Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

14.2.11

WikiLeaks Romania referitor la Basescu


Băsescu, la un pas de inculpare pentru trafic de arme si crima organizata

WikiLeaks.ro a prezentat de-a lungul timpului o serie de documente care dovedesc fara nici un dubiu implicarea presedintelui Basescu in traficul de arme la nivel mondial, precum si preocuparea tot mai asidua a autoritatilor americane pentru acest fenomen.


Cele mai multe dintre materialele prezentate de noi pot fi gasite si pe internet in ultima vreme, iar altele provin din diverse surse de informare a caror identitate este protejata.

Ne facem datoria fata de cititori sa reluam cele mai importante dintre documentele prezentate pana acum, materiale grupate de noi sub etichetele ” terorism basescu (19) “.


De asemenea, WikilLeaks.ro v-a prezentat pe larg si documente referitoare la implicarea lui Traian Basescu si a Regimului sau in amplele operatiuni efectuate de Mafia de partid si de stat pe teritoriul Romaniei dar si in afara acestuia, operatiuni care au ca scop colectarea unor sume colosale de care sa beneficieze potentatii acestui regim.


Intr-adevar, coruptia, crima organizata si alte activitati ale acestei adevarate Mafii nu sunt noi, insa in ultimii ani ( cu precadere in ultimii doi ani, de cand PDL conduce practic singur Romania), fenomenul a capatat proportii incredibile, necunoscute pana in prezent. Intr-adevar, asa cum pe vremea comunistilor, Statul nu era decat o anexa a Partidului, acesta din urma folosindu-se de parghiile administrative ale statului pentru a-si pune in aplicare planurile politico-economice, tot asa si acum, Statul Roman nu este decat o anexa a PDL. Acest partid nu este altceva decat un paravan pentru Mafia politico-economica ce penetreaza, conduce si sustine Regimul actual, Romania devenind un stat mafiot similar din multe puncte de vedere cu unele regimuri sud-americane sau africane.

Materialele publicate pana acum pe acesta tema au fost grupate in principal sub etichetele “wikileaks romania basescu mafia (33)” .


Se pune pe buna dreptate intrebarea: Romania este totusi un stat membru UE si NATO…. ce fac aceste autoritati civile si militare referitor la fenomenele descrise mai sus? Oare chiar nu stiu acestia despre ceea ce se petrece in Romania? Numai naivii cred ca forurile internationale nu cunosc implicarea regimului in traficul de arme ce alimenteaza terorismul international sau in activitatile economice ilicite…. Referiri la acestea apar aproape saptamanal in presa internationala, daca ar fi sa ne bazam numai pe investigatiile de presa, insa stim foarte bine ca Serviciile Speciale ale diverselor state monitorizeaza atent si in amanunt aceste probleme. Si atunci? De ce nu … “se face ceva”? Asa cum am mai spus, pana in prezent Mafia politico-economica din Romania a fost cu adevarat PROTEJATA de regimurile europene si cel american. Un raspuns dur, insa adevarat. Regimul Basescu a fost extrem de util acestora pentru implementarea rapida a Planurilor acestei adevarate “Oculte Mondiale” , in zona noastra, cu extindere spre Rusia si Orientul Apropiat.


“Ruptura” intre puterile occidentale si regim s-a produs treptat, pe parcursul anului 2010 si s-a accentuat in 2011. Intr-adevar, regimul a devenit periculos pentru punerea in aplicare a planurilor respective, tocmai prin rapacitatea sa si prin faptul ca nu-si mai ascunde in nici un fel “manevrele” politico-economice. Toata lumea isi da seama ca democratia nu functioneaza in Romania, exercitiul parlamentar este o mascarada care nu mai pacaleste nici pe cei neavizati, coruptia extinsa la toate nivelurile face imposibila functionarea cat de cat eficienta a statului si a economiei “albe”, iar economia “subterana” , nefiscalizata si mafiota depaseste cu mult 50% din PIB.

