Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

8.12.15

cartonas galben pt clasa politica

Frontul Național (FN, partid etichetat de extremă dreapta) s-a clasat în frunte, duminică, în cel puțin șase din cele 13 regiuni, la primul tur al alegerilor regionale din Franța, unde a înregistrat un scor record între 27,2% și 30,8%, potrivit sondajelor realizate la ieșirea de la urne, scrie AFP.

FN a devansat net opoziția de dreapta și pe socialiștii președintelui François Hollande în trei regiuni cheie: în nord (Nord-Pas-de-Calais-Picardia), unde s-a prezentat președinta acestuia, Marine Le Pen, în sud-est (Provence-Alpi-Coasta de Azur), unde este condus de nepoata sa Marion Maréchal Le Pen, și în est (Alsacia-Champagne-Ardennes-Lorena), cu strategul partidului, Florian Philippot.

În total, 44,6 milioane de alegători au fost chemați la urne. Al doilea tur este prevăzut să aibă loc la 13 decembrie. Rata participării la vot a fost duminică de aproximativ 50%, un serios progres în comparație cu scrutinul regional din 2010, marcat de un puternic absenteism.

Partidul Socialist la putere a condus până în prezent aproape toate regiunile. În al doilea tur va putea păstra numai trei sau patru regiuni.

Creditat cu o victorie detașată înainte de atentatele de la Paris, partidul Republicanii al fostului președinte de dreapta Nicolas Sarkozy a văzut intențiile de vot îndreptându-se în ultimele săptămâni spre Frontul Național.

La trei săptămâni după atentatele de la Paris (130 de morți și sute de răniți), revendicate de gruparea jihadistă Statul Islamic, măsurile de securitate au fost întărite în jurul secțiilor de votare, în cadrul stării de urgență. Polițiști și militari patrulează înarmați mai ales pe străzile din capitala țării.

Mai puțin cunoscute alegătorilor, competențele celor 13 regiuni se întind de la administrarea liceelor la ajutorul pentru întreprinderi trecând prin transportul public.

Hiperboreus
De ce adica "extremisti"? Pentru ca nu vor emigranti ca fatalaii din celelalte partide? Pentru ca vor o Franta puternica si o Europa slaba? In Romania ti-e scarba de liftele noastre politice care "au cedat suveranitatea tarii ca sa fie ei la masa decidentilor"!


N-Am Inteles
De ce partidul lui Le Pen e extremist? Nu cumva celelalte partide ce au guvernat in ultimele decenii peste tot in occident sunt extremiste? Partide ce au practicat ideile extreme de distrugere a culturii si valorilor nationale?


Nae Girimea
Frantujii s-au saturat de baliverne . Nu s-au simtit reprezentati , e un cartonas galben pt clasa politica . Trebuie s-o lase mai moale cu tromboanele si sa puna osul pt tara.


Chat Noir
Socialistii au reusit sa aduca somajul la aproape patru milioane de someri si ca François Hollande est "l'idiot de village".


Escu
Bravos fata moșului, ceea ce nu a reușit tătâne-tu ai reușit tu. La cât de impotenți sunt François Hollande și Nicolas Sarkozy nu trebuie să ne mirăm.

Chat Noir @ Escu
Mai este si o alta fata, ce este nepoata ei, Marion Maréchal - Le Pen mult mai charismatica si incisiva dar si frumoasa. In 2012 a fost aleasa deputat, fiind cel mai tanar deputat (22 ani) din istoria Republicii Franceze. Astazi are 25 de ani si conduce dupa primul tur cu 41,5 din voturi.


Unde Ne Mai Integram?
deci punem de o EuroAsiatica?


Santa Klaus
Incepe o alta era. Posibil se va reintroduce si pedeapsa cu moartea in multe tari europene. De la Atlantic pana in Ural vor fi iarasi controale la granite. Uite ca romanul nu mai trebuie ademenit sa vina acasa, caci va fi expulzat . E o sansa si pentru Romania. Americanul va trebui sa-si ia bazele militare si sa plece din europa. Romania va fi obligata sa-si respecte TOATE obligatiile asumate. Deci, sa speram la mai bine.


Apolitic
Si mai este un aspect al victoriei puțin cunoscut de către romani întrucât presa nu va informează. Cu cate zile inainte de atentatul de la Paris, serviciile secrete francezi au navalit in casa cu o perchezite bizara peste Jean-Marie Le Pen in varsta de 88 de ani. Atentatorii se pregăteau de atac si serviciile secrete percheziționau un bătrân țintuit la pat. NOI ROMANII CÂND NE TREZIM CA NE-A ÎNCĂLECAT GEORGE SOROS DE TOT?

Escu @ Apolitic
„NOI ROMANII CÂND NE TREZIM CA NE-A ÎNCĂLECAT GEORGE SOROS DE TOT?” Nu ne vom trezi atâta timp cât bursierii SOROS au fost numiți în funcții cheie, după ce tinerii frumoși și liberi au ieșit în stradă cerând demisia unui guvern care avea performanțe economice, iar președintele navetist exalta de bucurie că s-a ivit un moment, trist, de altfel, de demisie a Guvernului și instalare a celui pe care și l-a dorit.


