Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

19.3.16

Cornel Nistorescu & Alina Petre (ex Măgureanu) ne spun cum a fost posibila indoirea lui Crin Antonescu

Afacerile lui Antonescu, Măgureanu, Băsescu şi ceilalţi din mafia politică

Alina Petre, fostă Măgureanu, a făcut dezvăluiri câte n-a descoperit Parchetul General pe vremea când era condus de Laura Codruţa Kovesi. Nu-i de râs şi nici de băgat strâmbe. O femeie părăsită de soţul ei şi pedepsită la un soi de privaţiune materială (în vreme ce el se scaldă în bani şi afaceri) s-a înfuriat şi a început să vorbească despre cele văzute în anii petrecuţi printre acoliţii oamenilor politici, infractori şi interlopi, imobiliari şi parlamentari. Dezvăluirile sunt absolut senzaţionale. Confirmă tot ce vorbea gura târgului şi tot ce ştiau serviciile şi DNA-ul şi Parhetul General şi jurnaliştii. Şi ne arată ce regim infracţional şi complice, de tip mafiot, a domnit în toată perioada lui Traian Băsescu şi cum lumea afacerilor de atunci se prelungeşte şi acum în politică şi în spatele ei.

Geaba se chinuie Crin Antonescu să ne spună că a luat un penthouse pe malul lacului Herăstrău cu 250.000 de euro. Poveşti de vândut laţară, în faţa bodegii din centru. Apartamentul lui Crin Antonescu face 250.000 cum cel al Ioanei Băsescu de la Puiu Popoviciu face 500.000 şi a fost plătit cu bani din vânzări anterioare! Pentru cei care nu ştiu cât ar fi putut să coste un asemenea apartament ca acela de pe maul lacului Herăstrău, plătit din credite, împrumuturi şi economii de Crin Antonsescu şi Adina Bălean, trebuie spus că el ar fi putut să ajungă undeva între 800.000 şi 1.200.000 de euro. După cum apartamentul Ioanei Băsescu din Băneasa, cu materialele primite cu tot, şi cu finisajele pe veresie, era la vremea respectivă undeva între 1.200.000 şi 1.500.000 de euro.

Ce ne mai spune mărturisirea Alinei Petre, fostă Măgureanu?

Că şi Crin Antonescu era prizonierul mafiei care se întinde şi acum în spatele lumii politice ca o plasă. Şi care o şi dirijează. Şi el era agăţat de Dragoş Dobrescu, de Florian Buşcă-Walter, de Virgil Măgureaanu şi de Rareş Mănescu (slăbiciunea stupidă a fostului preşedinte al PNL, omul de legătură între Antonescu şi grupul Monaco-Dragoş Dobrescu) şi chiar de cei care participaau la partidele de nu-ştiu-ce cu ”liberalul Vlasov”.

Alina Petre, nevasta pornită să-şi pedepsească trădarea bărbatului, ne spune un lucru teribil de banal. Care era puterea economică şi de influenţă politică a fostului director al SRI Virgil Măgureanu! Aflăm astfel că marele ”patriot ardelean”, ideolog şi specialist în informaţii şi curente politice era şi un om pus pe apucate. Fabrică de sucuri, intermedieri şi consultanţe de ochii lumii, fiul cu baruri, restaurante, investiţii imobiliare, case, maşini, vacanţe. Abia acum aflăm cât de productivă şi de rentabilă este o funcţie importantă nu doar în guvern, ci şi în SRI. Abia acum trebuie să inventariem toate proprietăţile şi afacerile cu care a plecat de exemplu Gioni Popescu de la conducerea SRI. Abia acum a venit vremea să ne întrebăm ce bani a făcut Florian Coldea conducând cu o mână de fier Serviciul pe vremea lui George Maior şi să ne întrebăm ce şi cât din ”armaghedonul” de pe net despre bogăţia generalului lui Coldea este adevărat. Şi dacă şefii SRI au ajuns la un asemenea nivel de îmburghezire, nu cumva şi SRI-ul este o maşină de făcut bani? La această întrebare ne răspunde tot confesiunea Alinei Petre, fostă Măgureanu. Cică afacerile şi colecta de bani erau conduse de Daniel Moldoveanu, consilier şi conducătorul comunităţii de informaţii de la Cotroceni, din imediata vecinătate a preşedintelui Băsescu. Omul acesta despre care şi Cotidianul a pomenit că are un apartament în SUA, împreună cu şeful Serviciului SRI pe Municipiul Bucureşti şi cu Sorin Blejnar şi încă vreo câţiva au alcătuit o adevărată platformă de învârtit bani, vacanţe, vânători şi proprietăţi. I-a controlat vreodată cineva pe directorul SRI Bucureşti şi pe Daniel Moldoveanu la proprietăţi şi afaceri? Dezvăluirile Alinei Petre trimit şi DNA-ul, şi Poliţia, şi procurorii de la Parchetul General şi ANI la uşa acestora.

Cum se dădeau creditele pentru lumea bună? Cum se câştigau licitaţiile? Cum se strângeau banii pentru campania lui Traian Băsescu? Lucruri de care Parchetul General şi DNA se feresc ca de moarte să sufle o vorbă explodează din mărturisirile unei femei înşelate de bărbatul ei înamorat de una mai nouă. Fiul lui Măgureanu, în loc să împartă agoniseala cu nevasta sau să o ascundă pe numele acesteia, cum au făcut nenumăraţi primari, miniştri şi parlamentari, a ales să o pedepsească. Şi ce-a ieşit? Un peisaj mizerabil al lumii politice româneşti şi a interlopilor din jurul ei!