Romania a fost un experiment, asa cum bine s-a spus in presa. Acest experiment trebuia oricum sa duca la prabusirea statului ( cazuri similare: Grecia, Irlanda, Egipt, Argentina, etc)… insa prabusirea a devenit incontrolabila si periculoasa pentru “Oculta Mondiala” prin factorii perturbatori ce nu pot fi cuantificati si previzionati, iar Regimul atrage prea mult atentia asupra sa si implicit asupra “Stapanilor din Umbra”, asa cum am amintit mai sus.

In plus, opinia publica de peste ocean trebuie “adormita” cumva, deoarece este tot mai “agitata” vis-a-vis de fenomenul terorismului international ( Cazul Bout de exemplu), iar Romania este implicata pana dincolo de orice limita tolerabila in acest fenomen….


Cineva TREBUIE sa plateasca, pentru ca lucrurile sa se “linisteasca”…. astfel a inceput “numaratoarea inversa” pentru Regimul Basescu.

Ultimele evenimente din Romania dovedesc acest lucru. Potentatii regimului cunosc ce ii asteapta si acum cauta sa minimizeze pierderile si sa-si asigure scaparea, sacrificand pionii mai marunti.

In “cheia” celor expuse mai sus, trebuie sa citim ultimele evolutii de pe scena romaneasca:


Operaţiunea “Vămile”, – sfârşitul Regimului Băsescu?

Razboiul Basescu-PDL si scandalul arestarilor din vami ar putea avea un substrat cu adevarat spectaculos, care, in rezumat, ar suna asa:

Operatiunea “Vamile” a fost pornita nu de Basescu contra lui Blaga, ci de Blaga (sau mai corect, de gruparea Blaga-Videanu-Berceanu), ca sa-l termine pe Basescu si mai ales sa reteze sursa de finantare a gruparii Falca-Udrea.

Fapte:

Anchetele din vami au pornit inca din mai 2010, adica atunci cand Vasile Blaga era ministru de Interne. Au fost derulate cu ajutorul DGA, condus atunci de actualul sef al Politiei, Liviu Popa, si ofiteri ai serviciului au fost infiltrati la Politia de Frontiera.

Povestea venea si in contextul conditiilor puse pentru aderarea la Schengen, stiut fiind ca una din cele mai mari probleme ale Romaniei, in ochii celor de la Bruxelles, era faptul ca are frontiere prin care orice retea de trafic de orice fel trece ca prin branza. La operatiune au participat si structuri informative din afara tarii, cu logistica si informatii, deci era cumva o “impusa”, care, chiar daca se stia la nivel inalt ca va avea implicatii politice, nu prea putea fi oprita.

Dar a fost “un context de imprejurari favorabile” pentru a transforma aceasta operatiune intr-o lovitura mortala la adresa unei anumite tabere din PDL.

Potrivit informatiilor “realitateamea.ro”, greii PDL-ului, adversari ai lui Basescu, mai cunoscuti sub initialele BVB, pornind de la premisa ca s-au saturat sa tot auda cat sunt ei de corupti, ar fi luat decizia “sa arate cat de corupti sunt altii”, chiar cu riscul sacrificarii unor pioni de pe tabla lor de sah, tocmai in ideea credibilizarii intregii actiuni.

Asa se face ca operatiunea “Vamile”, care face inconjurul tarii, a atins si doua judete legate de doi dintre ei, Bihor (Vasile Blaga), si Caras Severin (Sorin frunzaverde), dar a atins reteaua de la Suceava, judet controlat de Flutur, si, conform informatiilor, se va opri la Arad.

Aradul este judetul celebrului fin prezidential, Gheorghe Falca, amicul doamnei Udrea. Gheorghe Falca este cel care l-a trimis la Bucuresti sa fie sef al ANAF pe Sorin Blejnar. Seful ANAF este ultima veriga in lantul colectarii de bani in reteaua vamilor, el fiind cel care semna si pentru numirea unui simplu sef de tura de la o regionala din teritoriu.

Iata ce scriu judecatorii Tribunalului Satu Mare in incheierea penala emis astazi pentru arestarea omului de afaceri clujean Liviu Florian:

“Totodata solicitarea unor sume atat de mari, 130.000 de euro respectiv 300.000 de euro, in numele si pentru un PARTID POLITIC si un sef de institutie, lasand sa se inteleaga ca delegarea si numirea intr-o functie publica se face doar pe criterii politice si nu de competenta este de asemenea in masura sa provoace in randul opiniei publice un sentiment de insecuritate si neincredere in institutiile publice”.

