Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

7.5.12

nu mai suntem/avem cetateni...


Vezi mai multe din Stiri, evenimente pe 220.ro


Un poliţist a fost luat la bătaie de doi indivizi, în plin centrul Bucureştiului, fără ca trecătorii să intervină. Tot astfel de trecatori suntem si cand se jefuieste tara.

Incidentul s-a petrecut duminică, 6 mai 2012, la ora 20.30, la intersecția străzilor Edgar Quinet și Academiei. "Colegii din zonă ai poliţistului agresat au intervenit în câteva minute şi i-au culcat la pământ pe doi dintre cei trei agresori", a declarat directorul adjunct al Poliţiei Locale a Sectorului 1, Iosif Bălan. Al treilea individ recalcitrant a fugit, conform informaţiilor de la Primăria Sectorului 1.

"Cei doi consumaseră alcool sau alte substanţe, urmează să fie determinat acum ce anume", a adăugat Iosif Bălan. Agresorii sunt reţinuţi pentru 24 de ore pentru infracţiunea de ultraj şi au fost trimişi, azi, în instanţa de judecată, cu propunerea de arestare preventivă.

Starea poliţistului local este bună, i-a curs sânge din nas, dar el nu a fost rănit în altercaţia "minoră", a concluzionat Iosif Bălan.

Cei doi indivizi au fost legitimaţi de poliţistul local, după ce aceştia s-au luat de mai mulţi trecători. În loc de actele de identitate, tot ce a văzut poliţistul de la şmecheri a fost o ploaie de pumni.

"Băi nu te da la mine, că-ţi dau una de nu te vezi", l-a ameninţat unul ditre atacatori, promisiune care a devenit, imediat, realitate.

Scena a fost filmată de o tânără care a asistat la toata altercaţia. "Am filmat tot, dacă aveţi nevoie! Este organ al legii, este pus aici ca să ne apere, ăştia puteau să se ia de o fată ca mine sau ca prietena mea", a spus fata. Scena jafului Romaniei cine a filmat-o?


Da click aici ca sa vezi totul! VREI SA-I INTALNESTI? cin s-aseamana s-aduna la facebook peromaneste

Niciun comentariu:

Google
 

Postări populare