Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

8.9.05

Imaginile dinozaurilor din mass-media romana





Acestea sunt (de la stanga la dreapta si de sus in jos): Petre Mihai Bacanu, Horia Alexandrescu, Corneliu Vadim Tudor, Neagu Udroiu, Dumitru Tinu, Adrian Sarbu, Dan Voiculescu, Ion Cristoiu, Cornel Nistorescu, Ovidiu Ioanitoaia, Sorin Rosca Stanescu si Mihai Tatulici

2 comentarii:

Anonim spunea...

Who's who

Cei 12 afisati intr-o zi de vineri sunt prototipul oamenilor nostrii de afaceri. Obiectivul lor este unul...a face bani. Cum, nu conteaza.
Faptul ca au fost cadre de partid, ca au invatat "meserie" la Stefan Gheorghiu, ca au fost turnatori ai securitatii cu state de plata, mai putin conteaza. Conteaza ca in umbra lor nimeni n-a putut creea ceva cu adevarat nou (termenul de democratic ar fi hilar).
O a doua problema este ca aceasta clica ziaristica (nu jurnalistica) doreste sa devina putere in stat, iar toata lumea (incepand cu presedinte, premier, ministrii, etc) sa joace cum canta ei. Fapt de altfel realizat intr-o anumita masura.
Doar ca problema principala este ca presa romaneasca cu aceasta clica la conducere si-a uitat obiectivul initial si normal, cel de a-si informa cititorii. Cititori care nu au decat un singur lucru de facut, sa cumpere maculatura. Ceea ce si fac de altfel.
Termeni ca "profesionalism", "deontologie", "echidistanta" sunt desueti in presa scrisa romaneasca. Dar ce sa facem...evoluam cu totii in ritmul reformelor. Poate ca o sa scapam de ei pana la ... sfarsitul secolului.

Anonim spunea...

stimati conforumisti...

vad ca aveti, colorate divers, concluzii asemanatoare.mai tot romanul cu scaun la cap stie, presimte, intuieste, cam ce e cu furaciunea asta de cinspe ani. si cam cine sunt autorii...
tare comod, daca nu chiar las, sa ne ciorovaim in mai toate comentariile, pe toate caile, de la banca din fata blocului, pana la tastatura anonimizatoare, despre cat de detinatori de adevar despre toate suntem!
va tine cureaua de o altfel de revolutie? de data asta nu cu iesiri turmare pe strada ...
puneti-va mintea la contributie, adunati-va la scop comun si, daca tot avem libertate de comunicare, sa le facem viata grea!
ex.(de inceput si pentru exercitiu de solidarizare):
ii avem pe astia 12 din poza, plus vreo 5-6 care care apar in cv-urile lor, plus vreo 30(de inceput) de prin politica de care stiu si copii ca e hoti(indiferent de culoare politica!)...HAIDETI SA-I IMBARLIGAM

Google
 

Postări populare