Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

30.6.06

Ne re-tragem
... din maimuta sau Adam&Eva?



Declaratiile penelistilor Atanasiu/Tariceanu/Olteanu de retragere a trupelor romane din Irak au creat tot felul de reactii la mai toate nivelele, national si international. Pentru un interviu edificator, cel al lui Turturica cu presedintele Basescu, viziteaza pagina de inregistrari a TVR pe internet si cauta emisiunea: Interviu cu presedintele, din Joi: 29-06-2006.

Iata acum si opiniile romanilor peromaneste:

lucid din Bucuresti
iresponsabilii Tariceanu, Atanasiu si Vass-Olteanu


Nici prin gand nu mi-a trecut ieri la pranz cand am aflat vestea ca nenorocitii astia ii "anuntau" pe americani, englezi, NATO, EU, presedintia Romaniei, guvernul si parlamentul intai la televizor despre hotararea eroica luata seara la shpritz. Culmea au realizat-o evident manechinul de la apaca, ajuns dintr-o imensa greseala pe care o sa o platim scump prim-ministru, care nici macar nu si-a avertizat propriul minister de externe, bagandu-i pe toti in kkt de la ministru - cica al sau coleg de partid - pana la ambasadorii Romaniei la Washington si Londra, dar si cimpanzeul proaspat insurat cu secretara sa de la aparare care nu si-a informat absolut nici un militar din subordine, punandu-i intr-o situatie imposibila pe comandantii trupelor din Irak, pe care declara ca vrea sa-i salveze din gheara tradatorilor din noua armata irakiana care dimineata primesc pusca de la aliati si seara trec la insurgenti si te impusca pe la spate, comandanti ramasi complet nauciti in fatza intrebarilor legitime ale camarazilor de arme din dispozitivul in care actioneaza.
Lipsa de minima onoare nu mira la lacheul lui Patriciu, nepotul kominternistei Ghizela si la trogloditul vorbitor numai de argheleneasca Atanasiu. Dar sa-ti bati joc cu atata inconstienta de interesul national, bagandu-ne din nou la categoria curve politice este inadmisibil. Daca nu maturam la alegeri aceste gunoaie din politica romaneasca nu mai meritam sa ne chemam stat civilizat.


+ din Germania
Desi nu va fi retras nici un soldat, totusi, ideea e geniala


Nu cred ca in harmalaia mediatica produsa de telenovelele lui Basescu manum SRI se putea gasii ceva mai serios si de rezonantza. Miscarea lui Tariceanu in pune pe Basescu cu 50 metri in ofsaid. Daca incearca sa influientzeze prin minciuna , asa cum vad ca zice ca " a trebuit sa lamureasca cancdelariile occidentale ca nu se retrage " cade de mincinos pentru ca in afara de Anglia ceilaltzi totzi fie s-au retras fie sunt pe cale sa se retraga .Altii nici nu au trimis trupe. Daca zice ca se va retrage il infurie pe Bush care l-a numit presedinte desi pierduse alegerile. In cazul asta trebuie sa se astepte la sosire Pasei de balcani cu naframa ce-i va fi aruncata pe umar semn al mazilirii.
Formidabila lovitura lui Tariceanu. Cine l-o fi sfatuit ????
Saracu Baselu ! , vorba lui Mircea Badea .


Logic din Bucuresti
Basescu se insala


Militarii romani din Irak si Afganistan sunt "ca o musca pe cornul boului la arat. Nici nu ajuta, nici nu deranjeaza". Noi nu avem ce cauta in aceste tari ! Nici o explicatie de-a lui Basescu nu este plauzibila in legatura cu NATO. In legatura cu retragerea militarilor romani, de alt fel Bush ne-a si spus ca facem ce vrem, dar sa nu ne ducem la americani sa cerem vreo ceva. Basescu insista cu ramasul pt imaginea tarii. Se insala amarnic cu aceasta imagine ! Nu in Irak si Afganistan ne-o facem mai buna. Cu banii cheltuiti aiurea in aceste doua tari s-ar putea face ceva util in Romania care sa contribuie la imaginea tarii si sa arate seriozitatea noastra.
L'am votat pe Basescu, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fiu intotdeauna de acord cu el.
Romania o va lua foarte tare "in barba" cum se spune. Toate tarile si-au dat seama ca au fost trase intro cursa de americani si se retrag, numai noi nu vrem sa intelegem acest lucru.
Tariceanu are multe alte pacate la activ, dar in ceea ce priveste retragerea are perfecta dreptate.
Nu sunt sigur, dar nu prea cred ca in aceste 2 tari suntem la chemarea ONU. Vom trai si vom vedea !




Da click aici ca sa vezi totul!

2 comentarii:

Anonim spunea...

treziti-va nu fiti de-ai lui caragiale

In conditiile in care se anunta deficit bugetar de 2,5 miliarde de euro,si soldatii cheltuie 90 milioane de dolari pe luna si sunt in continuare necesare cheltuieli cu integrarea si americanii au zis ca noi nu suntem printre cei care vor manca petrol din irak,chit ca avem de incasat de acolo vreo 25 miliarde de euro-la ce sa stam acolo?EU VREAU REFERENDUM DACA ARMATA SA SE RETRAGA SAU NU DIN IRAK...si Tariceanu sa fie lasat in pace ...

Anonim spunea...

Vazand emisiunea lui Turturica cu Basescu pare a fi clar ca Tariceanu&co au lovit sub centura. Basescu o spune clar ca la nevoie poate fi si referendum sau chiar retragere, numai ca nu te trezesti sa spui partenerilor de coalitie peste noapte despre asta...

Google
 

Postări populare