Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

2.5.13

Ziua Mondiala a Muncii

santinela

Mai cum va bateti voi capul cu nimic(cei de mai sus).Romanii o duc bine nu vedeti? Daca de 1 Mai grecii,spaniolii,portughezii,toata Europa iese in strada pentru a demonstra si a-si cere drepturile ce fac romanii ? Bulucesc mai frate la mici,bere,Vama Veche(unde se aduna gibonii a caror alfabet se rezuma la doua litere si urlete)Mamaia-pentru fitosi, gretos de inculti dar cu TATA-tare. Trai neneaca ! Care criza,care nenorociri?



Rangă


“Aproximativ 21.000 de muncitori s-au adunat miercuri într-un parc din Tokyo pentru o demonstraţie de 1 mai, cerând creşteri salariale, locuri de muncă stabile şi oprirea generării de energie nucleară, transmite Kyodo.”Salariile mai mari vor ajuta Japonia să iasă din deflaţie”, a spus Sakuji Daikoku, preşedintele Confederaţiei Naţionale a Sindicatelor, în cuvântul de deschidere a evenimentului, care se ţine anual de 84 de ani, cunoscut sub numele de Zenroren.
Oamenii caută o societate care să asigure locuri de muncă stabile, a adăugat el în discursul său ţinut în Yoyogi Park.
Evenimente similare au avut loc în toată Japonia.”

http://www.realitatea.net/ziua-muncii-muncitorii-japonezi-cer-salarii-mai-mari-si-locuri-de-munca-stabile_1171899.html#ixzz2S5078e15

Niciun comentariu:

Google
 

Postări populare