Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

2.2.06

pastila






...s-a demarat procesul de schimbare a clasei politice

Asa cum justitia italiana a facut cu politicienii macaronari, demanteland mafia crestin-democrata a lui Andreotti si pe cea socialista a lui Craxi, tot asa va face - asta spera toti oamenii cinstiti din Romanai - justitia noastra cu mafiile pedeserista si penelist-patricista. Presedintele a dat impulsul, o sprijina fara rezerve pe doamna Macovei, are alaturi in aceasta lupta cu mafiotii tinerii din serviciile secrete care s-au saturat tot sa "semnaleze" fara a se lua masuri. Mingea e la judecatori si procurori. Se pare ca modelul Daniel Morar a inceput sa faca prozeliti. Si daca vedem ca pana si madam Huza e inculpata iar Tuculeanu s-a pensionat sunt destule semne ca justitia incet-incet se misca. Vor urma mari surprize. Escrocheria lui Geonelu data in gat de Ev Zilei cu terenul "verisorului nevestei" de 1.6 milione de euroi e doar un mizilic. Curaj! Va rasari soarele si pe ulitza oamenilor cinstiti din Romania.


lucid din Bucuresti


Da click aici ca sa vezi totul!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Lucidule...


Io sunt de acord neica cu ce zici talica , dar devine cam translucida treaba... La pedei nu ie daloc , daloc ?
Ca acuma intilnirile fatilor Iancu cu conseleru Stolojan si ale lui conseleru Saftoiu cu Tender sa sa puie numa la pesedei ?
La pedei daloc ?
Da poa sa ai dreptate , ca ceam si mai jos , o fi pus-o oamenii de frun tentar , de frun popa prostu ceva , Doamne feri de frun trafic de influienta , n'asa?

Anonim spunea...

gili..

Chiar nu vazusi alaltaieri seara cum a fost executat in direct de Claudiu Saftoiu penibilul Liviu Mihaiu (penibil de cand l-a manjit anonimul Marin, fratele de "cruce" - sau shortzuletz, ma rog - al lui Costache P "cumparandu-i" actiunile? Cu: uita-te in camera - deci in ochii telespectatorilor - si spune-mi la ce ora a avut loc intalnirea. Pai.. pe la ora 14,a baiguit "morsa". Si a cazut ghilotina: la ora 14 eram cu presedintele, baroneasa Nicholson si inca 200 de persoane in sala mare a palatului la lansarea actiunii caritabile pentru copiii Europei. Plus 10 televiziuni care filmau.
Acum ,vorba lui Turcescu, Mihaiu chiar are o problema, la tribunal.

peromaneste spunea...

Tia, Romaniei ii va lua ceva timp pentru a ajunge mai mult decat membru nominal al UE. Tot ce avem nevoie este ca romanii sa poata circula. Cei cu carte o pot face de aproape 15 ani. Realizarea mare pe termen scurt si mediu va fi insa de la cei plecatii pe meserii. Acestia din urma vor fi cei dintai care se vor intoarce si primeni lucrurile acasa. Dupa aceea, in timp, cei cu carte, idei si bani multi vor vrea si ei sa se intoarca acasa.

Pentru a mai da un raspuns intrebarii tale, ai fost in Grecia? Asa va arata Romania dupa ceva ani in UE, cum arata Grecia acum...

Google
 

Postări populare