doamne cat lipseste acum USL-ului Adrian Nastase! A stiut MISAista aia de Macovei ca trebuia sa-l scoata din joc… Si Geoana!

As mai spune un lucru: atentie mare la tradari, in special in zona PSD! Baietii nu stiu de frica deloc, dar “se tem” de bani…

Google
 

Postări populare