Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

2.10.13

din Mioritzstan


dead baby, originally uploaded by arimoore.

Gavrila

...am ramas siderat, urmarind la tvr o stire despre audierea SRI de catre o comisie parlamentara. La incheierea prezentarii sale, cetateanul Maior/sau maiorul cetatean, caci domn nu este, a refuzat sa dea mana cu un membru al comisiei, lasandu-l pe acesta cu mana intinsa. Pe langa crasa mitocanie a acestuia, nu pot sa nu remarc semnificatia mult mai pregnanta a arogantei atroce a celui ce reprezinta serviciile/ce oximoron groaznic, vis-a-vis parlament si cei alesi de popor sa-l reprezinte. Ar fi timpul ca institutiile democratice sa subordoneze de-a binelea serviciile, care nu ofera nici pe departe value-for-money intr-o tara atat de stramtorata

Șeful SRI, George Maior, a fost audiat luni în Comisia SRI din Parlament. Subiectul Roşia Montană reprezintă o temă de securitate naţională din perspectiva serviciului, a spus Maior.

Șeful SRI a afirmat că au fost entităţi care ar fi vrut să deturneze protestele. 500 de informări a trimis SRI-ul pe tema Roşia Montană, iar primele dintre ele au fost chiar din 1999.

După audiere, Maior s-a ridicat de la masă și a refuzat să dea mâna cu preşedintele comisiei SRI, Georgian Pop. I-a întors spatele, iar Pop a rămas cu mâna întinsă.

Într-o intervenție telefonică la B1 TV, Pop a explicat ulterior că este posibil ca George Maior să nu fi văzut momentul în care el a întins mâna.

„Cred că domnul Maior nu a văzut momentul în care am întins mâna. Cred că a spus la revedere”, a spus Pop.

What sort of a pose is that? Disrespect?


dilemă
Altă poarcă s-a suit în copac, una cu grade ardeleneşti. Mare... om, mare obraz (în sensul de gros... sau gras, nu ştiu sigur de care). Şi se mai miră unii de ce nu sunt stimate şi iubite serviciili - alea vechi, rebotezate, dar bune ca subiect de bancuri.


Seful de trib
Arborigenul Maior nu stie ce inseamna salutul ! Penibilul Pop mai bine tacea , nu este capabil sa ceara sanctionarea celui ce a sfidat Senatul. Niste TANTALAI !


Bai, nu fiti rai
Maior tocmai se scarpina in coor, asa cum ii sta bine unui sef SRI si avea mana ocupata. Nu ca n-a vrut el sa dea mana, dar mana aia avea o MISIUNE importanta pentru siguranta nationala.


Maior Ca MRU
MRU dupa ce a dat mana cu Ceausescu nu s-a mai spalat pe mana o luna. Maior dupa ce a dat mana cu Basescu nu mai vrea sa dea mana cu nimeni inferior lui Basescu/ Refrenul zile: Paranoia de grandoareee... tra la la tra ... tra la la !


scurt
Gieorgian Pop e ofiter acoperit si e subordonatul lui Maior


amicu
Seful nu da mina cu orice p_lifrici dintre subordonatii lui.


Mitocanie genetica
Un cioban de la SRI! Ce naste din pisica soareci manaca! Tatucu Liviu Maior a fost dat afara din functia de Ministru al Invatamantului pentru ca I-a tras o palma unui profesor venit le el in audienta la Minister. Mitocan tatucu, mitocan ficiorul!


Diversiuni SRI
Maior incearca sa ne prosteasca cu organizatiile astea extremiste si anarhiste. Pai daca sunt cu adevarat nu trebuie sa le stim si noi? Nu trebuie sa ne ferim de ele? Pia daca ea se numeste "Floarea de rai" ma inscriu in ea si ma trezesc ca e o organizatie ecologista anarhista?? Daca se inscriu in ele copii mei mai tineri si fara experienta? De ce nu ni se spun care sunt? ii e frica lui Maior sa nu le deranjeze? Sa nu se supere? Au semnat contract de confidentialitate cu SRI si dau in judecata SRI pentru 2 miliarde? Ce e asa secret ? Prostii pentru prosti minciuni tipic securiste.


