Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

11.4.06

Un nou B-complex



Cetitoriule peromaneste, dat fiind IQ-ul pe care-l ai, trebuie sa-ti fi pus, respectiv raspuns, la cateva intrebari legate de recentul episod Basescu-Becali. Hai sa comparam cateva note in cazul acesta!

Este clar ca presedintele Basescu este mult mai in elementul sau alaturi de unul ca Becali decat unul ca Plesu. Problema este ca cei ca Plesu sunt mai rari si, dpdv al unui politician, capriciosi prin firea lucrurilor. Becali este probabil mai aproape de aspiratiile celor mai multi: mai putin scolit, plin de bani, conectat, crestin si meshter intr-ale fotbalului stelist. Cum alegerile le castiga cel cu cele mai multe voturi si nu neaparat cel cu cea mai mare dreptate, apropierea dintre Basescu si Becali este atat din interes cat si din afinitate, comune carevasazica.

Iata acum ce scrie si lucid despre noul compus B^2 (citeste B la patrat):

Ce se intampla acum este regruparea trupelor in vederea razboiului anticipatelor. Strateg bun, Basescu stie ca telectualii lui peshte s-au vandut ca pe vremea lui Ceasca pe un blid de linte lui Patriciu, SOV si Voiculescu, ca latraii anticomunisti de serviciu sunt in serviciu comandat, ca talibanii sinceri sunt pe alta lume gresindu-si poporul ca intotdeuna, ca oengistii intarcati de la verzisorii lui Soros desi au shortzuletz au trecut de nevoie pe coco-ii lui Patriciu. Asa ca isi muta bazinul electoral spre talpa tzarii, aia care nu o sterg din patrie niciodata si care inseamna pana la urma adevarata Romanie. Oamenii activi, clasa de mijloc, muncitorii industriali, taranii, pensionarii, tinerii care nu-si dau tzara pe un carnatz mai gros aiurea vor ordine, legi ferme, hotzii la puscarie, lichidarea sistemului oligarhic pedeseristo-liberal de sorginte securisto-activistic. Singurul care poate lupta impotriva oligarhiei la ora actuala e Basescu asa ca Romania activa, Romania viitorului il va vota. Asta inseamna strategie inteligenta pe termen lung: ca in Polonia, dupa intrarea in EU multi vor simtzi bine de tot cresterea preturilor si vor vota ceva cen Samooborona polonezilor, pe antiEU. Ori Becali e cel mai indicat sa faca jobul asta in Romania si sa canalizeze aceste voturi intr-un curent antioligarhie pentru a mentine stabilitatea tzarii asa cum face azi Samooborona antiEU in Polonia intrand la guvernare. Cine poate sa inteleaga sa se uite ce se intampla in ultimul timp la Varsovia.

peromaneste: Tot mai bine stateau 'fostii' din punctul asta de vedere. Intr-adevar, CV Tudor este un amestec de Becali si Plesu.


Da click aici ca sa vezi totul!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Lucid,

Imi place cum gandesti: "intelectualii sunt de rahat, traiasca clasa muncitoare!"
A propos, in Polonia sentimentele anti-UE nu sunt deloc in crestere. Ca au rezolvat-o binishor cu agricultura (mult mai bine decat se sperase). Pe de alta parte, la putere au venit niste fanatici de dreapta, care au pe agenda interzicerea avorturilor, persecutarea homosexualilor si tot felul de alte "prioritati" catolice. Nu e ce mi-as dori pentru Romania.

Anonim spunea...

hahaha lucidel ipocrizie cat cuprinde

> Ce se intampla acum este
> regruparea trupelor in vederea razboiului anticipatelor.

Tati sti cand se transforma base din presedinte "jucator" in presedinte "vitrina"? Cand pnl-ul iese de la guvernare. In clipa aia basescu va guverna cu psd-ul care nu o sa il bage in seama. Asta e realitatea. Anticipatele de care spui nu vor face pd-ul din "mic" "mare". O sa mai scada probabil psd-ul, o sa mai urce prm-ul dar "taxarea" pd-ului va fi automata identica cu cea a pnl-ului. Diferenta va fi ca pd-ul nu va mai putea "uza" de basescu ca sa "urce" in sondaje.

> Strateg bun,
> Basescu stie ca telectualii lui peshte s-au vandut ca pe vremea lui
> Ceasca pe un blid de linte lui Patriciu, SOV si Voiculescu, ca
> latraii anticomunisti de serviciu sunt in serviciu comandat, ca
> talibanii sinceri sunt pe alta lume gresindu-si poporul ca
> intotdeuna, ca oengistii intarcati de la verzisorii lui Soros desi au
> shortzuletz au trecut de nevoie pe coco-ii lui Patriciu.

Sa traiasca "lupta de clasa". "telectualii" sunt ai "lu' peste daca nu sunt "ai nostri", anticomunistii la fel (ca Ticu) cand nu sunt "in barca", mana lui base. Restul e "aberatie" a la soros si compania amestecand sov-uri cu sorosuri cu petromidii si patrici sau voiculesti.

> Asa ca isi
> muta bazinul electoral spre talpa tzarii, aia care nu o sterg din
> patrie niciodata si care inseamna pana la urma adevarata Romanie.

Aia care "va sustin" pe voi astia care "traiti" din cercetare "bugetara" de exemplu vrei sa spui nu lucid?

> Oamenii activi, clasa de mijloc, muncitorii industriali, taranii,
> pensionarii, tinerii care nu-si dau tzara pe un carnatz mai gros
> aiurea vor ordine, legi ferme, hotzii la puscarie, lichidarea
> sistemului oligarhic pedeseristo-liberal de sorginte
> securisto-activistic.

Hotii in puscarie ii vrea toata lumea dar aplicand legea. Nu o sa-mi spui ca base are "orbul gainilor" si nu vede "hotii" din propriul partid. Ete unul e la primarie, altul e "veche garda"(patriciu al vostru) si mai sunt o gramada.

> Singurul care poate lupta impotriva oligarhiei
> la ora actuala e Basescu asa ca Romania activa, Romania viitorului il
> va vota.

Da un presedinte "poate" doar sa "vrea". Dar el prefera sa fie "preten" cu serviciile si nu sa "curete" serviciile.

> Asta inseamna strategie inteligenta pe termen lung: ca in
> Polonia, dupa intrarea in EU multi vor simtzi bine de tot cresterea
> preturilor si vor vota ceva cen Samooborona polonezilor, pe antiEU.

E o diferenta intre polonezi si romani ca de la cer la pamant si diferenta aia sta in primul rand in mentalitate(ce e aia?).

> Ori Becali e cel mai indicat sa faca jobul asta in Romania si sa
> canalizeze aceste voturi intr-un curent antioligarhie pentru a
> mentine stabilitatea tzarii asa cum face azi Samooborona antiEU in
> Polonia intrand la guvernare. Cine poate sa inteleaga sa se uite ce
> se intampla in ultimul timp la Varsovia.

becali asemanat cu samooborona, mai ai "lucid" argumente la fel de lucide? E buna...

Google
 

Postări populare