Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

28.10.05

Atac la Basescu sau invitatie la dans?



Adrian Nastase, miercuri seara la TVR, in emisiunea "Prin plan", spunea ca romanii se refugiaza in credinta, inghesuindu-se la Patriarhie in ziua Sfantului Dumitru, pentru ca sunt dezamagiti de Basescu:
Sunt intr-adevar mai multi decat erau, decat veneau in anii anteriori. Si probabil ca explicatia - multi dintre ei si-au pierdut speranta; au crezut poate, multi dintre ei, in Traian Basescu si in promisiunile lui si acum se refugiaza in zona religiei mai multi decat de obicei.
Intr-un editorial din Jurnalul national, d-l Nastase spune:
Faptul ca Traian Basescu – marele maestru al scandalurilor si crizelor – a fost prezent la stadion, pentru a "media" intre suporterii Rapidului si Stelei felul in care sa-si arunce in cap unii altora bucati de ciment este oare intamplator sau doar un simptom al unei noi epoci si al unei noi "reforme"?


alwis46
Domnule Nastase........


.....cred ca ati luat-o usor la vale. Parabola dvs. nu numai ca este jalnica dar este lipsita si de cel mai elementar bun simt. Adica trebuia sa vina Basescu sa se duca lumea la biserica din disperare ? Adica poporul asta nu a avut credinta pana acum si nu se ducea la biserica ? Numai mintea goala a unui bolsevic putea sa scoata o asa gogomanie. V-ati scremut mult creierul s-o gasiti ? Explicati-le asta celor mai bine de 80 % dintre concetatenii matale, cei care au incredere in biserica si credinta cum vine chestia asta. Poate gasiti pe cineva sa va trezeasca la realitate ca stiti la fel de bine ca mine, somnul ratiunii, naste.......
v-ati amintit, nu ?


PEROMANESTE
Interesant atacul acesta...


al d-lui Nastase. Se vede treaba ca dansul tinteste, cu comentariul facut la televiziune, o anume parte a populatiei, tineri cu carte de exemplu, cand face o asemenea afirmatie - nu tocmai inexacta, dar nici 100% corecta!

Cat despre calitatea presedintelui Basescu de mediator, sa spunem deocamdata, ca gura pacatosului profetii s-ar putea ca graieste!



Da click aici ca sa vezi totul!

Niciun comentariu:

Google
 

Postări populare