Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

14.2.06

pastila





lucid din Bucuresti
o cheie oferita de veceutudor...

....acum cateva zile la emisiunea Vrancioaiei la Antena 1. Indignat de atacurile lui JiJi Becali, trebunu' s-a lansat in apararea....masoneriei: ca ce buni crestini e fratzii, ca ce patriotzi...dand exemplul unei "sedintze" la care insusi a participat la invitatia unui foarte bun amic devenit mare maistru (nu a spus cine) pentru aniversarea lui 24 ianuarie. Ce de cruci, steaguri tricolore a vazut el la fratzi, comedie mare.. Interesant e ca a spus ca a avut ALATURI ca participanti pe Melescanu, Rusanu, Norica si alte personalitati politico-culturale. Hopa....Ia sa ne uitam cine face zid in apararea lui Bombo, si el de mult banuit a purta shortzuletz, protectorul marelui maistru national Chirovici, care mare maistru e omul de casa al lui Voiculescu (traiti, tov general), iar amicul Tariceanu, fiul adoptiv al celebrului 33 don Amedeo, l-a conservat bine merci pe Chirovici si in guvernul lui. Ori cine cam stie datoria fratzilor de a se ajuta intre ei la nevoie, uite ca se cam face lumina si in frontul unit muncitoresc din jurul lui Bombo si antiDNA. Halal sa ne fie, am reusit sa facem si din masonerie - unde acum vreo suta cincizeci de ani erau Balcescu, Cuza sau Kogalniceanu - o asociatie de protectie a borfashilor. Uite domne ca la noi pana si organizatiile esoterice elitiste le facem de kkt "romanizandu-le".


peromaneste: Iata si o declaratie a senatorului Tudor aici. Mai mult, merge vorba ca Tariceanu nu ar fi fiul adoptiv ci natural, dar pe alaturi, al maestrului traducator de Shakespaeare, Dan Amedeo Lazarescu.



Da click aici ca sa vezi totul!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Chirovici in copac, ce facea el acolo?

Domnule Lucius daca il cunoasteti pe Eugen Chirovici, intrebati-l ce facea intr-un copac la Manastirea intr-o toamana a anilor 80.

Google
 

Postări populare