Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

2.1.15

Circula pe net, pentru nerecunoasterea conducatorilor

1)

Alina Gorghiu este o deputata care s-a remarcat prin seria lunga de amanti din politica Romaniei.  In rest, Alina Gorghiu a mai iesit in evidenta cu legea medierii in care a facut lobby direct pentru ea insasi.

Noua stea din constelaţia Olteanului

Un nou star răsare pe orbita politichiei dåmboviţene, multifuncţionala, supersonica Alina Gorghiu, venită de departe în politica mare, tocmai din Tecuci.
Alina e prezentă orişiunde, vorbeşte despre orice, este intromisionată în toate domeniile posibile - de la politica externă pe relaţia Est, la sport, la cercetare, de la învăţămånt la crosuri pentru burtoşi, talonată aproape întotdeauna de Bogdan Olteanu, vechi partener de pe vremea cånd micuţei tecucence abia îi înmuguriseră tuleiele politice.
Dacă PNL-ul ar fi un avion, probabil că Alina ar putea fi paraşuta PNL-ului, dar cum PNL-ul nu are aripi şi nu zboară, ci mai degrabă se scufundă, asemănarea Alinei cu o paraşută este caducă.
Atributul de supersonică acordat Alinei Gorghiu în schimb nu este deloc caduc deoarece ea a declarat în noiembrie 2008 că în 26 de zile de campanie a avut 2.500 de întålniri electorale, adică o medie de 100 de alegători rezolvaţi pe zi, sumă pe care o altă Alina, (pornostarul Alina Plugaru) din alt domeniu apropiat politicii, nu ar avea şanse să o atingă nici dacă ar folosi toate cuceririle tehnicii moderne „Băieţii deştepţi“ şi „fetele deştepte“ din energie
Firma în care a debutat în viaţa economică la vârf domnişoara Alina Gorghiu Ştefania - MEC Media SRL - a primit din partea Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti un premiu pentru „cea mai bună microintreprindere din domeniul producere, transport şi distribuţie a energiei electrice“.
În firmă, înainte de apariţia fulgurantă a energeticei Alina, se rulau sume de ordinul sutelor de milioane maximum - pe 2004 profitul a fost de 106.320.000 de lei vechi şi rulajul de 940.483.000 de lei vechi.
După apariţia Alinei, firma a primit licenţă de la ANRE, şi-a schimbat numele în Green Energy, iar cifra de afaceri a săltat brusc la un ordin superior, de 159.925.100.000 de lei vechi şi cu un profit de 28.171.910.000 de lei vechi.
Zecile de miliarde profit ieşeau din distribuţia şi comercializarea energiei, treaba principală a „băieţilor deştepţi“ şi, iată, a „fetelor deştepte“.
Societatea MEC Media transferată din sectorul publicitar în domeniul distribuţiei de energie sub numele de Green Energy este administrată de o firmă care se ocupă cu agricultură verde, respectiv cu porumbul.
Medieval Grup - administrator al SC Green Energy SRL - are ca obiect principal de activitate „cultivarea cerealelor, porumbului şi a altor plante“, însă nu acesta pare a fi principalul său atu, ci administratorul care se numeşte Lucian Bădescu, fiul generalului SRI Dumitru Bădescu, fost şef al Diviziunii Contrainformaţiilor Economice SRI în perioada Măgureanu, pensionat în final în 2006.
Tot întâmplător, MEC a luat licenţă de la ANRE exact după ce a intrat Alinuţa în firmă.

Coincidenţă, numele tău este Alina!

De asemenea, tot o simplă coincidenţă este şi trecerea de la porumb şi publicitate la energie, respectiv de la sume modeste la sume gigantice ale profitului - „tata nu mi-a dat nicio mână de ajutor“, a afirmat fiul, negând orice amestec al tatălui în Green Energy sau în alte firme.
Dacă fiul generalului a fost lăsat de izbelişte de tată, nu acelaşi lucru se poate spune în cazul Alinei.
Desigur, tot întâmplător probabil, pe timpul liberalilor, tatăl Alinuţei a ajuns director al Electrica SA, ca energia verde să mişte cât mai coerent lucrurile, pe un traseu eolian cât mai bănos, aproape supersonic.
Nu ştim dacă contribuţia în firmă a Alinei a fost una determinată de competenţa sa fenomenală în ale energiei verzi sau una strict ilustrativă ori dacă ea se afla acolo doar pe post de breloc al colegului ei Bogdan Olteanu, cu care împărţea aceeaşi cameră, respectiv camera Cabinetului Parlamentar al lui Bogdan Olteanu din strada Nicolae Bălcescu nr. 21, unde era înscrisă firma sa „Gorghiu & Asociaţii - Servicii de consultanţă SRL“ cu sediul social.
Ştim însă că, la vremea fondării firmei cu Bogdan Olteanu, Alina era membră în Consiliul de Administraţie al RAAPPS - am aflat chiar de pe site-ul dumneaei - iar sediul firmei sale şi al partenerului Bogdan Olteanu se afla într-un spaţiu RAAPPS, deşi RAAPPS nu şi-a dat acordul pentru ca în sediul oferit pentru activităţile de circumscripţie electorală al lui Bogdan Olteanu să funcţioneze şi firma domnişoarei din CA, Alina Gorghiu, cea pe care o vedem acum pretutindeni dând lecţii moraliste în dreapta şi în stânga.

Curentul – 30 iunie 2009 De ce nu apar in declaratia de interese contractele cu AVAS ale deputatei Alina Gorghiu

