Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

30.4.12

Si tu Victor?!


Cotidianul ne spune: "Dorinţa premierului de a-i păstra în Executivpe Leonard Orban (Afaceri Europene) şi pe Cătălin Predoiu (Justiţie)a fost primită cu rezerve de liderul liberal Crin Antonescu".

Considerand 'marile' realizari de la Justitie si Afaceri Europene, ma intreb daca recenta victorie in parlament a USL-ului n-a trebuit sa fie aprobata de catre... destinatarii ungureanului. In care caz, fratiile de cruce/stea trebuiau respectate.

Iata ca ciorba politica romaneasca are 2 alte ingrediente perene, pe langa maestrul de ceremonii funebre ale Leu/RON-ului, Mugurel Isarescu.



Nu stiu cum o fi la dumneavoastra, dar la noi s-a mai stirbit din sansa reformei.

Da click aici ca sa vezi totul! VREI SA-I INTALNESTI? cin s-aseamana s-aduna pe lista de discutii peromaneste

9 comentarii:

Anonim spunea...

fanariotu
Tabloul de mai sus parcă-i afișierul Poliției,in care figurează la rubrica-,,urmăriți,prindeți,arestați,,persoanele date in consemn.!,,Toate-s vechi și nouă-s toate,,-aceleași caractere,aceleași metehne,aceleași suspiciuni,aceleași apucături doar că nu se mai cheamă PDL ci USL.!Setea de ciolan dezumanizează,degradează,depersonalizează și pătează tot ce atinge.!In concluzie,nu-i mai injurăm pe ăia că-i injurăm pe ăștialalți,dar tot injurăm.!Și poate ne imbogățim bagajul de injurături și n-o să mai scandăm -,,jos Boc,M:R:U,,ci jos Ponta,,.!Să auzim numai de rău,că de bine nu avem cum.!

costi spunea...

@fanariotu
eu sunt uimit de cat de copii sunt unii si de cat de ipocriti sunt altii. UNPR-ul s-a sucit pentru ca acolo sunt securisti care actioneaza la comanda, iar comanda e "sustineti in prima faza Guvernul", Ponta il va pastra pe Leonard Orban pentru ca a fost comisar european si e uns prin tot felul de masonerii, in cazul lui Catalin Predoiu ii susura unii pe la ureche lui Ponta ca e bine sa-l pastreze. sunt jocuri foarte perfide, pe care publicul simplu (sau pulimea) nu are cum sa le inteleaga. jocuri de putere, sfere de influenta, masonerii, ofiteri acoperiti, servicii secrete, vulnerabilitati, santaj, coruptie. Ponta e un baietas, Antonescu un amator, vor juca dupa muzica lui Basescu si a unor cancelarii occidentale mai puternice, ceea ce nu e neaparat un lucru rau.

Opinia spunea...

Tensiunea este la nivel de tara, nu printre ministri! Si..care dezvoltare?!! Cu Ponta prim ministru se poate dezvolta ceva in tara asta pentru popor? Buna gluma! Nu vedeti ce declaratii de prietenie isi fac intre ei? Politica lor este sa impiedice oamenii sa participe la solutionarea problemelor care-i privesc! Mai ales ca au in frunte acum, in sfarsit,dupa mai bine de 20 de ani, marioneta suprema! Fix de ceea ce aveau nevoie! Multumim din inima guverrnului !

Horia spunea...

Bai nu inteleg de unde o sa scoata Ponta bani sa plateasca toate chestiile alea (salarii, micsorarea TVA, ...). Am inteles micsoreaza cheltuielile cu 50% -- asta vroia sa faca si Boc, dar e destul? Si halal impozit diferentiat - salariile peste 1.600 platesc tot atat si restul platesc mai putin! Macar sa fi pus taxe de 75-80% pe veniturile de 1mil-2mil - asta e impozit diferentiat. Acum serios, de unde? Cresterea de 4% nu o dicteaza el! Poate sa fie si Chuck Norris prim ministru, ca cresterea tot va fi dictata de pietele internationale!

cristi spunea...

Daca cel mai cinstit guvern(cum spunea Ponta deunazi),il are ca ministru de interne pe multpreacorectul baron Dragnea, atunci ii rog frumos pe liderii usl sa n-o mai aminteasca in discursurile lor pe Elena Udrea .Chiar ma intrebam,oare care e mai cinstit dintre cele doua personaje?

ALELUIA spunea...

ATENTIE ANTONESCU! Ponta i-a promis solemn lui Basescu ca nu va demara procedura de suspendare a presedintelui si ca in noul guvern vor fi inclusi Catalin Predescu si Ladislau Orban. Cele 15 minute de intirziere, inainte de nominalizare, au fost generate de reticenta initiala a lui Ponta de a accepta doleantele lui Basescu, si nicidecum "schimbarea hainelor"(cum a sustinut, meschin, Ponta!). Daca USL ii va primi in guvern cu "acoperitii" Predoiu si Orban, atunci slabe sperante ca PSD si PNL sa nu se desparta. De altfel, Oprea a si "sarit la cap", asigurandu-l pe Ponta ca poate sa beneficieze de voturile UNPR in orice situatie (investire guvern USL sau sustinere guvern minoritar PSD, daca se sparge USL).

Gavrila spunea...

Cum se face ca tocmai la Munca propun un tip dela PNL cand acela e teritoriul par excelence al PSD?
Cat despre Orban si Predoiu, brusc independenti/de cine oare, ca in general nu prea par?/, vorba englezului: cu prieteni ca astia doi, cine mai are nevoie de dusmani?
Ar trebui mai mult curaj, domnilor dela conducere, altfel eminente cenusii si cam straine nu va vor scapa la necaz...

peromaneste spunea...

Da Gavrila, sunt de acorod cu primele 2 fraze ale tale.

Cu a treia, daca inteleg bine, trebuie spus ca pana cand boierimea autohtona nu ia initiativa, vom asista la cooptarea tinerilor USL/PSD-isti la internationala ungureana. S-au primenit doar gugustiucii, au bagat astia gutzani noi, ca ungureanului ii putzea gura a limbi (la) straine. Nici o problema, daca Victoras ia in primire foaia de parcurs a ungureanului, va fi schisma generationala in PSD si cam atat.

Ce sanse are ungureanul? Sansa lui e prostia astorlalti. Si cum e greu sa rezisti la decoratii cu fireturi pana la 40 de ani, treaba-i rezolvata.

fma spunea...

Victore!
Copilu' meu!
Viata fara poezie e pustiu...

Google
 

Postări populare