Zaharia
Felicitari pentru victoria din primul tur. Cata vreme functioneaza legal si participa la alegeri, eu consider partidul lui Le Pen la fel de valabil ca si celelalte, deci dumai alegatorii decid prin vot.

Amicu
Nimeni nu poate fi impiedicat sa minuiasca tesla imprudent.


Vasile
timpul cand pastriotismul a disparut si s a nascut nationalismul .incerc sa mi explic why?? si m am oprit la concluzia ca O EXPLICATIE AR FI CA C EI CARE HOTARASC DESTINELE UMANITATII SUNGT APATRIZI.. cred ca gresesc ca d ob icei..d asia nu s vehement .


Francois
In conjunctura internationala de astazi, de islamizare a Europei, singura solutie este aceasta,din Franta. Pacat ca acest partid nu exista si in Germania,Suedia, Danemarca,Tialia,Grecia si chiar in Romania, In mod sigur daca ar exista in Romania ar fi votat de peste 50% din alegatori pentru ca romanii au inceput sa se trezeasca acum dupa ce li s-a furat toate bogatiile si avutia tarii. In mod sigur un astfel de partid ajuns la guvernare ar actiona pentru reintrarea in posesia poporului roman a petrolului, a industriei furata de straini, a distributiei curentului electric, a gazelor si a apei si ar echilibra bugetul tarii.

Radu @ Francois
- Se pare ca traiesti pe alta lume de n`ai auzit de partidul Romania Mare ! Acest partid a fost sabotat sistematic de apatrizii sorosisti in ultimii 15 ani tocmai pentru ca reprezenta in Romania ceea ce reprezinta Frontul National din Franta. Colaborarea dintre regretatul Corneliu Vadim Tudor ca presedinte al PRM, pe linia parlamentului roman(a detinut calitatea de vicepresedinte al Senatului) ca si in calitate de europarlamentar cu fostul lider al FNF Jean Le Pen ca si cea cu Marine Le Pen au fost de notorietate. Discreditarea si minimalizarea odioasa a rezultatelor electorale ale acestui partid ca si blocarea sa mediatica de catre sorosisti si presa de mainstream a condus pe multi naivi sa gandeasca, din nefericire, ca in Romania nu avem un partid national democrat autentic. Aveti curajul sa postati aceasta ?


Sierra
orban al ungurilor, asta a francezilor sunt niste vulnerabitati in UE pentru ca au luat bani de la putin, spaga lobby etc.


Corneliu
Daca altfel nu a mers , s-a trecut si la Le Pen pentru linistea cetatenilor francezi si nu numai .


Anon
de ce e frontul national un partid extremist?

Sc @ Anon
Asa sunt considerati comunistii la ei.La noi sunt interzisi ,dar ei se regasesc in tot spectrul politic.In concluzie toate partidele de la noi ar trebuii interzise ...

Bett On @ Anon
Poate ca e francez.

Amy
Ha, ha, a-ha, ha. Le jeux sont fait. Prostimea globalizata plateste taxe sa intretina bluff-ul baietilor destepti, platiti regeste sa creeze scenarii apocaliptice puse in realitate cu ajutorul mercenarilor si presei internationale care ar trebui sa fie independenta. Insa nu este. Moment solemn de liniste pt ipocrizie si imbecilitatea fara limite. Asa se reaseaza zonele de influenta si vanzare de pum pum. Dac'-ar durea prostia cancerul ar fi o simpla batatura.


Mircea Geoană
Victorie a Frontului National în primul tur al alegerilor regionale din Franţa. Atacurile teroriste au influenţat votul, însă nemulţumirea francezilor faţă de partidele tradiţionale, faţă de şomajul în rândul tinerilor şi insecuritatea economică au condus la o premieră absolută: un partid de extremă dreapta caştigă alegerile în Hexagon. Vin vremuri tulburi în Europa.


Prostanacu'
E tocmai pe dos, vremurile astea tulburi au fost create de asa zisele partide "de centru". Au distrus echilibrul social prin politicile lor extreme. Au inlocuit imigratia cu invazia, iar libertatea cuvantului cu "politica corecta".


Constantin Gajban
Si politica asta dauneaza grav sanatatii, de a ajuns sa afecteze si sistemul nervos central al unor asa numiti politicieni.Au inceput sa aiba viziuni, sa vada de abia acum tulbure,etc., cand tulbure este demult in Europa si, mai ales, la noi.Iata dece, indiferent despre ce alegeri este vorba, este recomandabil un control neuropsihiatric al candidatilor, pentru a nu mai ingrosa randurile celor deja bolnavi, existenti in politica.


Geoana =Aromana Deal
E un proverb romanesc cu p.....moare de grija altuia.Mai bine sa vedem de ale noastre...