La data de 5 octombrie 2010, AVAS a raspuns “Romaniei Curate”, la o solicitare trimisa in baza Legii 544/2001, aratand ca “SCA Gorghiu, Pop si Asociatii”, casa de avocatura in care doamna deputat este asociat cu 50 de procente, figureaza in evidentele lor ca avand patru contracte de asistenta juridica in derulare cu firma amintita. Potrivit raspunsului “Situatia contractelor de asistenta juridica aflate in derulare cu case de avocatura”, casa de avocatura a deputatului Gorghiu a semnat aceste contracte in perioada 2008-2009.
Aceste contracte nu figureaza insa declaratia de interese.
Potrivit punctului 5 din formularul declaratiei de interese, care trebuie completata de toti demnitarii si de functionarii publici, respectiva rubrica trebuie sa continua “contracte, inclusiv cele de asistenta juridical, consultanta si civile, obtinute sau aflate in derulare in timpul exercitarii functiilor, mandatelor sau demnitatilor publice finantate de la bugetul de stat(…)”.
Explicatia oferita de Alina Gorghiu pentru aceasta omisiune este ca nu era obligata sa treaca in declaratia de interese cele patru contracte de consultanta juridica pe care le-a incheiat cu Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), deoarece acestea s-au finalizat inainte de data la care trebuia completata declaratia.
Din documentele pe care ni le-a furnizat doamna deputat, reiese urmatoarea situatie a contractelor:
1. AVAS vs. SOV Invest SA/FNI- contract de asistenta juridica incheiat in 18.03 2008 pentru suma 12.000 Euro, s-a finalizat in data de 27.02 2009
2. AVAS vs. SC Atlas SA- contract de asistenta juridica incheiat in data de 17.03.2009 pentru suma de 6000 euro, s-a finalizat in 16.12 2009
3. AVAS vs. Alia SA Craiova- contract de asistenta juridica incheiat in data de 30.09.2009 pentru suma de 15.000 euro, s-a finalizat in 14.10 2010.
4. AVAS vs. ONT Carpati SA- contract de asistenta juridica incheiat in 30.09 2009 pentru suma de 10.000 euro, s-a finalizat in 16.03. 2010. Valoarea lor totala a contractelor obtinute de casa de avocatura “Gorghiu, Pop si Asociatii” a fost de 43000 euro, din care 31.000 euro obtinuti in 2009.
In declaratia de avere din 4. 10. 2010 a deputatului Alina Gorghiu, aferenta anului 2009, nu apare nicio referire la suma primita ca urmare a contractelor cu AVAS.
Intrebata cum se explica aceasta lipsa, Alina Gorghiu a spus ca in “2009 casa de avocatura a mers in pierdere”.
Mentionam ca in intervalul 17 iulie 2007- 1 decembrie 2008, potrivit CV postat pe site-ul Camerei Deputatilor, Alina Gorghiu a fost consilierul presedintelui AVAS de atunci, Teodor Atanasiu. In aceasta perioada doamna deputat s-a suspendat din firma de avocatura, in care a reintrat la 1 ianuarie 2009.
Cu alte cuvinte, cele trei contracte cu AVAS au fost obtinute ulterior perioadei in care a fost consiliera lui Teodor Atanasiu (adica acelea in martie si septembrie 2009), cind presedinte al AVAS era Mihai Ursache, de la PSD.

> Romania Curata – 16 noiembrie 2010

Membru în Consilii de Administraţie
În ultimii ani, sexy parlamentara PNL a fost numită cu regularitate membru în diverse Consilii de Administraţie: la Teletrans S.A. (filială a Transelectrica S.A.), dar şi la Ceprohart S.A. Braila, Scudas S.A. Pascani şi C.N. Imprimeria Naţională S.A.
Ce au în comun toate aceste patru societăţi pe acţiuni?
Simplu, sunt sau au fost controlate de statul român. Perfectul compus se aplică defunctei întreprinderi Scudas din Paşcani.
Graţie inclusiv administrării magistrale a directorilor numiţi de AVAS, companiaşi-a dat obştescul faliment şi a fost lichidată.
Aşadar, ea nu mai aparţine statului, căci nu mai există.

Ce înseamnă prezenţa în Consiliul de Administraţie din punct de vedere pecuniar?
Doar un exemplu ilustrativ: în 2008, Alina Ştefania Gorghiu a încasat numai de la S.C. Teletrans S.A. o indemnizaţie netă de 38.398 de lei (peste 10.000 de Euro la cursul mediu al anului respectiv) în calitate de umil membru al C.A. Şi era doar unul dintre posturile de vârf pe care liberala îl ocupa în organele de conducere ale întreprinderilor statului. Nu-i rău, nu?

Pasionala Alina Gorghiu a fost consiliera personală a şefului AVAS, liberalul Teodor Atanasiu.
În aceeaşi perioadă, la Direcţia Control lucra un anume Mircea-Daniel Gorghiu.
Număraţi dumneavoastră în câte Consilii de Administraţie era titular numitul domn.
Absolut întâmplător, Mircea şi Alina Gorghiu sunt frate şi soră.

Vilă de la ANL lângă Herăstrău

Odată cu ascensiunea politică, Alina Gorghiu a dobândit şi o casă nou-nouţă.
Mai exact, o superbă vilă construită de Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL) în zona de nord a capitalei.
Nu-i mare lucru, să ştiţi. Cartierul rezidenţial din Sectorul 1 al Bucureştiului are puţin peste 3,5 hectare, se învecinează doar cu Romexpo, se numeşte “Ansamblul Parcului” şi arată fix ca în această fotografie.
Dacă sunteţi curioşi cum e acasă la Alina Gorghiu şi cu ce vecini celebri îşi bea rafinata mediatoare cafeluţele matinale în domiciliul din strada Parcului, puteţi citi despre proiectul secret al ANL.
Acolo sunt menţionate şi preţurile derizorii interesante pe care protipendada le-a achitat pentru locuinţele de la stat.

Povestea nefardată a unei femei de succes

În spatele unui bărbat de succes se spune că stă o femeie puternică.
Dar cine stă în spatele unei femei care se vrea puternică?
Cel puțin doi bărbați de succes care, pe rând, să o proptească în carieră.
Acesta a fost scenariul de reușită regizat de deputata liberală Alina Gorghiu care și-a croit un drum foarte interesant din Tecuciul de baștină în lumea politicii, ocupând acum funcția de Vicepreședinte al Camerei Deputaților după ce a devenit în 2008 deputat în Colegiul 22 București, de pe poziția a treia, strângând puțin peste 3000 de voturi.
E drept ca Mhai Voicu, la acea vreme logodnicul duduii si ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, ii desenase un colegiu cu dedicatie special ca sa iasa fata deputat!
Tabloidele romanești au acuzat-o că i-a stricat casa fostului Președinte al Camerei Deputaților, Bogdan Olteanu care deși avea doi copilași cu soția sa, Cristina, a divorțat la începutul anului 2009 pentru Alina.
Domnișoara Gorghiu a negat relația cu Olteanu dar paparazzi au urmărit-o și au surprins-o la puțin timp după divorțul lui Olteanu, intrând în casa acestuia și ieșind altfel îmbrăcată sau chiar rămânând peste noapte la acesta.
A doua zi, Bogdan Olteanu era avizat ca Viceguvernator al BNR, iar 4 zile mai târziu, tabloidul Libertatea anunța despăr­țirea celor doi și împăcarea Alinei cu Mihai Voicu „Mișu a fost cu Alina înainte de Bogdan.
A suferit enorm omul ăsta când a fost părăsit de Alina, iar acum este în culmea fericirii.
Alina s-a întors la el, întrucât e sigură că acesta vrea să o ia nevastă“. În scurt timp, Bogdan Olteanu s-a întors la soția sa și la cei doi copii.
Alina a rămas însă nemăritată, căci nici Mihai Voicu n-a mai luat-o.
Cum nici predecesorul sau, şeful PNL sector 5, n-a facut-o.

