Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

4.4.12

Cu ce si pe cine incomodeaza (PP) DD?

Sabin Orcan, la Adevarul, comenteaza despre ascensiunea in sondaje a PP-ului lui Dan Diaconescu
Ascensiunea lui DD poate fi oprită?
Uităm că dictatori celebri, de la Hitler şi până la Chavez, au avut începuturi asemănătoare.
Cititorii sai, infinit mai adecvati cu situatia, comenteaza


Kapitalism - Dan Diaconescu


Membru PP-DD
Sunt membru PP-DD si as avea curaj la orice ora sa ma supun unui test de IQ impreuna cu autorul articolului. Sunt o persoana libera atat material, cat si spiritual. Nu astept ca milogul la sfarsit de luna salariul de la un "ciocoi" care a jefuit Petromidia si reteaua Mic-ro. Iar prostia nu este la cei care nu inteleg, ci la cei care nu vor sa asculte. Programul cu cei 20.000 euro este perfect functionabil. Se acorda pentru finantarea unei afaceri noi, iar statul recupereaza banii intr-un an( prin TVA, impozite pe venit, angajarea somerilor care nu vor mai primi bani, ci vor produce, etc). Dar decat sa caute sa inteleaga, oamenii injura pe forumuri, vor vota iar cu USL sau PDL, apoi se vor plange, cum fac de 22 de ani, ca e rau in "Romanica" si isi vor vedea copii doar de sarbatori, pt ca i-au trimis sclavi in Occident! In concluzie, cine are IQ subunitar?


men
Cum ? Cum crezi dumneata ca TREBUIE...oprit ? Ia schiteaza niste idei....democratice ? Sa-ti spun eu cum putea oprit Hitler ? Sau Chavez..? Sau chiar comunismul insusi ? Prin scaderea gradului de nemultumire fata de "sistem"...! Nu prin cresterea lui ...! Sau ai alta ...idee...?! Adica prin "cresterea nivelului de trai...in sistemul existent...! Totdeauna scaderea fortata, inutila...a nivelului de trai a dus..ciclic, la aparitia dictatorilor...si la disparitia lor....! Ce vreai ? Sa dam o lege impotriva lui DD ? Ce..? Lege impotriva capitalismului/comunismului...nu a fost ? Cui a folosit ? Ar trebui sa stii ca in Franta, cand a fost interzis partidul comunist...numarul simpatizantilor sai a crescut...! Cand a fost readus in legalitate....a scazut la loc...! Facem martiri din dictatori ?
papillon
Men, stii ce-as vrea ? Sa iasa DD cu vreo 51% !! Ca nu sta nici trei luni..! Sa vezi fericire cand or vedea votantii sai cum au luat-o in brate...! L-or manca fript...:)))))))))))

Gigi Falka
Ascensiunea lui DD poate fi oprita ? Sigur ca da ( intr-un stat se curist ca Romania), insa ar fi pacat...

Anonimul
NU....NU SE POATE CA ROMANII SA SE FI PROSTIT INTR-UN ASEMENEA HAL INCAT SA-L VOTEZE PE ACEST VORBITOR FARA PUNCT SI VIRGULA, FARA SEMN DE INTREBARE SAU EXCLAMARE. DACA ACEASTA CREATURA VA AJUNGE IN PARLAMENT SI DACA TOT DIN PROSTIA OAMENILOR AR PUTEA AJUNGE CHIAR PRESEDINTE ATUNCI NE MERITAM SOARTA. IN TIMP CE EL DEFILEAZA IN ROLL ROIS PROSTIMEA IL APLAUDA DIN CARUTE SAU PE JOS, CU MATELE CHIORAIND DE FOAME ASTEPTAND DELA DD O FRIMITURA SAU UN OS DIN CARE EL A SUPT PINA SI MADUVA. . ASA CONDUCATOR ASA POPOR.


Dan Diaconescu Arestat Foto Un Fotograf.

Lucian Constantinescu
După ce l-am votat de 3 ori pe Băsescu sperînd să readucă România pe linia de plutire am asistat la modul neițit în care acest bețiv a devalizat ce mai era de furat(aur, cupru,gaze)! În semn de protest fiindcă oricum mai rău decât cu PDL-USL=Aceeași Mizerie! nu poate să fie indiferent cine conduce voi vota și-mi voi aduce încă vreo 5500 de cunoscuți, prieteni,rude să-l voteze! Iar celor care tot spun că suntem proști îi întreb DE CE SUNTEM PROȘTI CĂ NU MAI VREM SĂ VOTĂM JIGODII CORUPTE ȘI MINCINOASE? Jos Ciocoii!
papillon
noroc cu de-alde ca tine cu IQ-ul sub medie (25 !) ca sunteti multi la numar ! Mama voastra e mereu gravida !! Are grije sa nu scadeti...

