Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

20.2.08

"Romania si-ar putea schimba pozitia"
sau iata-l pe noul presedinte




Daca Adrian Nastase nu-i poate convinge pe americani ca el poate fi chiar mai folositor decat Basescu, merita de vazut ce-l mai desparte pe consilierul de stat Constantin Degeratu de Cotroceni. Iata o declaratie recenta a lui Degeratu: "Romania si-a spus punctul de vedere in problema Kosovo, care o problema complicata de cativa ani buni de zile, nu de ieri de azi. Daca lucrurile vor evolua in Europa, atunci si Romania va trebui sa-si modifice puctul de vedere, in functie de cum vor evolua lucrurile, dar mai ales in functie de interesele nationale. Militarii trebuie tinuti acolo, sa isi indeplineasca misiunea de mentinere a pacii".






Da click aici ca sa vezi totul!

VREI SA-I INTALNESTI? cin s-aseamana s-aduna pe lista de discutii peromaneste

3 comentarii:

Anonim spunea...

Nezavisimaia Gazeta sustine ca Rusia face tot posibilul sa blocheze curentul unionist, mergand pana la a nu recunoaste independenta Transnistriei (Prednistrovie). Mai mult chiar, o agentie de presa italiana vorbea luni despre faptul ca Traian Basescu negociaza cu Washingtonul schimbarea pozitiei fata de Kosovo, in schimbul unei interventii pe langa Moscova. Mai precis, Romania renunta la Transnistria, castiga restul teritoriului Basarabiei si pluseaza cu recunoasterea Kosovo. Situatie extrem de improbabila - confirmata si de un fost sef al Directiei de Informatii Militare din cadrul Armatei Romane - avand in vedere interesul strategic al Kremlinului in Moldova. Insa, interesant este ca, marti, consilierul prezidential pe probleme de aparare, generalul (r) Constantin Degeratu, a sugerat ca pozitia Bucurestilor in privinta Kosovo s-ar putea schimba.

Anonim spunea...

Despre construirea centralei nucleare bulgaresti de la Belene: "Avem motive sa credem ca Rusia nu si-a imbunatatit tehnologia nucleara din '86 incoace. Amplasarea centralei nucleare intr-o zona cu inalt risc seismic si la 150 km de Bucuresti ar reprezenta un risc de securitate energetica pentru Romania".

Anonim spunea...

E-hei! Nu stiu cum sunt altii, da' eu cand vad toate astea, nu pot sa nu'mi amintesc de declaratiile fulminante ale lui...Ceausescu (ca si'ale intregului "popor"), impotriva URSS care ocupase in august '68 Cehoslovacia.
Declaratii care'au tinut exact...3 zile.
Pana a descins la Bucuresti reprezentantul special al sovieticilor: Basov.
Dupa care intreaga Romanie a facut...ciocul mic.

Google
 

Postări populare