Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

7.5.15

Baietii care au muls Romania

peromaneste™: Baietii care au muls Romania

O știre din 26 martie anul trecut: Oamenii de afaceri Dragoş Dobrescu şi Radu Budeanu au cumpărat acţiunile pe care fondul de investiţii 3I Group PLC le deţinea la Compania Romprest Service, respectiv un pachet de 43,7% din titluri, reiese dintr-o decizie a Consiliului Concurenţei, instituţie care a avizat tranzacţia.
Europrest Invest SRL, firmă prin care Dragoş Dobrescu a cumpărat acţiunile, are ca obiect principal de activitate colectarea deşeurilor, precum şi tratarea şi eliminarea lor. Dobrescu deţine şi firme prezente pe piaţa imobiliară.
Radu Budeanu a intrat în acţionariatul Romprest prin intermediul Premium Management Team. Firma a fost înfiinţată în 2012 şi nu a înregistrat nicio activitate până în prezent. Budeanu mai deţine People Magazine Division, Cancan TV, Cancan.ro, Media Division şi High Life Grup.
Patronul firmei de salubrizare Romprest, o societate care are zeci de contracte cu statul, este vizat într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu total de 14 milioane de euro. Procurorii au făcut miercuri percheziţii acasă la omul de afaceri Florian Walter, dar şi la sediul companiei din Bucureşti. În prezent, patronul Romprest se sustrage urmăririi penale. Printre instituţiile care au contracte cu firma Romprest este şi Primăria Sectorului 1. Procurorii au decis să pună sechestru pe conturile firmei de salubrizare, dar şi pe cele ale lui Florian Walter. Omul de afaceri Florian Walter, care controlează firma de salubritate Romprest, se sustrage urmăririi penale, el fiind dat în consemn la frontieră, a anunțat miercuri Giorgiana Hosu, procuror șef adjunct al DIICOT.
Dragos Dobrescu: 130-150 de milioane de euro. Imobiliare. Casă de vacantă în Monaco. Pasiune: vânătoarea. Unul din liderii “Grupării Monaco”.
Dragoş Dobrescu, în vârstă de 44 de ani, deţine grupul de firme Monolit, prin care controlează mai multe clădiri de birouri din Bucureşti, situate în zone precum Bulevardul Primăverii, Piaţa Charles de Gaulle sau Băneasa.  Este considerat unul din membrii marcanți ai grupului de la Monaco.
Radu Budeanu: 22 milioane de euro. Patron CanCan Media. Tabloide. Un cunoscător al Principatului Monaco.
ALȚI MEMBRI AI GRUPULUI MONACO:
Radu Dimofte: 53 de ani. 400-420 de milioane de euro. Imobiliare, construcții. Reședintă: Monaco, 7 Av. Princesse Grace, Houston Palace, Monte Carlo 98.000. Pasiune: vânătoarea.
Gabriel “Puiu” Popoviciu: 53 de ani. 400-420 de milioane de euro. Imobiliare, hoteluri, restaurante. Băneasa Investment. Reședință: Monaco, Houston Palace. Vecin cu Radu Dimofte.
Gheorghe “Bebe” Ionescu: 54 de ani. Avere: nu a fost evaluată. Fost director general FPS, fost director în compania Sidex International Ltd, asociat - prin intermediul soției cu Adriean Videanu, numit în consilii de administrație la Petrom, Eximbank, BCR de către ministerul Economiei. Casă în Monaco.
Adriean Videanu: 43 de ani. Om de afaceri, fost ministru de stat pentru coordonarea activitătilor în domeniul economic, fost primar al Bucureștiului, fost ministru al Economiei, lider PDL. Apropiat de Gheorghe “Bebe” Ionescu și Gabriel “Puiu” Popoviciu. Un vizitator des al Principatului Monaco.
Raul Doicescu: 63 de ani. 22-30 de milioane de euro. Bog’Art. Construcții. Un vizitator des al Principatului Monaco.
Rares Mănescu: 43 de ani. Vicepresedinte PNL. Apropiat al lui Dragos Dobrescu.
Sorin Blejnar: Avere neevaluată. Bugetar. Fost sef al ANAF. Un fin cunoscător al Principatului Monaco.
Codruț Marta. Declarație de avere: peste 1 milion de euro. Afacerist, fost șef de cabinet al lui Sorin Blejnar. Prieten cu Dragoș Dobrescu, Radu Dimofte, Elan Schwartzenberg, Ion Țiriac și alți membri ai Grupării Monaco. Apartament în Monaco. Pasiune: vânătoarea, doamnele și băutura.
Frații Bogdan și Constantin Buzăianu. Bogdan Buzăianu: 90-100 de milioane de euro. Trader. Fondator al Energy Holding. Casă de vacantă: în Monaco și Elvetia.
Elan Schwartzenberg: 45 de ani. 50 de milioane de euro. Domenii: media, imobiliare, publicitate, firme off-shore. Patron Realitatea TV.
Ion Țiriac: 73 de ani. 1 miliard de euro. Domenii: auto, imobiliare, banking, asigurări. Casă de vacantă: Monaco. Pasiune: vânătoarea.
Dan Petrescu: 1 miliard de euro. Asociat în afacerile familiei Țiriac: Unicredit Țiriac Bank, holdingul Rocar, plasamente imobiliare. Rezident Monte Carlo, Av. Princesse Grace, Columbia Palace.
Nicolae Dumitru, zis Nicu Niro: 47 de ani. 40 de milioane euro. 15 firme. Dragonul Roșu, Complexul Europa, Grand Hotel du Boulevard, Niro Impex 93, Niro 95 Impex, Micro Prod, Central Residencial Park, Servinvest 95, Niro Comercial, Isoconstruct, Yins International Trading Group, Overland Guard, Flora International, Cafeneaua Veche, Zona Balcanilor. Casă de vacanță: Avenue de la Madone, Monaco.
Dan Fisher: 350 de milioane de euro. Imobiliare, turism, off-shore. Apropiat al multor guvernări de după 1989. Rezident Monaco.
Cristian Burci: 47 de ani. 300 de milioane de euro. Controlează grupul International Railway Systems, Astra Vagoane Arad, Meva Turnu Severin, Romvag Caracal, Servtrans, Cupon Pro. Rezident Monaco.
Carmen Adamescu: Soția lui Dan Grigore Adamescu. Avere familia Adamescu: 1 miliard de euro.
Dan Grigore Adamescu, 64 de ani, om de afaceri, deține: Asta Asigurări, Unirea Shopping Center, Topex, Medien Holding (trustul care deține România Liberă), acțiuni la Baumeister, Mega Construct (energie), City Business Center, Modern Business Center, Rex International, Pullman, Mega Vision. Apartament Av. Princesse Grace, Columbia Palace, Monaco.
Cătălin Voloşeniuc: Fiul ultimului director al Bancorex, Vasile Voloseniuc. Un tradițional client al Principatului Monaco.
Bobby Păunescu: 220 de milioane de euro. Regizor și scenarist. Hoteluri, media, proiecte rezidențiale. Un client al Principatului Monaco.
Da click aici ca sa vezi totul!

Niciun comentariu:

Google
 

Postări populare