costin
nu-ti convine? stai acasa!! multi o facem,dar in nici un caz nu putem stampila pe o aberatie a naturii ca dd...smiorcaiti-va cat vreti,a-l vota p dd e prostie in stare pura,insa la fel ca si resursele naturale,tara asta nu duce lipsa de prosti asa ca in toamna o sa-l avem in mod sigur pe "dl din tomberon " in parlament...mie imi place cum le cere 1,86 euro romanilor saraci ca sa-si exprime nemultumirea prin sms=))))))

sase sase
Din pacate ascensiunea lui DD si a partidului sau este determinata in masura foarte mare de actuala clasa politica (colasa de repetenti),care a dezamagit populatia.Electoratul i-a votat pe rand ,toate partidele parlamentare au fost la putere in toate combinatiile imaginabile,fara insa ca guvernarile respective sa raspunda cerintelor oamenilor si fara sa-si respecte programele pe baza carora au ajuns la guvernare.Toate ,dar absolut toate guvernarile au avut in vedere in primul rand interesele de partid,interesele private ale politicienilor respectivi si nicidecum interesele populatiei.Sa ajungi dupa 20 de ani ca salariul mediu net in Romania sa fie mai mic decat in Bostwana spune totul.Asa ca un electorat dezamagit, va vota si niste ciumpalaci.Culmea,sunt si oameni instruiti intre acestia.

Petrescu Ovidiu
Romanii au memoria slaba. Incercati, totusi, sa va amintiti programul politic cu care a castigat Conventia Democratica in 1996. Si atunci s-a promis ca in 200 de zile populatia va fi fericita. A urmat o guvernare catastrofala. Si eu m-as bucura sa castige Diaconescu. Poate asa vor intelege si romanii ca trebuie sa renunte la basmul despre inteligenta poporului. De fapt, basmul acesta ar fi trebuit sa moara dupa ce l-au votat pe Basescu presedinte.


ELENA
si ce propui ma rog sa votam cu cine dupa 23 de ani de la revolutie s-au perindat aceiasi oameni care nu au facut sa vinda ce au putut si sa se imbogateasca SINT CURIOASA TU PE CINE VOTEZI SI DE CE ACUM SA TE VAD D-LE REPORTER CARE AI SCRIS ARTICOLUL SA-MI SCRI TU CU CINE VOTEZI SI DE CE STI CE MA DISTREAZA CEL MAI MULT CA ITI DAI CU PAREREA DESPRE DIACONESCU SI PARTIDUL LUI INSA NU SPUI CE ALTERNATIVE ARE POPORUL PTR ALEGERI CU CE PARTIDE SA VOTEZE SI DE CE . SI ASI MAI AVEA O INTREBARE ,CE ARICOLE AI SCRIS DESPRE CELELANTE PARTIDE SI UNDE LE GASESC/ SINT TARE CURIOASA CE IMI VEI RASPUNDE ,DACA IMI VEI RASPUNDE


dragos
De acord dl.orcan, nu il sprijinim pe DD (doar avem IQ) redus) dar ce facem alegem aceiasi hoti, mincinosi, criminali de 22 de ani? Ne oferiti dv. alta varianta? Nu toti suntem prosti, dar unul ca dv. (si sunteti multi) sunteti interesati ca acest popor roman sa fie jefuit, mintit, jignit, etc. in continuare. Va doresc ca Dumnezeu sa va ajute sa traiti bine cu Basescu, Ponta, Voiculescu, dar bine de tot.RUSINE.


tagetes
Azi ati devenit de-a dreptul paranoic d-le Orcan , numind milioane de oameni in cuvinte de nescris. Este atitudinea individului care, lipsit de puterea de analiza, lipsit de argumente, apeleaza la mijloace de cartier: injura si jigneste. In orasul meu pe un post de vanzatoare la aprozar au fost peste 100 de apeluri telefonice. La Craiova mii de oameni asteptau incolonati ca la Treblinka un loc de munca, nestiind ce sa mai faca, pe cine sa mai voteze pentru o zi decenta in plus. Mare parte dintre ei sunt dezechilibratii, dezaxatii care va tulbura noptile. In schimb, oamenii de tip orcan care cunosc perfect democratia, nu stiu ce sa mai faca pentru inca o zi de huzureala in plus . Cu milenii in urma existau pe pamant neanderthalienii. Azi ne injura , ne jignesc si ne conduc orcanienii.

dan diaconescu
Diaconescu mai are o carte...



Da click aici ca sa vezi totul! VREI SA-I INTALNESTI? cin s-aseamana s-aduna pe lista de discutii peromaneste

Niciun comentariu:

Google
 

Postări populare