Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

8.3.13

scrisoare care si-a atins destinatarul prea tarziu


Stop, originally uploaded by cobblucas.

cotzifina


Poruncile UE :

1.Inchideti mine, fabrici si uzine caci sunt poluante si fac concurenta necinstita cinstitelor fabrici si uzine din West !
2.Omorati agricultura , nu le dati marlanilor de tzarani alocatii si subventii caci astfel ne omoara comertul cu produse agricole din Occident!
3.Renunanti sa mai prelucati carnea , laptele si legumele, va vindem noi gata procesate si pline de E-uri si de conservanti de nu va putrezesc nici mortii!
4.Luati Codex Alimentarius la micul dejun, la pranz si seara!
5. Renuntati sa mai prelucrati titeiul, inchideti rafinariile si petrochimia si fabricile de ingrasaminte chimice! Titeiul mai bine vindeti-l la bursa internationala , va vindem noi produse rafinate si produse petrochimice!
6.Opriti exploatarea aurului, nu aveti nevoie si nici voie sa detineti mai mult de 10 % aur raporat la rezerva valutara a BNR .
7.Vindeti gaze le ieftin in Ungaria si Austria, iar Rusii , aliatii nostri , or sa va vanda gaze, la pret peste media internationala!
8.Privatizati, privatizati, pe un dolar gaurit, nave, fabrici si uzine, vindeti, vindeti, privatizati ....si cumparati de la noi !
9. Distrugeti cercetarea stiintifica , invatamantul si sistemul sanitar prin 'reforme' gandite de noi, ramaneti fara specialisti, ii luam noi , caci voi nu aveti nevoie d eis si nici sa-i platiti nu puteti Medicamente va vidnem noi, specialisti va dam tot noi ! !
10. Eliminati serviciul militar obligatoriu , reduceti fortele armate la o mana de oameni, nu aveti nevoie de Aparare, va aparam noi ! Inchideti fabricile de armament caci ne fac concurenta in Africa, in tarile arabe, in Asia, etc Va dam noi arme, cumparati de la noi !


A, nu mai aveti bani?? !!
Vreti sa veniti la munca la noi???
Vreti ajutoare sociale de la noi???
Hai siktir, inapoiatilor, saracanilor, coate goale, matze fripte! Nu ne ajunge ca otraviti Europa cu carne de cal?????

2 comentarii:

cineva spunea...

Chiar ca tarziu! Dupa ce ne-am facut tara praf, ne-am trezit si noi. Macar daca trezirea ar servi la tragerea la raspundere a vinovatilor - asta inca n-ar fi tarziu s-o facem. N-o s-o facem insa, nu cu lideri tradatori (ai electoratului propriu: unde-i dreptatea pana la capat?)

peromaneste spunea...

Ponta e pe urmele lui AN, deocamdata. Atat timp cat da, nu poate face nicio greseala.

Sova si Dragnea pe de-o parte, Vosganian si Choitoiu pe de alta, sunt corbii cei negri napustiti pe ce-a mai ramas dela ciuma portocalie.

Tu gandesti la retributie, eu la reconstructie. Nu va fi, nici una nici alta. Braila inaintasilor tai ramane un high point; Mzare va face totul.

Google
 

Postări populare