Alina Gorghiu, în comuniune politico-pasională cu UDMR Scris de George Roncea
Un tånăr cerb udemerist - Karoly Borbely - şi-a tras recent o căprioară neaoşă, de-a noastră, răpind-o din şeptelul liberal pe impetuoasa Alina Gorghiu.
Publicaţii axate pe monden au dat de ştire că Moldova noastră a fost prădată de un mic bozgor, zis şi Speedy al udemereului, care ar fi reuşit să o corupă sentimental pe deputata tecuceancă.
Deficitar pe verticală, cu un cap mai mic decåt deputata noastră, sportivul Borbely se pare că a reuşit să compenseze deficitul la orizontală realizånd totodată o comentată uniune politico-pasională.
Micul tentacul maghiar intromisionat în arealul zis naţional românesc-liberal are unele atuuri, este cel mai rapid politician maghiar, reuşind să căpăcească fătuci cu duiumul, preponderent băştinaşe ale plaiurilor româneşti.
La bază fotbalist, născut la Hunedoara, preumblat prin Ungaria şi repatriat apoi în dulcea Românie, Borbely este o figură insolită a precedentelor guvernări.
De la fotbal şi maşinuţe, Borbely a fost propulsat via Winkler, pe poziţia de secretar de stat, preşedintele al Autorităţii Naţionale de Tineret, apoi, în 2007 a devenit ministru al comunicaţiilor şi tehnologiei informaţiei, iar ulterior a ajuns secretar de stat numit de Emil Boc în cadrul Ministerului Economiei Comerţului şi Mediului de Afaceri.
În toate poziţiile publice ocupate, tânăra speranţă a udemereului a fost însoţit de controverse legate de fetele adunate în jurul său, toate cu mult mai înalte, iar în ce priveşte exercitarea atribuţiilor ministeriale, s-a ales numai cu punctaje negative.
La ANT a fost acuzat că a decimat centrele de tineret active reuşind să închidă zece din cele treisprezece centre de tineret existente în ţară, cărora trebuia să le asigure finanţarea, iar în mandatul de la Ministerul Comunicaţiilor s-a ilustrat doar prin izbânda împotriva drapelului României, obliterat din logoul Poştei Române în judeţele Covasna-Harghita.
Piticu’ ar fi din ce în ce mai des văzut agăţat de braţul Alinei Gorghiu, care însă i-ar putea servi o surpriză neplăcută. Moldoveanca noastră ţinteşte la măritiş, concept în totală opoziţie cu filozofia lui descalecă şi f..te, încalecă şi du-te, curent de gândire al cărui adept este şi rapidul udemerist.

Comentarii

Primul interviu a spus: Iata in premiera primul discurs al Alinei Goghiu de dupa alegerea ei in functia de presedinte al PNL: As vrea sa multumesc celor care m-au votat, domnului Klaus Iohannis pentru ca m-a propus, sustinut si facut presedinte al PNL si nu in ultimul rand as vrea sa multumesc urmatorilor: - Bogdan Olteanu - pentru inceputurile carierei... ca si-a lasat nevasta si doi copilasi de 2 si 4 ani, pentru mine - Voicu - pentru ca a ramas interimar la Sectorul 5 si mi-a dat colegiu, chiar daca i-am dat papucii din logodna, pentru altul mai potent financiar - fostei conduceri a departamentului de Investitii de la Electrica, adica lui taticu' - amicei Ingrid Zaarour, fosta sefa la ANRP, pentru informatii ce au dus la propasirea casei mele de avocatura - tuturor biciclistilor din tara.... iubesc bicicletele (cam asa ar suna, o sincera si succinta lista cu multumiri ale noului presedinte al PNL)
E hazliu sau trist? Ce ziceti?
Femeia asta a parvenit in politica sifonand paturile liberalilor mai intai si voi o felicitati?


> Traian Rânja
Alina Gorghiu, săgeata politică a grupării Vlasov, a încercat să legifereze o hoție de 60 de milioane euro, din bugetul statului prin trecerea Registrului Comerțului în subordinea lui Mișu Vlasov !
Pe acelaşi tipar, Vlasov a forţat preluarea Registrului în anii 2005, 2007 şi 2009, beneficiind de sprijinul fostului ministru liberal si condamnat Ovidiu Silaghi.... Iniţiativa legislativă recenta a fost asumată de deputata liberală Alina Gorghiu, cunoscută printre colegii liberali ca fiind săgeata politică a grupării Vlasov.
Despre Gorghiu circulă o serie de legende politice, pe care le vom dezvolta cu alta ocazie. mariicaialbastri i-a raspuns lui codo
Foarte inteligentă nu are cum să fie şi din alt motiv: Alina Gorghiu nu a fost în stare să ia examenul de admitere la Drept, motiv pentru care a terminat la celebra fabrica de juristi a lui Momcilo Luburici si a Corinei Dumitrescu, impreuna cu celelalte "staruri" ale profesiei juridice: Elena Udrea şi Ana Birchall.
>
> Schelete din dulapul Alinei Gorghiu: Trebuie văzut la Baroul Bucureşti ce avocaţi asociati sau colaboratori s-au mai perindat pe la Gorghiu Pop şi Asociaţii.
S-ar putea sa aveti niste surprize mari! Despre Gorghiu, Pop şi Asociaţii s-a mai scris că a avut contracte cu statul:http://www.romaniacurata.ro/de-ce-nu-apar-in-declaratia-de-interese-contractele-cu-avas-ale-deputatei-alina-gorghiu/
Filiera de doctorate Tudorel Toader - PNL Iaşi mai scoate un produs: deputata Alina Gorghiu ianuarie 10, 2012.Încă un membru al PartiduluiNaţional Liberal primeşte doctoratul la Facultatea de Drept a Universităţii “Al. I. Cuza”.2)