E un betivan inrait. In noapte primei nunti si-a facut zob masina. A fost un miracol (sau poate ghinion pentru noi) ca a supravietuit accidentului .Taticul a avut grija sa inchida ochii politiei. Stiti si voi, P.C.R.=pile cunostiinte si relati. PCR e viata lor! Astia numai pe posturi numite merg. Nu sunt in stare sa obtina ceva pe calea dreapta. Nu l-ati vazut ce analfabet e? Asta e absolvent cica de drept !


Cum era aia cu fibra?
Dobitocul spunea ca el are grija de fibra natiunii! Ce pro-fund! Superb! Adica are el grija de educatia fibrei acestei natii. Dar de educatia lui cine are grija? Ca mamica si taticul lui nu au fost acasa in primii 7 ani.

Re: Parintii lui erau la lucru. Nu aveau timp de el. Tatal turnator si mama filatoare.


Gestul golanesc...
al lui Maior ne arata exact cum e democratia in Romania - egala cu o basina de maidanez deranjat la stomac . Un sef de serviciu secret ignora , jigneste grav un parlamentar , sef al comisiei parlamentare de supraveghere a respectivului serviciu ! Cineva sesiza bine ca intr-o tara normala la cap acest lucru e imposibil sa se intample , pt. ca seful serviciului respectiv ar fi obligat prompt de opinia publica si de Parlament sa-si dea demisia urgent ! Eh , dar in Mioritzstan , care numai stat democratic si independent nu e , ci un teritoriu condus de afara , cu sprijinul unui Guvernator , ajutat la randul lui de niste slugi din serviciile secrete si din justitie cu j mic - aceasta marlanie e posibila .De ce ?! Pentru ca Parlamentul - " forumul reprezentativ al democratiei " , e in Romania fix un floc in calea sulii , gratie celor carel conduc - Zgonul si Adormescu - care oracaie zilnic ca una , ca lata , dar in realitate fac kktul praf - dovada ca seful unei comisii parlamentare e luat la misto de un dobitoc de sef de serviciu secret . Acuma , judecand la rece , iti pui intrebarea si de ce dracu' a fost pus sef al comisiei de supraveghere al SRI un putzoi ca Georgian Pop ??? Ha ?! Pai numai retardatii nu-si dau seama de ce ! Ia sa fie presedinte al acestei comisii de supraveghere a SRI un parlamentar respectabil , in varsta , CU KOAIE ! Credeti ca nesimtitul de Maior ar fi procedat la fel , oricat e el tinut in brate de Guvernator ??? PS : Maior a fost PSD-ist , va mai amintiti ?! :)) Mama voastra de politruci si securisti nesimtiti ...Voi ati dus tara asta in gard ...Muriti , ma . Da' mai repede !


Vigilanti
E teatru, nu-ţi place să fii controlat, în democraţie, nu vrei să ai pe nimeni care să-ţi sufle în ceafă, să afle ce faceţi voi acolo, treburi de partid, politice, relevarea( public) a încălcărilor de atribuţii de serviciu, etc., oare ce să fie, hmm? Apropos: oare cine te-a numit şef acolo, maior, hmm? ce MAJORITATE parlamentare şi-a dat ACORDU' ca să fii şef acolo, hmm? capisci cum funcţionează democraţia? ăia pe care voi, serviciu, în complicitate cu parchetu' ăla ciudat, DNA, îi vânaţi ca pe nişte potârnichi. oare vine de la voi, e tot o chestie de democraţie, hmm? degeaba te numeşte preşedinteş pe funcţie, aprobarea o dă Parlamentu'. Ăla pe care voi îl ocoliţi şi le vindeţi gogoşi. Da' când e de votat pe funcţie, faceţi sluj pe lângă ei. Nişte laşi de parlamentari care se duc, rând pe rând, la puşcărie sau îşi pierd mandatele, alea pt. care au muncit în colegiile electorale. Într-o clipă, paf!, cu ANI ŞI ÎCCJ, parlamentarii sunt istorie. vai de capu' vostru de neputincioşi, " ALEŞII NEAMULUI" !

Niciun comentariu:

Google
 

Postări populare