Deci, dupa cum spun chiar magistratii, spagile imense din vami ajungeau la un partid politic. Cum nu poate fi unul de Opozitie, este clar vorba de PDL.

Pe acea tabla de sah a vamilor, facuta publica de unul dintre liderii de sindicat, in varful schemei stateau regina si regele, destinatiile finale ale milioanelor de euro.

Prin deductie logica, pe linie ierahica, regina ar fi Sorin Blejnar, regele ar fi Gheorghe Falca.

Sorin Blejnar se afla in aceste momente la Palatul Victoria, unde a fost chemat sa dea explicatii (de parca nu ar fi stiut cu totii, de sus pana jos, cum stau lucrurile), si de unde este putin probabil sa plece cu functia neatinsa.

Informatiile spun ca tavalugul va ajunge si la PDL Arad. Daca se vor confirma cu o descindere la finul prezidential, ar putea fi sfarsitul regimului Basescu.

sursa

Băsescu , martor in procesul lui Viktor Bout

Corneliu Vadim Tudor a trimis un comunicat de presa in care face referire la un proces de la New York in care este judecat traficantul international de arme Viktor Bout si unde ar fi fost citat ca martor Traian Basescu.

 

Reamintim ca Wikileaks a prezentat recent conform careia un om de afaceri strain spune ca o firma din Romania urma sa exporte arme in Liban. Sa mai spunem ca anul trecut, fratele presedintelui a fost implicat intr-un scandal de armament, in disparitia unor containere cu arme la Rm Valcea.

 

Comunicatul lui Vadim:

 

”Ambasadorul SUA in Romania confirma, involuntar, dezvaluirile noastre. In mod concret, dl. Mark Gitenstein i-a telefonat lui Traian Basescu, dindu-i o veste „buna”: s-a aprobat cererea lui insistenta de a vizita America – dar nu la Casa Alba, ci la un Tribunalul Federal din New York. Deocamdata, in calitate de martor in procesul faimosului traficant de arme Viktor Bout, care a livrat „ uneltele mortii” si gherilelor columbiene FARC. Mai mult ca sigur, calitatea de martor se va schimba in aceea de inculpat. Are ea, America, destule pacate – dar trebuie sa recunoastem ca Justitia isi face datoria ca la carte! N-avem decit sa ne amintim de maniera decisa in care „mina lunga a Legii” i-a zguduit pe mai multi presedinti ai Americii, intre care Richard Nixon si Bill Clinton. In nebunia lui paroxistica, s-ar putea ca Traian Basescu sa-si faca iluzii ca ii corupe, sau ii santajeaza pe magistratii de peste Ocean, asa cum face cu slugile din Romania. il duce mintea. Deocamdata, stiu ca telefonul primit, la sfirsitul acestei prime luni a anului si la inceputul saptaminii, de la reprezentantul Casei Albe la Bucuresti, i-au provocat raufacatorului de la Palatul Cotroceni mari dureri de cap. Ce facea el spume la gura din senin, dar ce-a dat in clocot dupa lovitura de maciuca pe care a primit-o in moalele capului sau mic si tuguiat, de la ambasadorul SUA! Auzi minune: sa-i faca, lui, atotputernicului santajist, un ambasador una ca asta! Sa-i pomeneasca, lui, MARK de FARC! Eu, unul, consider ca, abia acum, Traian Basescu e terminat politic. Definitiv. si-a inceput „presedintia” cu Dosarul Flota si si-o va termina tot la Tribunal, cu Dosarul Armamentul.

