Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

30.3.06

psihologie de chibitz




lucid din Bucuresti

Extrem de utile pentru un psihiatru reactiile atator anticomunisti de mucava treziti parca dintr-o adanca letargie pe forumuri. Latra precum Bubico impotriva securistilor si comunistilor care le-au distrus tzarishoara iubita, ei in majoritate stergand-o de mult la un carnatz mai gros pe alte meleaguri, dar nu au facut si nu fac nimic concret sa decomunizeze si desecuritate-izeze Romania. Papagal cat cuprinde si atat, eventual sprijin entuziast pentru gunoaie ale istoriei precum ex-regele, tzapul sau raposatul penetzecedeu. Poate unii sunt bine intentionati in ideile lor dar ma tem ca multzi sunt doar latrataori de profesie simbriasi ai mafiei patriciste.
Bai fratilor, chiar nu realizati ca pe 99% dintre romanii din tzara ii doare in koor de dosare si de CNSAS, ca tot ce vor e sa fie bagati borfashii la puscarie, in egala masura Tender si Patriciu, Nastase si Tariceanu, caci toti sunt "fratzi" intru furat dar si intru "shortzuletz"? Asta e ce-l doare pe alegator. Si asta va avea in toamna la anticipate, caci miza e SCHIMBAREA CLASEI POLITICE PRIN VOT NOMINAL.
Iar cu CNSASul aseara pe National TV a spus-o verde directoarea sa, o doamna tanara foarte distinsa: din 208 de posturi, 20 sunt in permanenta neocupate caci dupa ce vin majoritatea pleaca dupa ce dau cu nasul de praful arhivelor. Doar 14 - PATRUSPREZECE- angajati au acceptat contra spor gros la salariu sa lucreze la arhivare cu masca pe figura, marea majoritate pur si simplu nu vor sa se duca pana la Popesti Leordeni sa-si murdareasca mainile cu dosarele. Si au dreptate, omeneste vorbind. Eu am vazut ce praf avea un dosar plimbat intre SRI si CNSAS prin cateva perechi de maini, dosar facut in anii 70. Praful si starea lor e o problema reala. Ma distra elucubratia unui emigrant umbros care de la Paris STIA EL ca majoritatea dosarelor sunt deja pe suport electronic, desi nu pusese mana in viatza lui pe un dosar real de secu. Astia ne sunt latratorii, din pacate simbolul nostru national din totdeauna.
Dar revenind la angajatii CNSAS, directoarea spunea ca le-a cerut membrilor colegiului de cativa ani, inclusiv direct lui Dinescu si Pleshu, practic luna de luna, sa se implice in situatia angajatilor CNSAS fie motivandu-i financiar ca sa intre intr-adevar la studiul arhivelor (14 ARHIVARI la 12 km de dosare!!! Iar restul ard gazul la sediu pazindu-i pe cei ce citesc dosarele), fie angajandu-i cu clauze ferme cu ce au de facut. Evident si Pleshu si Dinescu au facut ciocu' mic, si-au luat salariile babane si nu au rezolvat nimic. Asa ca BUBA E IN ORGANIZAREA CNSAS, aici trebuie intervenit daca tot atata lume latra si cere deconspirarea securitatii. Adica ori angajeaza istorici care sa puna osu' la treaba ori lasa celor din exterior DREPTUL SA STUDIEZE DIRECT DOSARELE. Tertium non datur, daca se vrea curatenie morala.




Da click aici ca sa vezi totul!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Ai perfecta dreptate Lucid, va doresc din suflet sa-i puneti unde trebuie pe toate lichelele avide dupa bani si privilegii caci asta este esenta raului uman. Reformulati termenii discutiei, renuntati la "securist", "comunist" "proletar" etc. si incepeti a folosi termeni care le caracterizeaza mai concret faptele acestor asociali: "insatiabil" , "lacom de ban si putere", "necinstit", "hot", "mincinos" etc. Astfel descrisi ii veti aduce mai aproape de fratii lor de peste hotare care tipa cit ii tin gura "moarte ...istilor" dupa binecunoscuta logica orwelliana "Two legs bad, four legs good".

Anonim spunea...

Aha, am inteles : nu avem acces la informatiile din dosare pentru ca ele (dosarele) sunt ...prafuite !

In sfarsit, s-a gasit cineva care sa ne explice care era cauza cauzelor !
Merci, lucid...
Imi permit doar o mica observatie : in general, lumea nu "latra".
Isi exprima doar o parere (personala sau insusita), pe forum.

Anonim spunea...

lucid

Cum le zici dumneataaa ... mai raaaaaar, bibicule !
Toate bune si frumoase, dar:
- Imi pare ca pe forum sint mai dese latraturile celor care nici nu se jeneaza sa afirme ca nu sint anticomunisti; ba din contra !
- Le reprosezi celor care au fugit din raiul comunist ca pun umarul bla, bla ... De ce sa "puna umarul" ?! Crezi ca nu au auzit (si citit - inclusiv aici) destule mirlanii gen "voi n-ati mincat salam cu soia" (ca s-o citez pe cea mai celebra, de la 1990 cetire).
- Cit priveste atitudinea ireverentioasa fata de persoane si institutii care, cu sau fara voia ta, au ramas in istoria acestei tari - nu ma mira; am avut pina acum ocazia sa aflu ce porti in capusa.
- Rezulta din sondajul pe care l-ai facut ( ?!!! ) ca numai 1% din cetatenii Romaniei sint interesati si de altceva decit traiul de fiecare zi. Interesanta trebuie ca este metoda pe care ai folosit-o. Alearga la OSIM s-o brevetezi - ar fi pacat sa ti-o ia vreun Dancu inainte.
- Cit priveste dezvaluirile senzationale ale distinsei directoare - merita felicitari pentru sinceritate si combativitate. N-a spus cumva si ce masuri a luat contra unor asemenea stari de lucruri din institutie ?!
- Buba este mai adinca - ea pleaca de la legea 187; iti mai amintesti cum au fost sabotate multe luni sedintele Colegiului ?! Campioni - cei propusi de PSD si PRM !
- Poate ca, in aceasta problema, nu va fi nevoie de ajutor din strainatate pentru a urni lucrurile din loc.

PS Emigrantul pe care il faci cu ou si cu otet poate a confundat suportul "microfilm" cu "suport magnetic"; pentru atita lucru - eu l-as lasa in pace si m-as uita la alti latratori (de profesie, din cite se poate vedea pe forum). Nu dau nume - sint convins ca i-ai recunoscut demult ...

Google
 

Postări populare