Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

29.8.06

Acum chiar ca n'avem oi... Dar si pe Mircea Dinescu printre ursi!





"Intr-un mediu social animalizat si ticalosit oamenii simtiti se topec ca luminarile si mor, nesimtitii insa prind osinza si putere."


Cit de naivi eram noi cu 'dizidentii' si cu minciunile si aiurelile ce se difuzau la 'Europa Libera'. 'Dizidentii' nostri care, saraci cu duhul ca noi toti, habar n-aveu pe ce lume traiesc dar fantazau in delir despre 'pacatele' dictaturii la antipodul laptelui si mierii, 'demnitatii' si 'drepturilor omului' asociate cu capitalismul si 'democratia'.

Necazul este ca ne-am inselat amarnic si ca lucrurile au iesit dupa '89 foarte, foarte prost pentru Romania. Faptul ca ne-am inselat este manifest si evident si este inteles pina si de multi oameni simpli in Romania. Ne-am fi asteptat desigur la atitudini de bun simt din partea intelectualilor 'dizidenti', ne-am fi asteptat sa ia distanta ironica si sa inteleaga c-au fost naivi si s-au inselat, ne-am fi asteptat sa fie primii care sa recunoasca tzeapa grotesca si munumentala pe care si-a tras-o tara in '89.

'Dizidentii' nostri insa ori au amutit, ori complet sclerozati repeta ca niste placi zgiriate aceleasi aberatii ca cele de prin anii '80. Mircea Dinescu si-a croit si el un pic de situatie pe spinarile, din '89 pina azi, rupte si indoite ale romanilor pentru care-si ridcase el vocea pe vremea 'dictaturii'. Din '89 pina azi s-au comis si se comit atrocitati la toate nivelele in Romania, iar tara a fost resorbita in gaura neagra a 'caritasului' capitalismului planetar. Ticatosi si fapte ticaloase fara sir au otravit ca o pecingine Romania. Legile nelegiuite ale capitalismului i-au dat insa vana si putere lui Mircea Dinescu, borhotul in care a fost pravalita Romania nu-i pute.

rosa luxemburg


Da click aici ca sa vezi totul!

Niciun comentariu:

Google
 

Postări populare