Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

30.3.06

Băsescu
ofiţer de informaţii




diana-andreea din Bucuresti

Este o rusine să spunem că Traian Băsescu este sau a fost un ofiţer de informaţii. În primul rând, înseamnă să nu ştim ce presupune acest lucru. Adică, în ce mod a fost el pregătit şi în ce scop a acţionat aici sau în străinătate. Iar dacă ne uităm la modul său de manifestare, constatăm că nu a avut şi nu va avea niciodată stofă de profesionist... în acest domeniu. Căci dacă avea, nu l-am fi cunoscut niciodată...

Este posibil ca domnia sa să fi fost un colaborator al Securităţii, în sensul că, să fi transmis ofiţerilor de Securitate, rapoarte periodice şi să dea socoteală, prin note informative, codificate sau nu, furnizând acestora, unele amănunte privitoare la legăturile sale cu terţi, sau pur şi simplu să prezinte starea echipajului, adică, cine îl înjură pe Ceauşescu, ce fel de atitudine are faţă de regimul instituit şi care sunt legăturile exterioare ale oamenilor din echipajul său sau din subordinea sa, de aşa natură încât, ofiţerii de Securitate să cunoască de la el, dar şi de la alţii, toate amănunte şi să acţioneze pentru eliminarea "duşmanului de clasă".

In această a doua variantă, TD este un real pericol ca şi legea lustraţiei. Prin urmare, cred că se vor găsi soluţii pentru a tergiversa lucrurile încă trei, patru ani, adică până îşi va termina mandatul... Şi există suficienţi oameni de bine care îi cântă în strună pe această idee.

In consecinţă, mă întreb, de ce TD aşteaptă o întrevedere cu Preşedintele Băsescu ? Lucrurile sunt evidente şi au fost aşa chiar de la bun început. Că omul nu-ţi va spune direct, niciodată, cine este el. Numai că îţi mărturiseşte indirect, cu alte ocazii. Iar domnul Băsescu a mărturisit indirect în repetate rânduri, chiar şi în campania electorală.
Şi atunci, de ce l-am ales ?... Păi ce, nu este bun ? Cine spune asta ?

Iar dacă în ţara aceasta din trei oameni, doi erau colaboratori ai Securităţii, astăzi credeţi că s-a schimbat ceva ?... Poate doar faptul că nu se mai face poliţie politică în interesul unuia singur. Se face pentru a servi mai mulţi ! Fiecare cum poate !

Ce spuneţi ? Ne recunoaştem printre ei ?... Evident printre colaboratori !





Da click aici ca sa vezi totul!

6 comentarii:

Anonim spunea...

Citesti si ramai mut:


Cand dau peste o logica si un bun simt de felu' asta nu pot decat sa ma felicit inca o data ce decizie buna am luat cand m-am hotarat sa emigrez.

Anonim spunea...

Umorul negru ... stai acolo, că stai bine !


Până la urmă o scoatem noi la capăt în vreun fel...
Numai să nu vii peste zece ani şi să te dai rotund cum că ai procedat ca la paş'opt, adică, dă-i şi luptă şi iar dă-i şi lupta...
Cum văd că fac alţii ce vin la de-a gata.

Anonim spunea...

diana-andreea

"note informative, codificate sau nu"

Interesant, foarte interesant ! Vad ca stii destule despre domeniu - care om obisnuit s-ar fi gindit la una ca asta ?!
Mai este ceva de adaugat ? Cred ca nu !

Anonim spunea...

Bravo Basescu !

