Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

2.8.10

Dl. Treichl, va mirati de rezultate cand ati plecat cu prostii la castig?!


Este o ruşine teribilă că România nu este capabilă să atragă cele 35 de miliarde de euro care zac la Bruxelles, iar guvernul nu face nimic pentru a scoate economia din criză, afirmă Andreas Treichl, preşedintele executiv al Erste Group, care deţine cea mai mare bancă românească, BCR.

Treichl se declară incapabil să înţeleagă ce se intâmplă la Bucureşti. "Poate nu înţeleg destul de bine româneşte, dar ştiu că România era una din puţinele ţări europene cu o mare şansă de a ieşi din criză întărită şi de a recupera din decalajele de dezvoltare. Şi, în loc să profite de aceste şanse, iată că astăzi nu mai este nicio altă ţară în Europa într-o situaţie atât de proastă. Preşedintele şi guvernul trebuie să colaboreze pentru a le arăta oamenilor că au ţara sub control", a spus şeful Erste pentru zf.ro.

Până acum marile grupuri străine prezente în România s-au abţinut de la critici atât de vehemente la adresa politicii economice a guvernului Boc. Treichl susţine însă că băncile mari şi companiile străine din România sunt gata să facă orice pentru a ajuta guvernul să pună pe picioare un plan de relansare: "CEO-ul nostru de la Bucureşti şi experţii BCR au lucrat la multe propuneri de relansare, dar nimic nu se întâmplă. Acest guvern ratează şansă după şansă şi nu pot să înţeleg de ce. În acest cabinet sunt mai mulţi oameni de afaceri decât în alte guverne din Europa, sunt oameni educaţi, nu proşti, şi totuşi nu fac nimic", a mai declarat Treichl pentru zf.ro.
___________________________________

Ce nu ne spune dl. Treichl este ca numai prin prosti(r)e au putut bancile din Romania sa fie straine. A deplange incapabilitatea e miopie sau ipocrizie?


Da click aici ca sa vezi totul! VREI SA-I INTALNESTI? cin s-aseamana s-aduna pe lista de discutii peromaneste

Niciun comentariu:

Google
 

Postări populare