Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

20.4.06

Volodya asta...




....amicu' lui Stelica Tanase si al altor "civilisti" avizi de verzishori ar trebui sa explice de ce in fisha sa de final baietzii de la manastirea Secu au scris: in 1982, plecand intr-o excursie in strainatate impreuna cu mama sa ("Ciungu'" care-l demascase alaturi de tatal holocaustologului Alexandru Florian in 56 si-l trimisese direct la Gherla pe Goma murise in anii 70, ramasese sora Cristinei Boico, "tehnica" grupului afishul roshu din rezistenta franceza, Herminia pre numele sau, prietena buna si tovarasa de "lupta" in anii 40 cu tovarasa Ana in Urali in refugiu in 41 si apoi inapoi la hotel Metropol de pe ulitsa Gorkogo, care, normal, a ramas la prietenii din pc francez) A TRADAT nemaiintorcandu-se in tzara. "Tradare" era termenul prin care organele ii denumeau pe cei ce-si incalcasera JURAMANTUL MILITAR, depus in armata sau LA ORGANE. Cum Volodya NU a fost sigur al MApN, al cui a fost in tineretea lui? Nu ar fi normal ca intai sa ceara publicarea dosarului sau si al genitorilor sai de la CNSAS? De ce nu o face?"

Lucid


Da click aici ca sa vezi totul!

Un comentariu:

Anonim spunea...

o adunatura de sicofanti ce-si aleg/or li s-a impus/ drept autoritati chemate a judeca ororile comunismului pe unii ce-ar trebui din putina jena sa se auotoexcluda di asemenea foruri; cum ar spune-o romanul- sa-si vada de drum.
dar nu, geniul speciei le spune ca e ceva os bun de ros in toata povestea asta, basca ca vor putea ocupa- a cata oara?!- pozitia de inalta moralitate(sic!) ce le va conferi dreptul de a dirija traficul de idei si judecati de valoare. lupul moralist springs to mind...
gavrila

Google
 

Postări populare