Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

7.11.15

De ce n-ar petitiona STRADA ambasadele?

Recent am primit urmatorul text:

anonimus.ro
„Grupări mafiote care o conduc o țară!”

Victor Ponta Serghei Lavrov Teodor BaconschiDiscutăm despre Serghei Lavrov, de două ori a fost declarat cel mai bun ministru de Externe din lume, cunoaște 14 limbi străine, și ce urmează să vă spun este mărturia unui om care a făcut parte din delegația României și este prieten foarte bun cu Victor Ponta. Să aveți și dumneavoastră idee cum sunt tratați politicienii din România, atunci când pleacă peste hotare! Ei vă hotărăsc dumneavoastră soarta și la ora actuală dau din colț în colț: „De ce nu vor sclavii din colonie să moară cu arma pentru stăpâni? De ce nu vor să plece la război ca să ne apere averile de sute de milioane de euro!?”. Apropo, ați văzut vreodată în ce casă stă Dragnea? Nu, nu ați văzut…

Mărturia:

„Am ajuns la Kremlin, ne-am uitat la porți, delegație oficială, îți dai seama, și am fost invitați înăuntru. Lux, opulență, se vedea că suntem la cel mai înalt nivel al diplomației, rușii, foarte politicoși și amabili, ne-au invitat să luăm loc, până sosește ministru de Externe, Lavrov. Ne-am întreținut puțin cu viceministrul de Externe al Rusiei, omul doi după Lavrov, și când a apărut Lavrov, un tip înalt, bine făcut, s-a dus la Victor Ponta, dă mâna cu el și îi spune: „Where is your master from United States?”. Omule, nu ne venea să credem: îi strângea mâna lui Ponta și se uita în spatele lui să-i vadă pe americani, Victor era alb la față ca o coală de hârtie și râdea de complezență …nu știa ce să mai facă.

Lavrov nu a stat foarte mult, maxim câteva minute, și la sfârșit a lăsat să se înțeleagă ceva de genul: „Da, da, când vor veni americanii discutăm cu voi…”. S-a retras foarte politicios, dar impresia generală era următoarea: „Eu nu am ce să discut cu slugile…”.

Cunosc foarte multe faze de genul acesta, unele mai picante ca altele, dar îmi țin gura închisă pentru că situația actuală este foarte complicată și nu vreau să îmi aduc aminte ce director al unui serviciu secret din România, la Amsterdam, anul 2009, dădea ca un cățeluș din coadă pe lângă o persoană foarte importantă din FSB! În țară se bătea cu pumnul în piept pentru CIA…

Când se întorceau în România, având în vedere că vă privesc ca pe niște oi bune de muls, își puneau măștile pe față și ore în șir abereau pe la televizor: „Flancul estic al NATO! Zona de intelligence cu CIA! Avem discuții pe zona Bruxelles - Washington!”. Cei din afara țării se uitau în silă la ei: „Ce mizerii de oameni și-n ce hal mint!”. Statul român exact așa este privit la ora actuală: grupări mafiote care o conduc o țară! Știați că suntem singura țară membră a Uniunii Europene care primește bani printr-o comisie specială de frică să nu existe deturnări de fonduri? Nu știați…

Baconschi, la New York

Pe vremea respectivă Baconschi deținea funcția de ministru de Externe al României. Întâlnire de grad zero la New York, oficialități peste oficialități, printre care și Lavrov. Se termină discuțiile oficiale, paharul de coniac și țigara de după, delegația noastră într-un colț ca niște cățeluși plouați: să-i bage și pe ei cineva în seamă.

Se retrage toată lumea și Baconschi, către americani: „Vreau să stau de vorbă cu domnul Lavrov”. Lavrov se retrasese deja și americanii puțin uimiți: „Sunteți acolo, graniță în graniță, și vrei să discuti cu el la New York?”. Bachonschi: „Da, da, vreau să vorbesc cu el…”. Bun, se duce cineva din partea americanilor să transmită mesajul și bineînțeles că se întoarce înapoi cu un răspuns de genul: „Își cere scuze, dar este foarte ocupat și nu poate onora invitația”. Diplomația și nu țăranie interlopă ca în colonia România!

Baconschi, nimic: „Eu vreau să discut cu Lavrov!”. Americanii, dacă au văzut că nu scapă de nebun, până la urmă au trimis pe cineva de rang înalt la Lavrov să-l convingă: „Hai odată că plânge ăla și ne-am săturat de el…”. Într-un final vine Lavrov, îmbrăcat doar în cămașă, se vedea că este nervos, și spune: „Domnule ministru de Externe al României, cu ce vă pot fi de folos?”. Banconschi, mai să leșine de plăcere și nu alta …nu au discutat mai mult de cinci minute!

