Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

10.4.11

Eugenia ca Voda prin loboda




Doamna Voda, pe care altfel o pretuiesc, e prin lobada in interviul acesta. Sunt atatea insinuari neonorante ca ti se face rau. Il intreaba pe Iosif Constantin Dragan de ce a facut si nu a facut despre Ceausescu, nespunandu-ne ce a facut si n-a facut dansa, ca om de televiune, in acelasi timp al lui Ceausescu. 

La timpul acestui interviu, Dragan era deja un om intelept si impacat cu pozitia sa in viatza si lume pentru a-i riposta precupetzei de idei de-a gata.   Eugenia Voda credea ca demonstreaza cumva ineptitudinea cum ca Dragan era un proto-legionar ce-si vanduse sufletul, pentru a doua oara in viatza, ceasusismului. N-a parut sa foloseasca la ceva faptul ca Dragan a spus ca i-a sugerat lui Ceausescu ca in Romania sa fie mai multe partide, iar Ceausescu i-ar fi replicat ca se va gandi cand va fi momentul.  Dragan spune ca Ceausescu era interesat mai degraba in a afla solutii la probleme economice; ne dam seama ca astia doi se intalneau cu ideea de a face economic mai bine pentru Romania.  Cine se indoieste, sa gandeasca si la detaliul spus de Dragan: el n-a facut niciodata afaceri cu Romania. Deci nu era vreun fripturist. Remarcati de asemenea si reactia lui Dragan la privatizarea monopolului de stat al petrolului din Romania post-ceausista sau tragedia emigratiei romanilor!

Sigur, daca-l faci pe unul legionar sau ceausist, asta previne orice conversatie sau analiza--Doamne fereste, sa nu cumva sa se destepte rumanul!  Las' ca mai bine-l speriem cu bau-bau legio-secu-ceausist, il raspandim prin lume sau il bagam in ma-sa pe ghiatza creditului, toate astea in timp ce-i luam resursele si distrugem capacitatea de creatie.

 
Da click aici ca sa vezi totul! VREI SA-I INTALNESTI? cin s-aseamana s-aduna pe lista de discutii peromaneste

2 comentarii:

Anonim spunea...

s-a zis de colo0colo ca nu s-a stiut mai bine cand s-au stricat mersurile in tara. deja cred ca-i o prostie sa mai credem asa ceva. daca-l intrebau pe dragan sau pe rugina sau pe multi altii, am fi cotit-o catre prosperitate, nu catre autodistrugere.

sa auda asta si tovarasul petre roman care spunea de capacitatea noastra de productie ca era perimata moral si tehnic si valora mai putin decat pamantul ce-l umbrea!

acum tabara termina in agricultura ce a inceput roman.

acuzatorii protocronismului sunt intelectuali vanduti spunea...

ca si inaintasii lor sovietelor la '45. musiu everac o spune bine

http://www.cronicaromana.ro/articol.php?art=116336

Google
 

Postări populare