Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

19.6.06

Campionatul mondial, germanii si Cristos
...pe doua voci de la Bucuresti




Fahnepatriotismus

Campionatul mondial de fotbal a generat spectacolul miilor de steaguri germane fluturate cu mandrie de zeci de mii de oameni simultan. Sa vezi ce o sa fie daca si castiga cupa....Deja presa anglo-saxona comenteaza zilnic, cu acreala, cu mirare, cu ingrijorare, cam cu spume - mai ales la unii peste ocean, ma rog, fiecare dupa cum are enteresu. Totusi, daca se adauga numeroasele documentare - carti sau filme - care apar mereu despre suferintele germanilor in WW2 - scufundarea lui Wilhelm Gustloff - cea mai mare tragedie navala din istorie , bombardarea salbatica a Dresdenului, salbaticiile rusesti in Prusia orientala, lagarele pentru germani de dupa razboi atat in zona ruseasca cat si in cea americana, ceva e clar ca se intampla. A aparut o noua generatie care nu se mai teme sa spuna TOT adevarul, asumandu-si vinile inaintasilor dar cerand sa li se recunoasca acestora si suferintele. Iar daca adaugam ca Anghela nu a uitat ca e fiica de pastor si a cerut clar ca in noua Constitutie europeana sa se mentioneze caracterul ei CRESTIN e semn ca Germania isi reia rolul de lider al Europei NATIUNILOR. Sunt curios cum vad cei din Germania fenomenul acesta de Fahnepatriotismus.

lucid din Bucuresti




Germania a pierdut si razboul rece

Germania este o tara post-crestina cu toate consecintele ce decurg de aici.
- tineretul german zdrobit de patima desfranarii - un fotbalist german chiar zilele trecute remarca cu amaraciune infidelitatea adolescentelor nemtoaice.
- fenomenul ocultismului raspandit (multi doctori bioenegetici in realitate vrajitori). Numarul mare e cabinete de psihiatrie, arata dezastrul duhovniciei.
- biserici catolice in care "euharistia" se da fara spovedanie.
- zilele trecute erau aratati cativa fani ai echipei Germaniei, care beau bere intr-o biserica protestanta in timp ce asistau la un meci.
- nu mai continui lista rusinii.


Cum remarca Steinhardt inainte de 1989, tot occidentul "e putred".

Cum remarca un episcop rus in 1920, nu masoneria nici bolsevicii nici finanta occidentala au facut ca Rusia sa fie doborata de bolsevici, CI LEPADAREA DE HRISTOS, IN MASA A POPORULUI.

Ori poporul german a fost printre ultimele popoare ale Europei crestinate, dar si printrte primele care s-au lepadat de Hristos.
Ce pot face nemtii fara Hristos, care a zis : "Fara de mine nu puteti face nimic."
Ori fara Hristos nu este "decat un urias cu minte de ..." cum zicea un ministru grec acum cativa ani.

Romeo2004


Da click aici ca sa vezi totul!

Niciun comentariu:

Google
 

Postări populare