Cătălin Predoiu este ginerele, partenerul de birou şi în fapt sluga lui Călin Zamfirescu.
Călin Zamfirescu este partenerul lui Ariel Shalev, ce acţionează sub identitate falsă de Arin Stănescu care împreună cu Valeriu Stoica formează ceea ce în sistemul juridic este cunoscut drept TRIUMVIRATUL MALEFIC.
Călin Zamfirescu este Preşedintele Onorific, după ce 20 de ani a fost Preşedinte Uniunii Barourilor din România, cu înalt grad în Mossad.
Ariel Shalev este Preşedintele Onorific, după ce 15 de ani de la infiintare a fost Preşedinte Uniunii Lichidatorilor din România, adică în româneşte, are misiunea de a închide toate afacerile băştinaşilor (românilor) din România şi a trece averea acestora către şefii lui, avându-se in vedere ca are un înalt grad în Mossad.
Valeriu Stoica este omul lui Traian Băsescu, care transmite şi urmăreşte executarea ordinelor dispuse pentru Băsescu şi şefii lui, şi asta în toată perioada scursă de peste 25 de ani.
TRIUMVIRATUL MALEFIC a preluat ilegal şi a închis toate băncile autohtone a căror acţionari nu au vrut să vândă la străini, la anume străini, cazul cel mai cunoscut fiind Banca Internaţională a Religiilor, cu scopul evident ca Poporul Român să nu aibă nici o şansă de susţinere economică în fata atacului concertat la care este supus de 25 de ani.
TRIUMVIRATUL MALEFIC a aranjat impunand lui Băsescu instalarea lui Predoiu ca ministru al justiţiei în 2008 pentru ca să obţină Scoaterea de sub Urmărire penală a lui Călin Zamfirescu, Ariel Shalev şi încă a 12 persoane dispusă de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în dosarul lichidării ilegale a Bancii Internaţionale a Religiilor. Predoiu și-a îndeplinit misiunea in mai puţin de 3 luni de la instalare.
TRIUMVIRATUL MALEFIC concepe şi elaborează textele tuturor legilor din Statului Român de 25 de ani, Legea 15/1990 inclusiv, care sunt trimise de „Ochii Lumii” la comisiile juridice la Senat şi Camera Deputaţilor, camere care votează fără nici o modificare. Aşa ajung legile să fie în defavoarea Poporului Român pe zi ce trece tot mai grav.
TRIUMVIRATUL MALEFIC CONTROLEAZĂ în mare măsură sistemul juridic, respectiv judecători, procurori, avocaţi, lichidatori, executori prin care Poporul Român este jefuit de ceea ce nu a fost jefuit încă prin privatizare şi creditare.
Pe scurt, în 25 de ani TRIUMVIRATUL MALEFIC a perfecţionat un sistem juridic identic cu cel din anii 1950-1955 în care anume persoane în funcţii de judecători, procurori, avocaţi, executori, gardieni, şefi de penitenciare şi alte persoane în sistemul juridic au ABSOLUTĂ IMUNITATE JURIDICĂ, adică pot încălca orice lege fără a suporta vreo consecinţă, întreg sistemul apărându-i prin SIMPLĂ INACŢIUNE, în cel mai simplu mod, simplu ca „bună ziua”: NU SE INSTRUMENTEAZĂ DOSARELE INTENTATE, PLÂNGERILE PENALE ALE VICTIMELOR NU SUNT DUSE ÎN INSTANŢE. Au scos din legislaţie toate pârghiile prin care o victimă să ducă în instanţă dosarul său. In cazul judecătorilor care prin dispozitiv încalcă legile, asigura că nimeni din sistemul juridic să nu acţioneze, să nu facă absolut nimic împotriva lor.
TRIUMVIRATUL MALEFIC şi complicii din grupul de crimă organizată supremă al Statului Român stabilesc sau pun în executare ordinele de a duce dosarele în instanţă sau ce hotărâri judecătoreşti se vor da contrar prevederilor legale pentru protejarea infractorilor din subordine.
Opera TRIUMVIRATULUI MALEFIC este concretizată azi în situaţia că infractorii de anvergură, străini şi români, ocupă toate funcţiile şi dirijează pentru străini toate pârghiile în Statul Român şi au liber a înfăptui orice infracţiune întrucât:
1) nu sunt condamnaţi,
2) nu sunt condamnaţi pentru că nu sunt judecaţi,
3) nu sunt judecaţi pentru că dosarele nu sunt duse în instanţă,
4) nu sunt duse în instanţă pentru că procurorii nu sunt obligaţi să instrumenteze dosarele; le vor instrumenta doar pe cele pentru care primesc ordin de la membri TRIUMVIRATULUI MALEFIC;
5) dacă prin întâmplare dosarul ajunge în instanţă, în cazul în care a ajuns din vreo eroare la un procuror independent (care se găsesc rar de tot), dosarul este alocat „aleatoriu” la judecătorii infiltraţi de crimă organizată care vor da hotărâri cu încălcarea legii în favoarea infractorilor;
6) Faţă de aceşti judecători, se poate face plângere penală pentru abuz în serviciu coroborat cu încălcarea obligaţiei de a asigura supremaţia legii conform legii magistraţilor;
7) Plângerea penală va ajunge la un procuror care va pune dosarul pe traseul cercului vicios la punctul 4) mai sus.
Toate informaţiile sunt din surse publice şi le cunosc întrucât sunt victimă a acestui TRIUMVIRAT MALEFIC care a organizat atacul asupra mea şi a firmelor mele, atac ce continuă de peste 14 ani, în urma căruia au distrus firmele şi şi-au însuşit, ei şi complicii lor, tot ceea ce eu am construit pe cont propriu fără relaţii şi şpăgi împreună cu cei 750 de angajaţi pe care i-am avut în firmele dezvoltate de la mai nimic după Revoluţie până la anul 2000. Grupul meu de firme era complet independent de străini, de firmele lor, de băncile lor, făceam treabă pentru români cu români. Eu sunt un caz tipic de român independent jefuit şi distrus de nişte străini cu mâna sistemului juridic.
Se merge către realizarea unei mase critice de infractori inumani de o incomprehensibilă cruzime strecuraţi peste tot în sistemul juridic ceea ce va rupe echilibrul ţinut acum doar de un număr mic de procurori şi de un număr mare de judecători corecţi. Când echilibrul va fi rupt, vom vedea reluarea prigoanei împotriva românilor în anii 1950′ sau a ruşilor din 1917 în prezent, de fapt un previzibil genocid când dezastrul şi alungarea celor mai buni români din țară în cei 25 de ani până acum vor fi o amintire duioasă.
Observaţi vă rog că se vorbeşte de torţionari, de jandarmi, de politicieni care au avut un rol în distrugerea românilor în anii 1938-1958 DAR NU SE VORBEŞTE DE JUDECĂTORII CARE AU DAT HOTĂRÂRI JUDECĂTOREŞTI CONTRARE FAPTELOR, CONTRARE PROBELOR, FĂRĂ PROBE, FARA VINOVAŢIE UNOR PATRIOŢI. CINE AU FOST JUDECĂTORII ? CÂŢI AU FOST ROMÂNI ŞI CÂŢI DE ALTE ETNII?
Poate tot răul spre bine întrucât întrebându-mă ce m-a izbit fără să fi făcut absolut nici un rău nimănui, am descoperit lucruri ce nu pot fi gândite de mintea unui om normal, absolut de neimaginat, de necrezut, străine de orice firesc. Aşa am înţeles ce a păţit Neamul nostru blajin şi paşnic în ultimii 200 de ani, calvarul pe care îl suferim nevinovaţi, din vina cui, cine ne chinuie şi ne-a stricat viaţa şi ne organizează un viitor îngrozitor. Dacă cu 14 ani in urmă aş fi ştiut 1 la mie din ce ştiu acum, nu m-ar fi putut ataca.
Posibil ca Dumnezeu m-a supus la un calvar de 14 ani cu urmări catastrofale pentru restul vieţii mele si familiei, copiilor si celorlate rude, cu scopul să aflu şi să transmit ce am aflat și am înțeles din experiența proprie, către ceilalţi români.
Doamne-ajută !
Sursa: comentariu la acest text.
Detalii despre TRIUMVIRATUL MALEFIC Călin Zamfirescu – Ariel Shalev – Valeriu Stoica și în acest articol din 2008: http://www.justitiarul.ro/triumviratul-malefic-valeriu-stoica-calin-andrei-zamfirescu-si-arin-stanescu/

