Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

29.10.06

Vosganiada


Problema Vosganian a luat pe sus politica romaneasca aratand cat de putini pregatiti suntem pentru integrarea europeana.

Pe de-o parte, Vosganian poate ca plateste pretul ofensei liberale (citeste: PNL) de a lua in serios a multipartidismului la guvernare sau de a numi un premier asa de slab. In alte cuvinte, daca s-ar fi pliat cu Basescu asa cum a facut-o Stolojan s-ar fi uitat dupa case de inchiriat in Bruxelles acum...

Pe de alta parte, atunci cand afirma ca Securitatea n-ar fi recrutat un merceolog, dl. Vosganian comite greseala Monei Musca de a ne crede tampiti, chiar daca o face intr-un fel mult mai shugubatz decat colega-i de partid si nu numai... Da domnule Vosganian, Securitatea racola pe "oricine", chiar si un merceolog.

Parerea de rau nu vine numai din constatarea nepregatirii romanesti la aderare, ci si din pricina faptului ca dl. Vosganian este o persoana educata, care si-a achitat cu bine datoriile-i de parlamentar si persoana publica in ultimii 16 ani si, de ce n-am spune-o, prezentabila. Hmm, sa fie atunci de vina si ceea ce ar fi spus Vadim, ca totul e bine in ceea ce-l priveste pe dl. Vosganian numai ca ar fi fost si mai bine sa fie vorba de un roman? Sper sa nu, caci altfel am fi cacao.


Da click aici ca sa vezi totul!

Un comentariu:

peromaneste spunea...

se pare ca nici filiera europeana a internationalei socialiste n-a fost de acord cu numirea lui vosganian din moment ce l-au acuzat pe acesta mai ales de vini imaginare.

bine ca romania l-a propus pe orban si in felul asta nu se poate spune ca varul jean ar fi fost respins pe motive ne-nationale...

Google
 

Postări populare