Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

22.11.14

se cer niste moțoci

Ghita Bizonu'

Ei… nu stiu ce cred aia de l-au votatara pe Iohanescu, da sa vedem ce crez altii...
Deci din digi24.ro Financial Times: Rezultatul alegerilor prezidențiale din România, probabil cel mai bun eveniment politic din Europa 
Din care extrag urmatoarele citate :
„Rezultatul alegerilor prezidenţiale din România s-ar putea dovedi cel mai bun eveniment politic din Europa anul acesta fiind încurajator pentru cele trei lucruri pe care le arată despre Europa Centrală şi de Est: politica etnică problematică, lupta continuă împotriva corupţiei şi competiţia între alianţa euroatlantică şi Rusia. (…) Rezultatul alegerilor din România oferă speranţa unui viitor al toleranţei
Deci un viitor al tolerantei?! Era cumva pusa sub semnul intrebarii?  E pe la noi un partid precum UKIP sau Jobick?!
Dar sa continuam:
„În unele privințe, România este mai puțin expusă decât vecinii ei la presiunea rusă. Depinde mai puțin de energia rusească. Ca națiune latină care cândva a pierdut teritorii în fața Uniunii Sovietice, este imună la panslavism și nu-și face iluzii despre modul în care Kremlinul folosește puterea. Cu toate aceastea, din când în când se aude că politicieni români de rang înalt exprimă în particular ideea de a face o înțelegere cu președintele Vladimir Putin ce ar oferi Rusiei dominația permanentă asupra sud-estului Ucrainei”, scrie autorul articolului, Tony Barber. „Dl Iohannis e puțin probabil să se joace cu astfel de idei. Capolitician de centru-dreapta, etnic german, are relații excelente cu Angela Merkel. Împărtășește aceleași vederi în privința pericolului reprezentat nu numai de intervenția Rusiei în Ucraina, dar și în ceea ce privește sprijinul pentru Transnistria. În mandatul lui Iohannis, este de așteptat ca România să contribuie la o poziție mai coerentă și mai unită a UE împotriva Rusiei”
Hmm, vedeti boldirile!!  Cam ce va sugereaza?! Auz?
Ma rog, ala Barbieru scrie si cum ca FT subliniază că Iohannis nu poate schimba totul peste noapte, dar ascensiunea sa la Preşedinţie este un semn că politicienii nu vor scăpa probabil nepedepsiţi pentru abuzul de putere.  Dar este de presupus ca inteligentii de votaci iohanisti nu prea resusesc sa intelaga asta.  Cum zicea si aia Gorghiu ca amici de ai ei au asteptari infinite .. iar “Westu” asteapta ce? Sa forteze cumva pe Angelika sa nu mai cumpere gaze de la rusi?!
Ei... gutzanii care au stat ore in sir la coada o sa patza ca cu specialistii lu Emil. Ca au asteptat sa li se dea si ni s-a luat!!
Da observati ce scrie asta : ascensiunea sa la Preşedinţie este un semn că politicienii nu vor scăpa probabil nepedepsiţi pentru abuzul de putere.   Adica se cer niste motzoci. E nevoie de detalii?!
Da click aici ca sa vezi totul!

Niciun comentariu:

Google
 

Postări populare