Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

8.9.15

Despre '​ Oficializarea LOVITURII DE STAT din Decembrie 1989'

Postarea precedenta este o preluare a ceea ce pare un interviul luat de dl. V. Roncea generalului V.A.  Stanculescu.  Am avea astfel confirmare dela general despre lovilutia din 1989.  In plus, sunt cateva elemente care confirma odata in plus statutul Romaniei, negociat de URSS si SUA, ca tampon intre blocuri, al carui comanda s-a disputat ani buni.  Daca Militaru era omul rusilor, Ratiu al englezilor, Campeanu al francezilor, protestatarii din Pta Universitatii ai americanilor, iar cel putin primele 2 mineriade tot ale rusilor, a fost Iliescu romanul care a navigat cu diferite masuri de succes in Gibraltarul ruso-american?

Tinand cont si ca omul ambasadei americane pe probleme discrete din anii aceia lucra si pentru rusi, avem cumva de-a face cu un ghinion pe care reformistii pro-occidentali/americani, de genul celor din Guvernul Roman,  n-au putut sa-l surmonteze?  Vestul s-a ales cu sistemul financiar romanesc, prima miscare in sensul acesta fiind instalarea lui Isarescu la butoane, rusii au tot bagat bete prin gard, iar romanii nu stiu nici acum dupa 25 ani ce li s-a intamplat in timp ce incearca sa supravietuiasca dezastrului.

Generalul Stanculescu este responsabil, desi nu cred ca in masura in care ne spune ca el l-ar fi instalat pe Iliescu.  Mai mult, faptul ca el ar fi fost de fapt in control cu manipularea sa de catre vestici prin intermediul maghiarilor este o gogomanie de nivelul unui plutonier major.  Maghiarii au fost cel mai probabil desemnati proxy pentru (unii din) Vest in relatiile cu Romania, lucrurile se pare ca stateau asa cam dela inceputul anilor 1980.

Tinand cont ca inclusiv Stanculescu a fost in puscarie, la fel ca alti granzi ai acestor 25 de ani, pe chestioare si nu pe chestiuni majore, care ar fi invatatura de minte?  Joaca romane alaturi de popor, caci cei de afara te schimba ca pe ciorapii dupa o zi de mers prin soare!  Atat Stanculescu, cat si ceilalti, au avut relatii sus-puse, care se vede treaba ca nu le-a folosit la mare lucru.

Acum, tribunalele poporului sovietice au devenit DNAul american(izat).  Ceea ce inseamna ca miza Romania e o necunoscuta care variaza in functie de perspectiva.  E nevoie de un alt navigator, unul cel putin pe calapodul lui Ion Iliescu.  Spre deosebire de alte timpuri, Romania e sleita acum, cei mai multi din candidatii pentru o asemenea misiune sunt risipiti prin lume. 

Niciun comentariu:

Google
 

Postări populare