Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

31.3.06

dosariada...



lucid din Bucuresti
santajul ordinar cu dosare iese la iveala


Madam Germina Nagatz, sefa directiei de cercetare a CNSAS (o persoana fara vreo calitate speciala pentru aceasta functie, insipida si incolora pana acum, inclusiv intr-o scurta convorbire pe care am avut-o pe tema "negasirii" unui dosar acum vreo trei ani), a devenit brusc razboinica si a inceput sa dea pe goarna lucruri interesante, desi de 6 ani de cand ocupa scaunul foarte bine platit de la CNSAS a tacut malc. Spune madam Nagatz: am gasit in ultimele dosare venite (alea pe care i le-a dat securistu' Baescu) nume importante de SENATORI si MAGISTRATI, inclusiv MEMBRI AI CSM care au fost informatori sau ofiteri acoperiti. Si, atentie! mai avem si alte cazuri similare INCA DE ACUM DOI-TREI ANI PE CARE TREBUIA SA LE DISCUTE COLEGIUL CNSAS PENTRU A LE FACE PUBLICE. Si, cam cu jumatate de gura, dupa ce acum trei zile tuna si fulgera impotriva cacealmalei care le-a facut-o securistu' Basescu doar punandu-le in bratze un milion trei sute de mii de dosarea (repet, minimum 75% din TOATE DOSARELE EXISTENTE ALE SECURITATII), acum recunoaste ca SRIul le-a dat 9 compact-discuri cu NUMELE TUTUROR TITULARILOR ACESTOR DOSARE. Dar, se plange madama, nu ne-a dat si data nasterii si parintii, asa ca trebuie sa cautam NOI sa vedem daca Ion Popescu din dosare e Ion Popescu pe care-l cautam, deci se extenueaza muncind saracii functionari bugetari cautand printre sutele de Ion Popesti care au eventual dosar. Ce spui Frantz? Dar CATE cazuri de astfel de nume banale sunt in onomastica romaneasca? Hai sa zic 10%. Dar restul, adica unde mergi punct ochit - punct lovit direct la dosar, pe alea cine va impiedica sa le gasiti mergand direct la raft dupa informatia din CDurile SRI? Cate Germina Nagatz sunt in Romania madam, par egzamplu? Grav e ca acum madama marturiseste ca s-a cautat la greu in dosarele cu care se plangeau ca-i ingropase securistu' Basescu ( ca sa protejeze informatorii, desigur), ca au gasit destui dar II PASTRAU PENTRU MARELE SANTAJ, pe unii inca de acum 2-3 ani. Ce i-a impiedicat deci din 2003 incoace pe slobozeanu' amic al lui Patriciu Dinescu, pe Pleshu. HRP sau Secasiu sa intruneasca in totzi acesti ani colegiul si sa-i deconspire pe cei cu doasare gasite? Nu au avut cvorum? Atunci de ce nu au iesit in presa sa spuna ce se intampla, ca madam Nagatz era prea mica sa o faca, ii dau circumstante atenuante.
Deci, inainte sa tropaie de indignare ca securistu' Basescu protejeaza turnatorii, clantzaii de serviciu platiti de Patriciu, Voiculescu si SOV din mass-media ar trebui sa intrebe: DE CE PANA ACUM NICIUN MEMBRU AL COLEGIULUI CNSAS SAU CHIAR ANGAJAT AL CNSAS NU A SUFLAT O VORBA CA ATATEA DOSARE IMPORTANTE SUNT GASITE? Ce santaj vroiau sa faca si in beneficiul cui? Aud?


Da click aici ca sa vezi totul!

4 comentarii:

Anonim spunea...

Daca vrei ... auzi !

lucid a scris:

> Madam Germina Nagatz, sefa directiei de cercetare a CNSAS (o persoana
> fara vreo calitate speciala pentru aceasta functie, insipida si
> incolora pana acum, inclusiv intr-o scurta convorbire pe care am
> avut-o pe tema "negasirii" unui dosar acum vreo trei ani),
Pentru cine n-a urmarit evenimentele - e greu sa-ti gaseasca punctul slab in argumentatie.
Stii cumva in ce conditii putea lua hotariri in privinta acelor dosare Colegiul CNSAS ?! Conform legii - conditia esentiala era intrunirea cvorumului !
Iti mai amintesti, cumva, cine a boicotat sedintele si astfel nu se puteau lua hotariri in privinta dosarelor ce asteptau ?! Sint sigur ca "da" (nu alianta - care, oricum, a aparut mult mai tirziu).
Acum sa vedem daca iti convine ce ai "auzit" ...

Anonim spunea...

cvorumul.. Daca vrei ... auzi !

.....s-a intrunit de nenumarate ori din 2003 incoace, INCLUSIV CAND S-AU VALIDAT INLOCUITORII LUI HRP SI PLESHU, ca sa nu mai zic de maririle de salarii pentru TOTI, de la colegiu la portar, votate de cateva ori in aceasta perioada. Ai auzit cumva UN SINGUR colegist sau cnsasist de rand revoltat ca nu se deconspira informatorii CU DOSAR GASIT ? Si asta, repet, din 2003 PANA AZI? Aud?

Anonim spunea...

lucid

Doua chestiuni punctuale:
- "s-a intrunit de nenumarate ori" este un mod elegant de a fenta; in realitate - exista PV de sedinte si la ele nu avem acces. Acelea cu maririle de salarii - sigur ca nu mira pe nimeni, ca doar am vazut cu totii in Parlament acelasi "stil". Asa ca ramine ce a "transpirat" in presa (o anumita parte a ei, ca doar nu ma astept sa fi aparut in "Dimineata" ! ).
- Chestiunea informatorilor a fost cea mai teribila diversiune pentru a escamota responsabilitatea CRIMINALA a ofiterilor de securitate in cazurile de politie politica. Ar fi ca si cum te-ai razbuna pe camera de filmat care te-a surprins in plina activitate intima, nu pe operator sau pe cel care l-a comandat !
Chiar vrei sa continuam pe acest subiect ?! Am vrut doar sa-ti atrag atentia ca e cazul sa nu omiti elemente esentiale atunci cind postezi pe acest subiect. Nu de alta - dar uni mai rauvoitori ar putea interpreta altfel omisiunile ...

Anonim spunea...

...in care trebuie "citita" toata diversiunea este foarte simpla: INFORMATIA INSEAMNA PUTERE. Punct.

Google
 

Postări populare