Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

22.7.15

ROMANIA in patrimoniul UNESCO - Un album cu 882 imagini

Dati mai departe!

Este în limbile română şi engleză, are 882 de imagini, împărţite în 43 de galerii, care se încarcă individual, aşa că va trebui să aşteptaţi cîteva secunde la fiecare galerie, când se încarcă prima dată. Conţine poze din toate sit-urile româneşti declarate patrimoniu UNESCO. A fost creat de o persoană pasionată, cu un efort întins pe o durată de trei ani, din resurse financiare proprii. Jos, sub fotografii, în stânga săgeţilor de înainte şi înapoi este un mic buton info (I) cu date despre locurile prezentate! Fiecare poză poate fi mărită cu clic dreapta şi "zoom in". 
  Fotografiile sunt superbe.
 

   In order to prevent receiving viruses and/or junk mail, please REMOVE my name and e-mail address, BEFORE FORWARDING this message to others! Please,  use BCC field to put contacts selected for sending the message!
    Thank you!
 
    Pentru a preveni primirea de mesaje nedorite care ar contine virusuri, junk sau spam, va rog sa STERGETI numele si adresa mea de
e-mail, INAINTE DE A REDIRECTIONA altcuiva acest mesaj!   
    Va rog, daca trimiteti mesajul mai multor destinatari, pentru a proteja pe altii, folositi campul BCC (Blind Carbon Copy). In felul acesta, destinatarii nu se vor vedea intre ei!
    Multumesc!



Niciun comentariu:

Google
 

Postări populare