Fenomenul falimentelor bancare ale unor banci autohtone a fost prezentat de ocupantii tarii ca o banala falimentare a unor societati comerciale din cauza unor directori ticalosi. ACEASTA ESTE VERSIUNEA OFICIALA A OCUPANTULUI, SI BINEINTELES ESTE FALSA. Toate bancile falimentate au ca numitor comun ca actionarii erau autohtoni, deci independenti de ocupantii tarii, deci nu puteau sa fie inrolati in politicile antinationale ale ocupantutilor si nu au vrut sa vanda la ocupanti.
Si aflam din ce in ce mai multe detalii ca nu erau falimentare ci dimpotriva erau prospere si constituiau un obstacol de netrecut pentru ocupanti in lucrarea lor de distrugere a Poporului Roman si preluaera ilegala a patrimoniului imobiliar si al resurselor Romanei.
DISTRUGEREA SAU PRELUAREA ILEGALA A BANCILOR AUTOHTONE A FOST CONDITIA ESENTIALA PENTRU FINALIZAREA PROCESULUJI DE SARACIRE SI JEFUIRE A POPORULUI ROMAN CU SCOPUL PRELUARII AVERII ROMANIEI PENTRU OCUPANTUL ILEGAL DAR SILENTIOS AL TARII.
FARA PRELUAREA BANCILOR DE CATRE OCUPANTII TARII, NU SE PUTEAU IMPLEMENTA TEHNICILE DE SARACIRE FINALA A POPORULUI ROMAN. Acestea au inclus in ultimii 10 ani oferte de creditare catre firme si populatie garantate cu valori reale, dupa care S-A ORGANIZAT RETRAGEREA SINCRONIZATA A CREDITELOR DE LA FIRME cu rezultatul imposibilitatii de a plati creditele atat pentru firme cat si pentru populatia dependenta de functionarea firmelor cu finalitatea ca firmele au fost excluse din piata si toti si-au pierdut garantiile reale devenite proprietatea ocupantului evreu sub identitate falsa.
Toate masurile luate sunt implementate spre a crea situatia in care membrii Poporului Roman sunt manipulati in situatia de fi datori dar nu a putea plati datoriile cu finalitatea urmarita a EXCUTARII SILITE OBTINUTA FRAUDULOS PRIN INSELACIUNE INSTITUTIONALIZATA!!!
Si aici se releva importanta justitiei si valoarea esentiala pentru ocupanti de a organiza anterior tuturor acestor manevre mecanismul de pervertire a justitiei, infaptuit si adminstrat de TRIUMVIRATUL MALEFIC.
CE ESTE TRIUMVIRATUL MALEFIC? Este varful a celei mai distructive, probabil, organizatii ce a actionat vre-odata pe teritoriul Romaniei care a destructurat statul si submineaza ordinea publica pana in cel mi marunt detaliu, o organizatie de o toxicitate dificil de definit: Valeriu Stoica, Calin Andrei Zamfirescu si Arin Stanescu.
Detalii despre triumviratul malefic aici:
http://www.justitiarul.ro/triumviratul-malefic-valeriu-stoica-calin-andrei-zamfirescu-si-arin-stanescu/
Citez din articol: „Ceea ce se ştia dintotdeauna în mod neoficial, adică faptul că nimic nu mişcă în justiţia română fără directivele grupării Valeriu Stoica – Călin Andrei Zamfirescu – Arin Stănescu, s-a oficialializat prin decretul de numire a lui Cătălin Predoiu ca ministru al justiţiei, semnat de Traian Băsescu la 29 februarie 2008. De precizat că, de facto, ministrul justiţiei este Călin Andrei Zamfirescu, iar ginerele acestuia, Cătălin Marian Predoiu, figurează ca ministru în decret, doar de ochii lumii.”
Valeriu Stoica, fost minstru al Justitiei in guvernul CDR, este controlorul si dirijorul real lui Traian Basescu, in forma chipurile doar vice in PDL.
Calin Zamfirescu a avut diferite demnitati de cand se stie in organizatiile avocatilor, acum cu o calitate onorifica pe viata, adica este tartorul secret al avocatilor in Romania.
Lichidatorul bancilor si ai firmelor autohtone, instrumentul folosit de Statul Roman ocupat si condus de ne-români, pentru eliminarea oricarei afaceri autohtone este RVA INSOLVENCY detinuta si condusa de persoana care in Romania are numele de Arin Stanescu si in Israel se numeste Ariel Shalev avand si doua date de nastere diferite! Este banuit a fi ofiter cu inalt grad in MOSSAD, detine de la infiintare functia de presedinte al lichidatorilor din Romania cu misiunea de a lichida toate afacerile autohtone, cu prioritate bancile iar apoi au urmat firmele si activele firmelor preluate de banci pentru a fi distribuite ocupantului evreu. TOTUL SUB IDENTITATE FALSA SI PRETEXTE FALSE.
Ministrul Justitiei a fost pus ginerele obedient al celui care a organizat lichidarea ilegala a tuturor bancilor autohtone Calin Zamfierscu si fin de cununie a lui Arin Stanescu, banci a caror actionari majoritari au refuzat sa vanda banca la bancile internationale si care, daca nu ar fi fost distruse, ar fi facut imposibila saracirea poporului Roman in a doua etapa dupa 2000, prima fiind devalorizarea economiilor si a puterii de cumparare comisa de Isarescu intre 1990-2000. Imediat dupa numirea lui Predoiu ca ministru, TRIUMVIRATUL MALEFIC si inca 11 persoane au fost scosi de sub urmarire penala pentru falimentarea ilegala a Bancii Religiilor si furtul averii din trezorerie si a patrimoniului de garantii si active ale bancii in valoare estimata de 400 milioane de Euro.
