Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

8.3.06

Dupa parlamentari, e randul celor din Justitie sa-si arate chipul



Presedintele Asociatiei Magistratilor din Romania (AMR), Viorica Costiniu, declara: "Vom depune o noua cerere maine (n.r. - azi) - a treia in acest sens - la care vom anexa si semnaturile adunate recent, 905 adunate la centru plus 364 stranse de filialele noastre din nordul tarii". Judecatorul Costiniu afirma ca demnitatea magistratilor a fost lezata de declaratiile unnor lideri politici si crede ca e nevoie de interventia Curtii Constitutionale pentru a media "neintelegerea" dintre puterile constitutionale din Romania, in baza articolului 146, alineatul "e" al legii fundamentale. "Nu pot spune ca este un conflict intre puterile legitime ale statului - cea judecatoreasca pe de-o parte si cele legislativa si executiva pe de alta. Exista insa o acutizare a discriminarii si a desconsiderarii magistraturii, ca si cand s-ar pregati un vinovat pentru un eventual esec in tentativa de aderare la Uniunea Europeana in 2007"

Iata cateva din declaratiile politicienilor:

  • Tariceanu s-ar fi referit la sistemul judiciar ca fiind un "sistem ticalosit"; Ministrul Justitiei
  • Monica Macovei a afirmatca 70% din magistrati sunt "corupti";
  • Presedintele Traian Basescu a afirmat ca in instante exista inca "un nivel ridicat de coruptie".
Presedintele Basescu a promis ca se va prezenta la CSM pentru a explica declaratiile facute. Sa speram ca va avea cateva date cu care sa demonstreze ceea ce a afirmat si nu orice date, ci si despre acei membri ai justitiei care sunt lezati.


Da click aici ca sa vezi totul!

Un comentariu:

Anonim spunea...

tupeul ...

....este fara margini. Dupa parlamentarii puscariabili hop si magistratii apropiati lor. Pai nu au trimis-o ei pe madam Huza sa-i reprezinte? Ce sa mai zic de celebra judecatoare cu retrocedarea caselor, terenurilor si parcurilor din zona Herastrau de care a scris Adevarul de acum 2-3 ani sau de "famiglia" Cazacu de la Curtea de Apel Galatzi. Chiar last week am avut exemplul naucitor al sefului tribunalului Bucuresti care la cererea de elementar bun-simtz a judecatoarei Trepadus (nici ea o sfanta) de a se recuza in procesul "americanilor" de la Rompetrol pentru ca se ANTEPRONUNTASE judecandu-l pe Patriciu pentru EXACT aceleasi acuzatii, a raspuns plin de dispretz pentru prostimea care inca mai crede in JUSTITIE: nu conteaza, treci si judeca caci justitia e SUVERANA.
Bine ca acum vad toti cine sunt in realitate atatia purtatori de roba.

Google
 

Postări populare