Ce declară Baconschi, la întoarcerea în România: „Partenerii americani ne consideră unul dintre cele mai importante state europene…”. În timp ce ei fură anual sute de milioane de euro din munca acestui popor sărăcit, cel mai sărac la ora actuală din Europa, avem salarii de 140 de euro, dumneavoastră sunteți mințiți, abuzați, hărțuiți, spălați pe creier cu „democrația, lumea liberă și civilizată!”.

Când se pleacă în delegațiile oficiale, în spate și foarte discreți, sunt și niște ofițeri de informații ai României, contează mai puțin dacă sunt de la SRI/SIE, care au ca obiectiv principal să stea cu ochii pe politicieni: exceptând faptul că sunt corupți până în străfundul sufletului și slugoi ca nimeni alții, mai sunt și deosebit de înapoiați mintal! Băieții trebuie să fie atenți ca să nu-i recruteze cineva sau să nu vorbească mai mult decât este cazul! După faza cu Baconschi în Statele Unite, cineva a sunat la București: „Îmi vine să-l bat de față cu toată lumea…”.

Textul de mai sus ar trebui sa sugereze strazii ca ar fi mai cu folos sa petitioneze direct ambasadele decat sa-si mai piarda timpul cu papusile din vitrinele palatelor romanesti. De exemplu, s-ar putea duce la Ambasada Germaniei si/sau Frantei pentru a cere deblocarea banilor romanesti dela UE; La Ambasada Rusiei pentru a cere unirea cu Republica Moldova, Tezaur si vorbitul peste reprezentantii alesi de romani; Sau la Ambasada Olandei pentru a nu mai conditiona intrarea in Schengen a Romaniei de cedarea Portului Constanta. SAMD

P.S. Sa nu fie deranjate totusi ambasadele de unde vine strada!

3 comentarii:

La Adrian Severin pe blog spunea...

Pe străzile României nu se dau lupte politice ci geo-politice

În ciuda a ceea ce își imaginează oamenii de bună credință care își strigă cu disperare de câteva zile frustrările legitime pe străzile Bucureștiului și ale altor orașe românești, ceea ce se resetează sub ochii noștri nu este politica României ci geografia politică a Europei centrale și de est, la Dunărea de jos și la Marea Neagră.

În acest context, un distins analist politic rus ne liniștește asigurându-ne că Rusia a respectat și va respecta faptul că România (ca membru NATO!) se situează în zona de influență a Germaniei (sic!). Așadar în cadrul înțelegerii ruso-germane și pentru a menaja susceptibilitățile alianței nord-atlantice, românii vor fi alocați spațiului german. Nu vom fi cedați, deci, rușilor. Rușii nu ne (mai) vor. Ne iau nemții. Ura!!! (N-o fi cam tot aia? În fine…)

Franța își va lua și ea tainul. (Prietenii premierului “cel așteptat” știu de ce.) “Pseudo-revoluția” de pe Dâmbovița oferă ocazia resetării “motorului franco-german” pe plaiul mioritic. Aceasta după ce el se gripase de ani buni alergând bezmetic pe magistralele trans-europene.

În fața unei asemenea ofensive “revoluționare” America este cea care pare a pierde teren. Justiția română “americanizată” este un instrument prea tocit de atâtea decapitări pentru a mai fi eficient; dacă nu cumva a trecut pas cu pas în tabăra germană. În măsura în care va reuși, resetarea geo-politică a României va lua locul sângeroasei lupte împotriva corupției care a ajuns să îi deranjeze masiv pe “investitorii” – pardon, coloniștii – străini.
Asta nu înseamnă, însă, că americanii vor capitula. Gramatica englezei americane nu cunoaște conjugarea verbului “a capitula” la persoana întâi. Washingtonul mai are în cazărmi destulă societate îmbrăcată în uniforme civile. Cel mai probabil își va “reseta” politica românească spre a “confisca revoluția colectivă” aprinsă de euro-asiatici în cluburile cetății lui Bucur-ciobanul. De la rock la cazacioc și de-aici iarăși la rock! Noi … bătuta tot pe loc. Să le fie cu noroc!

Ce câștigă românii și România din această bătălie sau din aceste resetări complicate, complexe și… perverse? Pe cine mai interesează?!

Anonim spunea...

Se non è vero, è ben trovato...

Gogu De La Matriterie spunea...

Sa recapitulam: Moldova a recazut in bratele Rusiei, dar nu e interesata de Romania, aflata in sfera de influenta a Germaniei. Ambasadorul SUA cere romanilor sa continuie protestele. Biserica Ortodoxa Romana este atacata intens de presa mainstream si ONG-urile lui Soros. Iohannis pare a nu se grabi in a rezolva criza politica aparuta dupa demisia lui Ponta, chiar daca Occidentul i l-a servit pe Dacian Ciolos pe post de premier. Intrebari: Mai sunt sigure SUA pe Romania? Ordinul de mazilire a lui Ponta a venit de la Washington sau de la Berlin? Europa a fost din nou impartita intre Rusia si Germania? Se mai poate baza Romania pe Occident pentru a o apara de Rusia?

Google
 

Postări populare