TRIUMVIRATUL MALEFIC se asigura ca oricine s-ar perinda la guvernare, ei vor detine postul de Ministru al Justitiei (vezi si schimbarile recente unde el e singurul ramas din vechile echipe de 4 ani) deoarece ACESTA CONTROLEAZA TOTI PROCURORII DIN TARA PE LINIE IERARHICA SI DISCIPLINA CVASI-MILITARA. Cu ce scop? Simplu: procurorii pot impiedica orice cercetare penala. Cu alte cuvinte, procurorii pot favoriza infractorii prin inactiune, nefiind nici o obligatie legala sau penalizare ca sa desfasoare cercetarile. Astfel TRIUMVIRATUL MALEFIC controleaza INTREG CORPUL INFRACTIONAL DE MARE ANVERGURA AL ROMANIEI si isi protejeaza insasi proprile infractiuni uluitoare si nu numai ale lor.
Odata numit presedinte, Basescu a facut tranzactia cu liberalii, ei sa voteze modificari la legi care l-au pus in controlul total al parchetelor si sistemelor de spionaj intern iar liberalii au primit exclusivitatea asupra bugetului timp de 3 ani. Asa va puteti explica cum pradatorii din PD au donat ciolanul bugetului integral liberalilor pentru 3 ani.
Procedeul se califica a fi numit “IMPLEMENTAREA MECANISMULUI DE ASIGURARE A IMUNITATII JURIDICE PENTRU MARII INFRACTORI”. Dupa obtinerea acestor puteri, conform noilor legi, el si Minstrul Justitiei, atunci Macovei Monica, acum Predoiu, au primit competenta de a schimba conducerea institutiilor unde au pus oameni obdienti si santajabili si a ordonat identificarea tutoror faptelor penale comise in timpul guvernarilor anterioare, in particular membrii PSD dar nu numai, cele mai ales cu rezultat lichid, monetar, adica ilegalitati facute precum si spagile si traseul lor.
Au urmat defilarea la D.N.A. a “florii” politicienilor si asa zisilor “oameni de afaceri”. Au trecut anii. La D.N.A. e acelasi Daniel Morar si al Parchetul Suprem este aceeasi Kovesi.
BASESCU si TRIUMVIRATUL MALEFIC tin sistemul juridic si marii infractori in santaj continuu: ii scapa daca depun parte din ce au furat, ii strang cu usa puscariei daca sunt prea zgarciti.
CUM SE ACTIONEAZA SI CE RAMANE DUPA CE TREC ASTIA PRIN VIATA TA? SE VEDE AICI: DISPARE SI PRAFUL DE PE TOBA:
http://www.ziaruldeinvestigatii.ro/administratie-publica/52-administraie-public/371-averea-bancii-religiilor-prapadita-sub-ochii-ministrului-predoiu
Infractiunea de contaminare a adevarului nu este pedepsita pentru ca procurorii sunt la comanda Ministrului Justitiei, sluga TRIUMVIRATULUI MALEFIC (verificati pe net) si astfel au reusit ca justitia sa fie infectata cu infractori de cea mai mare anvergura la nivel politic, judecatori, procurori, politisti , NU TOTAL DAR SUFICIENT CAT SA NU MAI POATA APLICA LEGEA.
Cazul BANCII INTERNATIONALE A RELIGIILOR
In cazul BANCII INTERNATIONALE A RELIGIILOR cu aplicare punctuala la condamnarea lui DINEL STAICU a existat intr-un prim dosar o sentinta irevocabila din 2010 prin care s-a constatat ca nu exista prejudiciu, creditele nerambursate fiind acoperite cu imobile mai valoroase trecute in patrimoniul bancii.
In al doilea dosar, Dinel Staicu, presedintele BIR Ion Popescu si altii au fost condamnati pentru acelasi prejudiciu, judecatorii in fond apel si recurs au respins toate cererile inculpatilor pentru probe, inclusiv sentinta mentionata. Astfel, au fost condamnat la ani grei de puscarie fara probe, judecatorii incalcand legea care ii obliga sa analizeze si probele prezentate de inculpati. Azi in sistemul actual pervertit, judecatorii pot incalca legea fara consecinte pentru ei deci pot favoriza orice infractor fara nici o opreliste. Desigur doar o minoritate o fac dar e suficient ca intreaga societate sa fie supusa infractorilor.
Dupa condamnare, au facut o cerere separata, al treilea dosar in care judecatorii au constatat ca a existat putere de lucru judecat si nu trebuiau sa fie condamnati in al doilea dosar.
Astfel, instanta in al treilea dosar a corectat imensa nedreptate facuta de instantele in dosarul doi care i-au condamnat.
Spaga s-a dat de adevaratii vinovati DE TRIUMVIRATUL MALEFIC, pentru a fi judecati cei nevinovati in dosarul doi fara probe caci numai asa puteau fi condamnati. D.N.A. ar trebui sa cerceteze judecatorii care i-au condamnat fara sa verifice probele. Mai mult, nu exista nici o victima a acestui presupus prejudiciu, victimele reale, actionarii bancii sunt cu totul in sprijinul presedintelui Popescu impotriva TRIUMVIRATULUI MALEFIC. Mai mult, domnul Popescu a fost condamnat pentru o caliate pe care nu a avut-o niciodata, nu exista prejudiciu, banca in lichidare din care s-a vandut o parte din active la preturi derizorii totusi e in castig si azi. Unde e falimentul? Un om de 78 de ani este incarcerat pentru 7 ani complet nevinovat doar pentru a i se grabi moartea prin care TRIUMVIRATUL MALEFIC va scapa de un foarte perseverent urmaritor si vor putea ramane necercetati cu averea bancii, a unor deponenti si a actionarilor.
