Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

29.5.05

Bravo Hagi, bravo armane!

Din Ziua, de sambata 28 mai, rubrica F L U X D E S T I R I O N - L I N E, aflam ca"

Hagi a demisionat de la Galatasaray

Gheorghe Hagi a demisionat din functia de antrenor principal al echipei Galatasaray, informeaza Mediafax. Hagi a antrenat formatia Galatasaray incepand cu luna martie 2004, cand a semnat un contract pe doua sezoane si jumatate. Galatasaray a incheiat sezonul 2003/2004 pe locul 6, cu 54 de puncte, inregistrand 15 victorii, noua rezultate de egalitate si 10 infrangeri. In sezonul 2004/2005, incheiat sambata, 28 mai, Galatasaray s-a clasat pe pozitia a treia, cu 76 de puncte, inregistrand 24 de
victorii, patru rezultate de egalitate si sase infrangeri. De asemenea, Galatasaray a castigat Cupa Turciei invingand in finala formatia Fenerbahce. Gheorghe Hagi a mai antrenat reprezentativa Romaniei, in perioada 26 iunie - 26 noiembrie 2001, si echipa Bursaspor, intre 28 iunie si 15 noiembrie 2003. Hagi a declarat ca a demisionat pentru binele echipei Galatasaray si ca pleaca de la gruparea din Istanbul cu constiinta impacata, noteaza Mediafax. El s-a declarat multumit de evolutia echipei Galatasaray in ultimul meci din campionat, castigat, cu scorul de 4-0, in fata formatiei Denizlispor. (D.E.)

Ce mare ai ramas Gica si dupa tot succesul pe care se pare ca l-ai impiedicat sa ti se urce la cap!
Pentru cei in deriva, care deplang lipsa modelelor, Gica Hagi este unul foarte bun: si-a facut treaba cu brio pe timpul impuscatului si dupa, in Romania si strainatate, ca jucator si ca antrenor...

Peste toate astea, ca si cum nu era destul, a stiut ca retragerea in momentul de varf este singura exemplara!

Bravo Hagi, bravo armane!

3 comentarii:

peromaneste spunea...

Impuscatul si Iliescu n-au stiut cand sa plece;
Boloni a fost altul cu mare caracter;
Constantinescu s-a retras rusinos penru ca a inceput la top si a plecat cand a ajuns la zero...

Anonim spunea...

MOTIVE
"Cineva trebuia sa renunte. Plec cu constiinta impacata. Este foarte greu sa faci unele lucruri atunci cand cei care ar trebui sa te sustina nu o fac. Le-a fost teama ca vom obtine succese, si multi oameni ar fi fost impresionati daca am fi reusit performante fara bani"

DECIZIE
"De cand eram tanar, tot ce am obtinut a fost prin munca grea. Eu decid daca trebuie sa plec de undeva. Ma hotarasem sa demisionez inca de acum zece zile. Nu mai avea sens sa raman"
Gheorghe Hagi

Anonim spunea...

mai frate, cum naiba se face ca saitul asta e cel mai mare secret al bucurestiului/romaniei? de azi incolo n-o sa mai fie ca am sa-l spun celor care-i cunosc!

Google
 

Postări populare