Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

18.9.13

Suntem in criza din pricina unui element aparent banal: o companie speculeaza in Romania niste castiguri pe burta, iar guvernele au presupus gresit ca aceasta companie ar reprezenta establishmentul de putere american

Cozmin Gusa spune ca documentul semnat cu RMGC este "in profundul dezavantaj al statului roman", iar actionarii companiei se ocupa cu speculatii in state slabe.  El a criticat virulent atitudinea premierului Ponta pe acest subiect. "Sunt putin mirat la cat de slab pregatit e guvernul Romaniei pentru aceasta situatie de criza. O tara guvernata in asemenea fel, in care astazi presedintele Senatului, colegul lui Ponta, ne anunta de dimineata ca avem un prim ministru parsivel, iar acesta iese in conferinta de presa si nu face altceva decat sa il confirme prin aceasta fuga (nota bene: fugind din conferinta cand a fost intrebat daca sustine sau nu proiectul), ne arata cat de grav e afectata structura statului roman. In alte state ar fi fost tratat cu subiect si predicat", a comentat Gusa iesirea publica a lui Victor Ponta.

"Asa cum a fost semnat contractul, e in profundul dezavantaj al statului, cu niste actionari dovediti, de-a lungul vremii, in postura lor de evrei americani bogati care fac speculatii unde sunt state slabe. Dar in fata unui asemenea lobby, sa igenunchezi, sa nu poti comunica poporului tau ceva coerent, tu ca premier, sa te opui, sa fii pro, apoi iar sa te opui si acum sa fii iar pro (...) Telespectatorii se intreaba ce se va intampla cu alte probleme mai grave: scolile, intr-un hal fara de hal, investitorii care nu pot avea contracte din cauza clientelei USL-iste", a afirmat Cozmin Gusa.

In privinta iesirii publice a lui Victor Ponta, Cozmin Gusa a adaugat ca premierul "vorbeste silabisind, dovedind ca creierul sau e obosit de minciunile pe care a fost obligat sa le peroreze". "Suntem in criza din pricina unui element aparent banal: o companie speculeaza in Romania niste castiguri pe burta, iar guvernele au presupus gresit ca aceasta companie ar reprezenta establishmentul de putere american", a adaugat Gusa.

Niciun comentariu:

Google
 

Postări populare