CUM ACTIONEAZA OCUPANTUL
Prin institutiile politice obtin modificarea legilor pentru a le asigura monopolul asupra emiterii si circuitului banilor. Astfel Banca Nationala dirijeaza intreg sistemul bancar. Nota bene: bancile ai caror actionari nu au vrut sa vanda la acesti straini au fost distruse ilegal de TRIUMVIRATUL MALEFIC, un grup de ne-oameni straini și foarte mari criminali, organizat cu scopul lichidarii afacerilor autohtone folosindu-se de sistemul judiciar si cel politic. Tot prin institutiile politice au preluat resursele esentiale pentru functionarea societatii: petrolul, gazul, electricitatea.
Odata pusa la punct infrastructura emiterii si circuitului banilor si al distributiei resurselor esentiale, au atacat populatia:
1) Prin politic au redus veniturile celor care depind de buget;
2) Prin politic au crescut impozitele pentru a creste costurile truturor;
3) Prin firmele ce controleaza resursele esentiale au crescut costurile de supravietuire ale populatiei la toate produsele precum si ale tuturor firmelor;
4) Au introdus in Romania firmele lor straine sa faca chipurile “competitie”, in aceleasi domenii cu cele autohtone; cel mai potrivit pot fi denumite, firme atacatoare;
5) Firmele atacatoare au coborat preturile sub nivelul costurilor astfel incat si ele si cele autohtone au pierderi;
6) Firmele atacatoare acopera pierderile cu credite acordate de banci, in mod preferential exclusiv acestor firme;
7) Firmele autohtone care s-au alaturat atacatorilor primesc alocatii de la buget disimulate drept contracte pentru care nu trebuie sa faca nimic sau mai nimic, ilustram cateva din mii: autostrazi inexistente, intretinere drumuri nefacute, intretinere spatii verzi, lucrari inutile la cai ferate;
8) Firmele autohtone care refuza sa isi atace propria tara, nu au surse din care sa isi acopere pierderile si sunt nevoite sa inchida, reducand si mai mult veniturile populatiei dependente de ele; desigur, nu inainte ca bancile sa le acorde niste credite operationale chipurile de salvare, pe care neputand sa le returneze la timp, pierd si garantiile reale (imobile, alte bunuri concrete) in favoarea bancilor de fapt al acelorasi persoane care au organizat totul;
9) Cu venituri tot mai mici si costuri tot mai mari, populatia ia in disperare credite garantate cu putinul pe care il mai au, locuinta in cel mai des caz, doar ca sa mai supravietuiasca, nu reuseste si pierde si adapostul si putinul pe care il mai aveau;
10) Surplusul de bani care apare la populatie este absorbit prin costuri tot mai mari la resurse esentiale direct pe combustibili, gaz, electricitate sau prin costuri mai mari la produsele pentru care se folosesc aceste resurse si impozite de tot felul tot mai mari;
11) Odata instalat monopolul ne-oamenilor straini asupra economiei, disimulat intr-un numar de firme aparent fara un actionariat si management comun (FALSA IDENTITATE din nou si in acest mod), calitatea produselor si serviciilor scade si produsele devin tot mai toxice fara nici o posibilitate de a mai aparea alternative de surse sanatoase sau daca cineva ia vreo initiativa, apare un competitor detinut de ne-oamenii straini si prin mecanismul coborarii preturilor, il forteaza sa inchida;
12) Creditele date firmelor atacatoare nu urmau niciodata sa fie returnate; planul este si va fi ca periodic sa fie convertite in pierderi pentru banci; desigur creditele acestea sunt date fara garantii;
13) Guvernul de straini ce conduce Romania semneaza contracte de imprumut in numele Poporului Roman chiar cu neoamenii straini care au organizat tot ceea ce am descris sumar mai sus;
14) Neoamenii strainii emit banii din nimic, nu au nevoie decat de o tastatura si transmit cate zerouri este nevoie. Acesti bani nu au existat. Sunt lansati in sistem pentru a mentine in functiune mecanismul de preluarea a tarii prin sistemul bancar si prin privatizari catre neaomenii straini;
15) Banii ajunsi la Banca Nationala sunt dati bancilor comerciale pentru a acoperi pierderile mentionate mai sus;
16) Romania se alege cu datorii pentru compensarea carora, strainii care au dat banii, ii cer sa vanda tot lor tot ce mai are ramas nevandut, respectiv baza energetica si operationala a tarii,
17) Statul Roman, adica Poporul Roman, a devenit dator si ramane dator pentru banii folositi pentru functionarea mecanismului prin care i se ia toata averea si este distrus biologic. FARA SA ISI FI DAT NICIODATA CONSIMTAMANTUL PENTRU NICI UNA DINTRE ACESTE MODALITATI DE FUNCTIONARE A SOCIETATII;
18) Odata ramas fara mijloace independente, Poporul Roman nu mai poate lua decizii in favoarea sa si in consecinta nu mai poate continua sa existe; UN GENOCID EXECUTAT SILENTIOS FARA CA VICTIMA SA BAGE DE SEAMA.