 

Iata un Raport pe care l-am primit pe filiera Serviciilor Secrete:

 

Traian Basescu va fi audiat oficial ca martor in procesul traficantului de arme Viktor Bout, care va incepe in septembrie 2011 la un Tribunal Federal din New York. Conform unor surse de la Palatul Cotroceni, luni dimineata, in jurul orelor 9, Basescu a fost instiintat telefonic de ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, ca in scurt timp autoritatile americane vor face demersuri oficiale pentru citarea sa ca martor in celebrul proces al «traficantului mortii». Convorbirea a durat cca. 3 minute. Rechizitoriul procurorilor americani contine probe si documente care atesta complicitatea unor inalti demnitari romani cu celebrul traficant. De altfel, conform informatiilor noastre, acesta este un prim rezultat al interviurilor discrete luate lui Traian Basescu anul trecut de catre directorul adjunct al FBI, Sean Joyce, care a venit de doua ori in Romania si a stat de vorba cu Chiriasul de la Cotroceni despre complicatul subiect al traficului de armament. Aceleasi surse ne-au mai dezvaluit ca autoritatile americane au informat periodic, incepind cu anul 2005, Ministerul Justitiei din Romania despre investigatiile lor, precum si despre personajele politice romanesti suspectate a avea legaturi cu afacerile cu armament ale lui Viktor Bout. Evident ca toate aceste schimburi de informatii au fost trecute sub tacere si ingropate adinc de catre organele corupte de la Bucuresti, cu atit mai mult cu cit in capul listei de complici este Traian Basescu, considerat de catre americani un personaj-cheie in activitatile ilegale ale lui Viktor Bout din 1998, cind se pare ca acesta a incarcat armamentul traficat chiar de pe Aeroportul Otopeni, iar «liberul» de decolare a aeronavei mortii a fost dat de autoritatile aeronautice romanesti, sub presiunea si la ordinul direct al Matrozului, aflat atunci la conducerea Ministerului Transporturilor. Acest transport era pentru gherilele FARC, ale traficantilor de droguri din Columbia. De altfel, in anul 2009, agentii americani care l-au arestat pe Viktor Bout la Bangkok s-au dat drept membrii ai gherilelor FARC. Este de asteptat ca americanii sa-l intrebe pe Basescu si despre vinzarea de armament si rachete catre Militiile Libaneze Hezbollah, pe care o patroneaza direct, impreuna cu fratele sau.

In aceasta situatie, ca membru supleant al Comisiei de Politica Externa a Parlamentului European si detinator al unor informatii pretioase pe tema implicarii lui Traian Basescu in aceste activitati criminale, ma ofer sa compar ca martor in procesul de la New York”. (Corneliu Vadim Tudor, europarlamentar)

Sursa

De asemenea, WikiLeaks.ro dezvaluie urmatoarele:

Informator spunea…

3 02 2011 TRAIAN BĂSESCU ÎI TRIMITE ÎN SUA, PE SECURISTUL FLORIAN COLDEA ŞI PE PROCURORUL MATEI LAZĂR

           AMERICA NU DOARME: BASESCU VINDE ARME!

Marţi seara, în jurul orelor 21, Traian Băsescu a avut, la Vila Lac 2, o întîlnire cu Florian Coldea. Individul e amestecat în aproape toate nelegiuirile presedintelui, începînd de la faimoasa răpire din Irak şi terminînd cu tentativa odioasă, din aceste zile, de modificare a pachetului de legi ale Siguranţei Naţionale. Am aflat că Florian Coldea a discutat cu Basescu, timp de mai bine de o oră, despre deplasarea pe care ar trebui să o facă în SUA, pentru a se pune la punct în problema citării presedintelui în Dosarul Penal Viktor Bout, a cărui judecare va începe în septembrie, la un tribunal federal din New York. Basescu se teme de faptul că, o dată citat ca martor în proces, americanii ar putea să-i întindă o capcană, prin schimbarea încadrării juridice, din martor în inculpat. La discuţie a mai participat şi un procuror, însărcinat de Laura Kodruţa Kövesi să îl însoţească pe Florian Coldea în SUA, cei doi avînd misiunea să pregătească un raport asupra situaţiei. Conform informaţiilor noastre, procurorul, care activează în unul din departamentele Parchetului General, se numeşte Matei Lazăr şi se spune despre el că, pînă să intre în Procuratură, s-a ocupat, în calitate de avocat, de mai multe speţe de drept internaţional, mai ales pe relaţia cu SUA. E cunoscut ca un bun vorbitor de limbă engleză. Sursele noastre ne-au mai informat că cei doi vor contacta la New York o casă de avocatură locală, Crieg & Samson, care va deschide uşile necesare documentării în amănunt asupra situaţiei. Firma de avocatură din New York a fost pusă la dispoziţia lui Basescu de George Sörös, care, în urma serviciului, îi va cere multe altele, legate, mai ales, de exploatarea aurului, argintului şi uraniului de la Roşia Montană.

