Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

5.12.08

ecou electoral




Aş vrea să subliniez o schimbare importantă pentru noi, şi anume că un partid ultranaţionalist, Partidul Romania Mare, nu a reuşit să intre in Parlamentul Romaniei. Considerăm că este o schimbare extrem de importantă şi trebuie să vă spun, foarte sincer, că noi salutăm această schimbare fiindcă nu avem nevoie in Romania de xenofobia şi ultranaţionalismul care caracteriza acest partid.

Marko Bela, din categoria scoate-l p'al tau sa-l bag p'al meu!



Da click aici ca sa vezi totul!

VREI SA-I INTALNESTI? cin s-aseamana s-aduna pe lista de discutii peromaneste

3 comentarii:

Anonim spunea...

Vesti Bune

Peter Eckstein Kovacs nu este singura lichea care spune adio Parlamentului dupa alegerile de la 30 noiembrie: Cornelia Cazacu, fosta senatoare din partea PD-L si celebra pentru afacerile cu asfalt facute cu statul roman, n-a mai obtinut numarul de voturi necesar pentru nou nou mandat.
Cazacu mai avea un prost renume si pentru o gafa de proportii facuta de curand la Strasbourg: ca reprezentant al Romaniei la Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei, la o Rezolutie privind drepturile romanilor din Timoc, Cornelia Cazacu a votat cu partea sarba, tradand in general interesele romanesti si in special pe cele ale romanilor timoceni. Votul "doamnei asfalt" a fost hotarator pentru adoptarea, cu 21 de voturi pentru si 19 impotriva, a Rezolutiei care decide ca romanii din Timoc ar fi valahi!
Apelul romanilor din Timoc si al Romanian Global News de a nu fi votata respectiva persoana a fost auzit.

UDMR-istul Peter Eckstein Kovacs nu a mai reusit sa obtina un nou mandat de senator la alegerile de pe 30 noiembrie. Dupa ce a fost devansat in colegiul sau de Serban Radulescu de la PDL, fostul sef al Comisiei Juridice din Senat a pierdut si la redistribuire, in favoarea unui UDMR-ist din alt colegiu, la o diferenta de doar 30 de voturi!

Eckstein Kovacs, care urmarea sa obtina al cincilea mandat consecutiv de parlamentar, a facut o contestatie pentru renumararea voturilor albe si a celor nule, insa Biroul Electoral Judetean si-a declinat competenta catre Biroul Electoral Central.

Ramanerea pe dinafara a lui Eckstein Kovacs este o lovitura puternica pentru homosexuali, intrucat fostul senator era varful de lance al lobby-ului politic al homosexualilor din Romania.
La inceputul vacantei parlamentare de vara, Eckstein Kovacs a depus, ca unic initiator, un proiect de lege privind parteneriatele civile, proiect care tinteste in mod expres homosexualii.
Inainte de alegeri, Eckstein Kovacs a fost inclus pe "lista neagra" (candidati care nu intrunesc conditiile morale pentru a obtine un nou mandat) in Ghidul Electoral emis de catre Alianta Familiilor din România (AFR), organizatie civica dedicata valorilor familiei traditionale. Motivatia oferita de AFR a fost tocmai activitatea fostului senator in sprijinul agendei homosexualilor radicali.

Cu doar cateva zile inainte de alegeri, redactorii portalului de stiri NapocaNews l-au surpins pe politician participand la un eveniment de propaganda al firavei extreme stangi romanesti (asa-zisii anarhisti, aliati traditionali ai homosexualilor), la Cluj-Napoca.

Anonim spunea...

Mici si bere

Faptul ca in Romania anului 2008, unicul partid nationalist, asa cum este el, nu a intrat in Parlament, pe cand trepadusii care vor dizolvarea Romaniei, da, arata halul in care am ajuns.

Cat mai suntem in stare sa-i toleram pe nemernicii care ne duc la dezastru, cu mici si bere?

Anonim spunea...

"Uniunii Democrate Maghiare din Romania i s-a implinit soarta. Nu merita altceva pentru ca a facut prostitutie politica. S-a aliat cu toate partidele politice, unde se platea mai bine si a uitat de idealurile Revolutiei.
UDMR este un PSD de sectie maghiara. Pe de alta parte, ce? Este scris in Biblie ca UDMR trebuie sa fie in coalitia de guvernare?"

Google
 

Postări populare