3)

Prin numirea lui Răzvan Ungureanu la Cotroceni, Iohannis ne dă cu vita Kobe peste nas

Ce l-a determinat pe noul preşedinte al României să-l aducă la Cotroceni pe Mihai Răzvan Ungureanu rămâne un mister pe care doar dosarele X l-ar putea lămuri.

Altfel, este de neimaginat ca lui Klaus Iohannis să nu-i fi fost comunicată mapa profesională a celui care, după numai 78 de zile, prin moţiune de cenzură, a fost dat afară din funcţia de Prim ministru! De altfel, preşedintelui i-ar fi fost de ajuns chiar o sinteză de presă ca să nu comită această eroare ce-i va crea imediat o vulnerabilitate uriaşă, care va fi taxată imediat chiar de către cei care au stat ore întregi la cozi pentru a-l face şeful statului.
Să nu fi aflat oare Klaus Iohannis de scandalul în care a fost implicată soţia lui MRU, Daniela Ungureanu, care, în timp ce soţul ei era şeful SIE, primea 84.000 euro anual pentru consultaţii date personalului OMW, deşi dumneaei era medic anestezist la Fundeni? Nu era normal ca Preşedinţia să se intereseze mai întâi dacă această uriaşă problemă a fost lămurită din punct de vedere legal şi dacă nu cumva, aşa cum s-a scris în presă, finanţarea aceasta ascunde vreo infracţiune contra statului?

Să nu fi aflat oare Klaus Iohannis de scandalul pe marginea moştenirii Fundaţiei Gojdu, pe care Mihai Răzvan Ungureanu a cedat-o Ungariei, generând o pagubă uriaşă României? Mai ales că şi asupra domnului Iohannis planează un scandal în legătură cu retrocedările în favoarea unei fundaţii din Sibiu...

Să nu fi aflat oare Klaus Iohannis de achiziţiile ciudate făcute la Guvern în cele 78 de zile cât MRU a fost Prim ministru şi atunci când a condus SIE? Adică de acestea: 50 de tuburi de unguent rectal, 10 tuburi de cremă vaginală, comprimate de ginkgo biloba ori granule homeopate, viagra (cînd era şef la SIE) şi Plasturi mici tratament pentru băşici, Deodorant stick sans alcool Armani Code by Giorgio Armani, Lip Care with propolis organic beeswax and olive oil, Deodorant roll-on Neo by Givenchy, Eau florale Petale de rose lotion naturelle, Antiperspirant deodorant roll-on - Clinique skin supplies for men, Gel de duş L'Occitane Gel douche Verveine ;i multe altele pe lista de protocol a Guvernului.
Mihai Răzvan Ungureanu n-a fost decât un funcționar public îmbuibat, care s-a gonflat grotesc când a dat de banii publici și un intelectual închipuit, aproape sufocat de ifose. Pe banii de la buget, Mihai Răzzvan Ungureanu trăia atât de bine încât nu își mai putea face vacanțele în amărâtele de hoteluri din România, ci numai în cele de cinci stele special din Munții Alpi, ca Interalpen Hotel Tyrol (www.interalpen.com), unde o cameră sau un apartament costă mii și mii de euro pe săptămână.
Chiar nimeni să nu-i fi spus lui Klaus Iohannis că MRU girase la SIE cheltuirea sumei de 250.000 euro pentru „unguent rectal” şi „comprimate vaginale” şi a sumei de 350.000 de euro pentru balsam de buze, apă de urechi, „plasturi mici pentru băşici” şi alte sulemeneli?

Să nu fi aflat oare Klaus Iohannis de preferinţele gastronomice rafinate ale lui MRU, care au scârbit întreaga opinie publică întrucât hălcile de vită Kobe erau aduse pe masa dumnealui în timp ce oamenilor li se tăiaseră salariile şi pensiile?
Şi dacă, prin absurd, n-ar fi aflat de toate aceste scandaluri care-l aveau în centrul atenţiei pe Mihai Răzvan Ungureanu, Klaus Iohannis nu avea dreptul să ignore rolul pe care acest personaj l-a avut în timpul aşa-zisei „lovituri de stat” din 2012, în care 7,4 milioane de români au votat democratic pentru plecarea lui Băsescu. Nu avea dreptul să-şi bată joc de aceştia pentru că votul din 16 noiembrie, prin care Iohannis a fost trimis la Cotroceni, a fost dat şi pentru ca figurile sinistre din spatele lui Băsescu să dispară din peisajul politic. Ce crede domnul Iohannis că vor zice votanţii săi când îşi vor aduce aminte de scena în care, pe fereastra de la WC-ul garajului prezidenţial, MRU ieşea alături de Monica Macovei şi Mihail Neamţu pentru a sărbători victoria împotriva românilor?

Ceea ce mă şochează, însă, cu adevărat este sfidarea afişată de noul Preşedinte, seninătatea cu care crede că poate să facă orice, ca şi cum mandatul dat de alegători ar fi necondiţionat. După ce a numit-o purtător de cuvânt pe soţia lui Mirel Bran, alt apologet al „loviturii de stat” din 2012, aducerea lui MRU în funcţia de consilier prezidenţial pare a fi semnalul că regimul Băsescu a început să fie reabilitat vârtos!

E de neimaginat cum poate Klaus Iohannis să ignore faptul că sondajele de opinie care spun că oamenii nu doresc înlocuirea guvernului Ponta arată, de fapt, teama lor ca, într-un guvern format de noul PNL, să nu vadă că revin pe funcţii membrii guvernului Boc sau slugile credincioase ale lui Traian Băsescu. Alegerile din 2012 au spus acestora un NU categoric prin votul masiv acordat USL-ului, astfel încât readucerea „băsiştilor” în viaţa noastră nu face altceva decât să inducă în populaţie spaima că ne-am putea trezi chiar şi Băsescu în fruntea unui guvern viitor!
În aceste condiţii, Klaus Iohannis ar face bine să revadă legea care validează Referendumul pentru demiterea Preşedintelui cu o prezenţă de doar 30% din electorat! Cu o majoritate care-l poate suspenda în orice clipă, preşedintele are nevoie ca de aer de susţinerea masivă şi certă a populaţiei, altfel zboară de la Cotroceni cît ar clipi!
Nu e de glumă, mai ales că votanţii lui Ponta şi ai PSD încă nu s-au trezit din pumni după înfrângerea neaşteptată de acum o lună jumate şi abia aşteaptă să-şi ia revanşa. Or, prin astfel de numiri, cota de popularitate de care Iohannis se bucură acum se volatilizează rapid şi, când se va duce pe tobogan, nu va mai fi suficientă pentru a-i conserva mandatul! Nu credem că românii care au venit la vot în 16 noiembrie vor fi dispuşi să mai stea o dată la cozi pentru a-i readuce la Putere pe cei care i-au batjocorit în acest deceniu al ruşinii din mandatele lui Băsescu.
Lor li s-a promis o Românie a lucrului bine făcut, ori deciziile acestea, precum numirea lui MRU la Cotroceni, sunt proaste, cumplit de proaste. Astea să ne fie urările de început de an, ca nişte adevărate blesteme?

ION SPÂNUDa click aici ca sa vezi totul!

Niciun comentariu:

Google
 

Postări populare