9 februarie 2011, 11:38

CNN: Sub regimul Băsescu Romania a devenit placa turnanta a traficului de carne vie!

David Batstone este profesor de economie si marketing la Universitatea din San Francisco, dar si comentator al postului de televiziune CNN. Recent el a facut un comentariu despre traficul de carne vie la care Romania este parte, ca placa turnanta spre occident. Romania a devenit piata principala a vanzarilor de persoane din Uniunea Europeana. aici.

Victimile sunt tineri si tinere in pragul adolescentei, copii de pana in 12 ani provenind din Honduras, Afghanistan, Congo si China. Odata ajunsi in Romania, acesti tineri intra in filierele de trafic si sunt destinati pietelor din vestul europei, majoritatea ajungand sclavi sexuali.

In vreme ce legislatia din Romania interzice acest trafic, pozitia geostrategica il permite din plin., iar faptul ca tara noastra e deja mambra a UE este un avantaj din acest punct de vedere, spune Batstone. U.S. State Department’s Trafficking in Persons a raportat in 2010 ca foarte multi cetateni romani au fost exportati, la propiu, pe pietele europene. Traficantii introduc ilegal victimile in tara, mituind vamesii si politistii de frontiera. La fel ii si scot din tara, foarte usor, deoarece vamesii romani sunt foarte corupti, mai spune autorul. In occident victimile sunt supuse la munci silnice in domeniul agriculturii, sau industriei, iar o parte intra in industria pornografica. Cel putin 140 de cazuri au fost raportate Departamentului de Trafic cu Persoane al SUA numai de organizatia “Not For Sale”, condusa de David Batstone. In continuare sunt enumerate o serie de cazuri concrete pe pagina online a CNN, care poate fi accesata

sursa

NEWS ALERT: Traian Băsescu se teme că F.B.I. ar putea să-i blocheze conturile din Bruxelles

Înainte a de efectua orice program oficial, în cadrul vizitei pe care a făcut-o vineri la Bruxelles, Traian Băsescu a fost, în jurul orelor 10, la sucursala locală a Băncii Credit Lyonnais. Aici, a avut, circa 30 de minute, o întrevedere între patru ochi  cu o persoană din conducerea băncii. Surse din preajma Presedintelui spun că motivul vizitei îl constituie faptul că Băsescu doreşte garanţii din partea băncii că datele sale de cont, unde a adunat o sumă impresionantă de bani, nu vor fi divulgate FBI-iului, care a declanşat o anchetă discretă cu privire la averea lui. Aşa-zisul preşedinte al României e suspectat că a cîştigat-o din afaceri cu armament, vîndut unor puteri şi facţiuni militare ostile politicii SUA, atît columbiene, cît şi libaneze şi palestiniene. Zvonurile din anturajul prezidenţial spun că, în cazul în care Traian Băsescu nu va fi convins că banca respectivă nu va rezista anchetei FBI, este decis să mute conturile în anumite bănci din Japonia, cu care colaborează încă de pe vremea în care era doar comandant de navă.

Sursa

Regimul Basescu – regim criminal impotriva poporului român

Regimul Basescu – Boc, tutelat de FMI, a înregistrat cele mai multe recorduri post-decembriste si împotriva Poporului Român. Vom începe enumerarea lor cu cele mai mari recorduri din Europa, consemnate în timpul Regimului Basescu – Boc.  Avem: (continuarea aici…)

 

 

Traficantul de arme Bout va face dezvaluiri despre afacerile cu Băsescu

“Traficanul Mortii” este porecla sub care este cunoscut in intreaga lume Viktor Bout. Unul dintre cei mai mari traficanti de arme din istoria lumii care, de altfel, a si inspirat subiectul unui film celebru intitulat Lord of War. Si care are multe si durabile legaturi cu Romania. Si cu demnitari romani. In functie. Arestat mai intai in Thailanda si, relativ recent, extradat in Statele Unite, Viktor Bout se pregateste sa ciripeasca. Asa cum a sugerat, in stilul sau specific, aparatorul sau, intr-un interviu acordat presei americane. Iar Moscova este ingrozita. Si nu numai Moscova. Se aude, prieteni de la Bucuresti? (continuarea aici….)