O demonstratie clara ca are stofa de ofiter de informattii si contrainformatzii. Normal ca jigodiile se bucurau ca vine Ticu si desconspira sistemul de securitate al tarii. Pana atunci ar face bine sa raspunda acuzatiilor aduse de fostii colegi de detentie precum ca " a dat pe goarna " pe multi, sa explice cum se poate ca un dusman al sistemului comunist sa fie recompensat cu un ordin national aducator de avantaje ,etc. Cine-l plange ? Sozietatea tzivila ?!!! Care ? Aia finantzata de Soros ? Tariceanu care voia sa-l atace pe Basescu prin unealta Ticu D ?
Sa fim seriosi. Un om normal nu anuntza executii publice,lapidari made in Afganistanul talibanilor. Locul lui e in parc la o tabla sau un septic.

Anonim spunea...

Re: Bravo Basescu !


CE STII DUMNEATA DLE "MINUS" despre sistemul care a adus Tara asta de râsul lumii ? Dar de Memoria ei arestata si calcata in picioare de o tagma de analfabeti in anii 1948 -1970 !

Ce deconspirare a sistemului de securitate al Tarii vezi dumneata in deconspirarea turnatorilor , slugoilor, ucigasilor, fostilor membri ai politiei politice, astazi cu pensii faraonice !

Daca sistemul de securitate al Tarii este astazi tot in mâna lor sau a odraslelor lor propriii sau "spirituale" atunci vom ramâne o tara de minusi ca si dumneata cu diferenta ca dumneata vei fi vreun minus rezident prin ....web.de anonim fost slugoi al Mafiei negre cu ochi albastri care continua sa mulga România si Românii de ultima lor vlaga !

Sau^poate stii foarte bine ce te-ar astepta daca totusi intr-o zi cineva te va identifica in propriu si nu ca "+ din Germania" caci daca ti-ai da numele cel putin ai fi respectabil pentru opinie dar altminteri nu poti apartine decât "gunoiului" care a transformat România si continua, într-un grajd imund si rau mirositor !
Dar mai afla un lucru sângele apa nu se face mai ales ca multi din cei ce-i aperi implicit aici de deconspirare sunt de doua ori lashi si tradatori pentru ca si-au mânjit mâinile chiar si cu sângele celui ce i-a creiat ! Hidosi cum sunteti dar totusi cu chip de om ! Niste oameniu hidosi si respingatori !
Asteptam sa iesiti in arena toti pentru ca intr-o zi marile saturnalii ale mâncarii reciproce intre voi vor fi inaugurate si vor dura ! Suntem inca inca la uvertura dar piesa are multe acte !

Ce stim este ca strigoiul securist ce ni s-a dat democrat nu este in fond decât creatia aceleasi scoli de natângi si bicisnici tradatori de neam !
Cine va mai vorbi peste un secol de voi mai papagalilor nevorbitori ?
Pâna aici va spuneti Bravo intre voi dar intr-o zi va veti sari unul la beregata altuia ! De frica ! Inevitabilul atribut al lashului ! Frica de a nu fi demascat ! Dar de fapt e de ajuns sa trecem pe lânga voi , pe strada . Cât a-ti vrea sa disimulati ! Va recunoastem dupa duhoare iar pe unii dupa blacheurile de la talpile pantofilor cazoni chi ca nu se mai poarta blacheuri de ceva vreme !

Dati numele adevara ca sa ne permiti macar sa-ti respectam opinia ! Altfel schimba-ti semnul din + in minus²

Iata ce ne scrie aici croitorasul cel voios care stie ce inseamna adevarata "stofa de ofiter ....de turnator lugubru" .

Anonim spunea...

Deja am semnale ca presiunile internationale vor fi mari la Basescu sa desconspire securistii

Chir daca si Basescu a fost informator de servici va trebui sa recunoasca. Judecatori, bancheri, securisti sadea., politisti, jurmalisti , reprezentantii cultelor etc... fosti si actuali nu vor scapa nici unul. Din dosarele care mai exista se pot reconstitui multe. Cu adevarul la temelie vom putea construi o societate normala. Fara el suntem in laturi si minciuna. Cat mai are de trait Ticu Dumitrescu are ce studia. Spor la treaba.

Google
 

Postări populare