Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

8.2.12

Cei doi care au speriat Vestul, pe fond ORANGE






QX 
Stimate privitorule, analizand interesanta fotografie, a celor doi tradatori de neam si tara, pot afirma ca: tinuta prezentata in colectia toamna-iarna partidului parvenitilor, este una de colectie (nu de acum cativa ani) ci de peste cativa ani (15-20 ani), iar pentru corecta integrare a manechinuitilor cu tinuta, trebuie ca purtatori sa treaca printr-o perioada obligatorie de tinuta cu dungi orizontale (numai astfel, s-ar da satisfacti poporului indatorat, saracit si umilit). 




Dorel 
SA DEA BUNUL DUMNEZEU CA : ASA SAI VEDEM PE CEI 2 BESESCU+BOC LE STA BINE ! POATE ASA IA PULSUL STRAZII.. DAR CE SE VOR FACE CA DEJA CANALELE SI BOSCHETII SUNT OCUPATE.. VOR TREBUII SA FACA CEVA PENTRU AFII PRIMITI DE BOSCHETARI... CE VOR FACE > ? O SASI CUMPERE ALIFIE ! 


Rochefort 
Boc ca Boc, dar basescu chiar are fata de boschetar, il prinde de minune! 


GHEORGHE 
doamne ce m-am amuzat vazand pozele ..Uita-te bine dictatorule ca ne-ai chinuit destul cu sluga ta care mi-a facut de ras ardealul pentru multi ani,,ce bine iti sta.Dar ce bine iti va sta in costum si chipiu dungat dupa gratii.


Gavrila
Ala din stanga poarta si ochelari, s-o fi manjit si asta de 'telectualitate cu vreun masterat honorius-prigoana-causa dela Spiru Haret.  Sau a stat pre amult si prea aproape de televizor, care fiind pe podea la Rachitele,  s-a boc-cit pe viata.    







Niciun comentariu:

Google
 

Postări populare