Ilici
Mai Geoana, in loc sa te bucuri tu te alarmezi. Ce vezi tu rau in faptul ca francezii vor ca Franta sa fie a lor si nu a musulmanilor care au pus stapanire pe cca. 30% din ea? In loc sa te rogi la Dumnezeul nostru, al crestinilor nu la Alah, sa ajute Europa ca acest partid sa apara in toate tarile crestine, pentru a le apara de invazia musulmana, tu te lasi pacalit de propagaqnda lui Merkel care a tradat si traadeaza Europa. Iti scrie un fost prieten care te-a invatat cand ai candidat la presedentie cu Basescu ca atunci cand te intreaba de ce ai fost la Vantu sa i raspunzi ca Vantu ti-a dat Raportul procurorului Amariei si sa citesti cateva fraze din care rezulta clar ca el a furat flota Romaniei. De ce n-ai facut-o?

Gogu @ Ilici
Foarte dubioasa a fost aceasta "gresala" a lui Geoana. Noi ne-am prins!

Lucică @ Ilici
a avut ,,grije” patapiescu să-l amenințe cu o casetă....nici pâna in ziua de azi nu spune ce erea pe acea casetă...a dat de ințeles că e cu sex , dar neexplicit ;făcea ori lua ?...oricum i-a luat ,,maul”.

St @ Ilici
Pentru ca nu era omul potrivit la locul potrivit ...


Caca-O!
Nu-i nimic ,fugim cu totii in Insula Fericirii...Vantu plateste !


Ciumatii
Daca nu e bese e goana, daca nu e goana e bangele si tot asa, nu ne lasa memoria in liniste!!! trebuie sa zica si gura lor ceva.


Sc
Tulburat esti tu mai nea lubenita.Iesi la interval cu astfel de stiri ,poate isi mai aduce aminte cineva de tine.Daca nu ai aflat, vremuri tulburi sunt de ceva timp in Europa,insa in desteptaciunea ta ,doar acum le-ai observat.E un mare semn de intrebare ,cum de unul ca tine a ajuns ambasador si apoi sef de partid ????


Antonescu
La noi ,pe cand un partid serios ,de extrema dreapta? Ar castiga alegerile din primul tur in toate zonele din tara .

MARINARULDEVEGHESCEPTIC ...:) @ Antonescu

1. NU ar castiga NIMIC. NU ar fi lasat ... :) 2. NU va bucurati. TOATE Partidele din Occident sunt ... :) im-penetrate ... :) Asa ca, oricine iese TOT Aia Calului se arata ... :) 3. Si Victoria lu' Alde le Pen este PLAN-ificata. 4. Defectul MAJOR al TUTUROR partidelor "EXTREMISTE" este LIPSA unei SOLUTII Reale a DISTRIBUTIEI banilor. Odata rezolvata, sa zicem, chestiunea ALOGENILOR Navaliti peste AUTOHTONII Europeni, NU au alta solutie la NIMIC. Poate ca au impresia ca au, da' n'au ! 5. Astia, "EXTREMISTII" NU au invatat N IMIC din Povestea lui Hitler. Hitler a FOLOSIT mult mai mult decat vor sau pot sti "EXTEMISTII" ... Vor FOLOSI si EI, "Extremistii" ... :) Solutia ? Luarea PUTERII in TOATA Lumea de Intelectuali SERIOSI si POLI-Valenti ... PASNIC, prin punerea in lucrare a FORTEI Ideilor SIMPLE si CLARE. Mai ... SIMPLU si mai CLAR ... GONIREA Gorillas de la Putere ... :) Adica indivizi care s-au "prins" cu Instinctul AGRESIV definitoriu de LASITATEA majortiatii "Telectualilor SI de ANCILARITATEA lor ... :) Numai ca SCHIMBAREA ar trebui sa se faca in Timp UTIL : daca Alde GORILLAS Actuale se incaiera ATOMIC (este CAT P'Aci ...) ... :) Adi Mama ! In cel mai bun caz, DACA mai scapa un Nucleu DUR de supravietuitori mai dotati genetic de RADIATII, se va RELUA Istoria de la triburi, ca va disparea ORDINEA Electricitatea, Hartia, Scrisul deci KNOW-HOW0- ul ... Se pare ca deja ne-a mai iesit de f-o DOUA, TREI ori chestia ASTA, Istoria ADEVARATA fiind ascunsa de DREACI ... :) NU garantez de succesul urmatoarei editii ... :)


7.4
Vremurile tulburi au venit de mult de acum zece ani. Acum culegem rezultatele unor guvernanti europeni incompetenti: austeritate, partide extremiste, atacuri teroriste, abolirea democratiei in tari ca Romania.


Chat Noir
S-a tulburat dovleacul prostanacului. Europa trebuie sa iasa din mizeria creata de nazist-comunista Merkel si de haitele islamiste pe care le-au chemat. Socialistii francezi in frunte cu "idiotul statului" nu fac decat sa plateasca factura incompetentei. Sunt aproape 4 milioane de someri in Franta si ei poarta grija "sarmanilor" migranti.


Hacker
a se înțelege că ROMÂNIA trebuie să fie mulțumită cu guvernu meu de tehnoratați aleși cică democratic-impus, care să facă PRAF și puținul rămas în funcțiune? Altfel prostănacul are dreptate, nu știu ce simte când se uită la ceas....


Niciun comentariu:

Google
 

Postări populare