Inca o dovada: Băsescu si traficul de arme

Presedintele creeaza o noua diversiune. In loc sa dea raspuns la acuzatia de trafic cu armament din Raportul UNIDIR, publicat in premiera de Agentia de Investigatii Media, el se pronunta asupra legalitatii inregistrarii discutiei dintre Constantin Degeratu si Omar Hayssam. La prima vedere, diversiunea a fost facuta in pripa. Basescu pare ca a comis o gafa. Atragand atentia asupra inregistrarii, el recunoaste autenticitatea acesteia. Dar daca n-a fost o gafa? Daca, intentionat, pune presa pe o pista falsa: arunca pisica  in curtea lui Degeratu, ca acesta sa devina tap ispasitor si pentru afacerile cu armament. ( continuarea aici…)

Dezvaluiri: Traian Băsescu implicat in trafic de arme si terorism

Wikileaks :US Embassy, cables about weapons, Romania Basescu

WIKILEAKS : CABLU ….AMBASADA SUA LA LONDRA

Zecile de mii de victime ale teroristilor din Irak s-ar putea sa fi fost omorate chiar de gloante romanesti, produse intre 2004 - 2008 si care se vand ieftin pe piata neagra, spune un cablu trimis catre departamentul de stat Zecile de mii de victime ale teroristilor din Irak s-ar putea sa fi fost omorate de gloante romanesti, produse intre 2004 si 2008 care se vand ieftin pe piata neagra, preluat, ieri, de presa internationala. Gloante aduse din Irak au fost analizate de specialisti britanici, care au constatat ca ele au fost produse ”in Romania si Rusia”,Un asemenea cartus nu costa decat 30 de centi americani, astfel ca viata unui irakian ucis nu valoreaza mai mult de 2,40 USD – pretul celor opt gloante trase in medie pentru fiecare om ucis, arata calculele britanicilor. In ciuda acestui cost derizoriu, profitul pe care il obtin traficantii la fiecare cartus vandut poate fi si de 550 la suta. Una dintre cauzele pentru care castigurile sunt atat de mari este faptul ca mai multe tari din Europa de Est au inca stocuri uriase de munitie. Romania este citata, pe baza unor statistici ONU, ca avand un surplus de 100.000 de tone de munitie, utilizabila cel putin 20 de ani daca este pastrata in conditii corespunzatoare. O parte importanta din aceasta ar fi destinata armelor usoare, fiind de maxim interes pentru traficanti, Comform legilor romane exporturile de arme ,,sunt responsubolitatea Presedintelui Traian Basescu”. (continuarea aici….)

 

 

Razboi in interiorul Mafiei PDL

Pe fondul crizei economice fara precedent, dublata de criza politica a regimului Basescu-Boc si de scaderea dramatica in sondaje a PDL ( sub 14% intentie de vot), gruparile mafiei politico-economice au trecut la atac una impotriva alteia, odata cu apropierea alegerilor interne in PDL.

 

“În spatele anchetelor, retinerilor si arestarilor de vamesi si politisti de frontiera de la vamile Siret (judetul Suceava) si Halmeu (judetul Satu Mare), ambele situate la frontiera cu Ucraina, binevenite în principiu, dar tardive prin prisma realizarii obiectivului intrarii României în spatiul Schengen, se ascunde o reglare de conturi între gruparile adverse din PDL, controlate pe de o parte de fostul ministru de interne Vasile Blaga, secretarul general al PDL si pe de alta parte de actualul ministru de interne Constantin Traian Igas, împreuna cu tutorele si nasul sau politic Gheorghe Falca, primarul municipiului Arad si vicepresedinte national al PDL, si cu presedintele ANAF, Sorin Blejnar.(continuarea aici….)

Consultati de asemenea toate documentele grupate sub etichetele:

 

Niciun comentariu:

Google
 

Postări populare