Un întreg cor de falseţi încearcă să bată câmpii în jurul subiectului. Ba că trebuie aflate motivele care o determină pe femeie să vorbească, ba să afle ce a împiedicat-o să denunţe până acum, ba una, ba ailaltă, când dezvăluirile ei sunt atât de convingătoare şi de îngrozitoare. Şi ele toate, povestite cu patos feminin, cu naivitate, cu voce subţire, ne arată ce lume de doi lei (ca să nu zic rahaţi) şi ce stil de viaţă de infractori au avut oamenii care au condus România şi ce bandiţi în frac au căpuşat puterea politică, guvernul şi celelalte instituţii ale statului şi ale comunităţilor locale.

O femeie revoltată de comportamentul bărbatului ei ridică vălul de pe ororile din societatea românească mai abitir decât instituţiile statului îndrituite să o facă. De ce? Pentru că toţi conducătorii lor erau şi sunt băgaţi până în gât în toate nenorocirile despre care vorbim în fiecare zi.



Cititorii au cuvantul



Ce a facut DNA psna in 21.12.2014 ?
In anul 2011, am depus la Garda Financiar Centrala, un dosar de coruptie ce dezvaluia viata infractionala a lui Daniel George Tudor, Doina Anca Tudor si a lui Cosmin Ion Ilina. Acest dosar a fost stopat la adresa si interventia SIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Adica SIE protejeaza infractorii ??? In 2011, in urma acelui dosar , cei trei ar fi fost pe loc arestati....intr-un stat de drept. Dar ca in Romania, si prin Crin Antonescu dar si pe lovele, au fost premiati : Daniel Tudor pentru un an sef CSA/ASF cu o mita cunoscuta de 3 milioane de Euro, Doina Tudor senatoare PNL, tocmind mita in incinta Senatului si Cosmin Ion Ilina director ANL cu un scurt mandat de numai 88 de zile ..... Azi, tarziu si tardiv, primii doi sunt arestati, al treilea ameninta si intimideaza pentru a nu fi denuntat la DNA !!!!
Chris @ Ce a facut DNA psna in 21.12.2014 ?
te joci cu SIE? Tudor ala era pe relatia Belgia,duce instructiuni-aducea documentatii furate,pe vremea lui Ceasca ,cred ca la nivelul lui intelectual era curier!

Chirias-Romania-Profunda-Profanata!
Romanele lui Augustin Buzura, socrul lui G.M. (sic!!!), cu Magurenii de alt'dat' din Vocile noptii, cu fantomele acelor fictiuni ce ne bantuie acum la PROPRIU si nu oricum, ci devastator! Mare Profet, Buzura asta, in afara de talentul de romancier! Sa te fereasca Dumnezeu de burghezia rosie si de mafiociocoismul altoit! Astea au spulberat ca un seism combinat cu un tsunami Romania! Noroc cu "marile de sub pustiuri" ale celuilalt ardelean D.R. Popescu! Numai ca este nevoie de sondorii acestor mari, cetatenii de drept ai Romaniei profunde!!!

dan
Pe nemilosul politico-mafiot, Virgil Magureanu, il bate Dumnezeu pentru crima de la Targoviste, crimele din timpul operatiunii 'teroristii" (incepand cu seara zilei de 22 decembrie 1989) si cele din timpul mineriadei din iunie 1989! Exact ca-n filmele cu mafioti (ex. Nasul), atat VM cat si fiul sau, plus clanul lor, au fost denuntati chiar de un membru al acelei familii mafiote si criminale! Saraca femeie, imi inchipui prin ce spaime a trecut si cat curaj a avut sa denunte faradelegerile acelor criminali odiosi! Si mai cred ceva: daca doamna, fosta Magureanu, nu ar fi adus la cunostinta DNA, a Parchetului General si a publicului faptele incriminante, azi nu mai era in viata! O felicit pentru ca si-a dat seama ca numai denuntul public o putea si-o poate proteja de cei pe care i-a denuntat!
Vnicolae
Daca mai traieste, inseamna ca nu a spus inca nimic!

COLEGA
sincere felicitari. de mult n-am mai savurat o opinie sanatoasa, profunda, logica ca in cele de mai sus.desigur, crin nu e un sfant, mai ales ca-l cunosc din 92. a fost ochit, scolit, CRESCUT 2 DECENII,consiliat, desi, amandoi erau profesori la BAZA!vulpoiul ce conduce romania de 25 de ani, cu infiltrati, acoperiti, santajabili, din redactii, in tv, din parlament, in guvernari, din primarii, in cotroceni, ce declara ca dec 89 a fost o lovitura de stat si nimeni nu-l intreba, de ce? cum?cand el a fost un tokes mai cultivat, elevat, subteran si cu ochelari ET, cu radacini in mai toate partidele, redactiile si agentilor de influenta si de opinii dirijate!!nimic nu este intamplator, ci dirijat, ansamblat, etichetat.scandalul nurorei nu-i o surpriza pt multi,dar consecintele pot fi pe termen scurt, mediu si lung.oamenii serviciilor se vor imparti , vor transa + si -, vor dirija spre derizoriu declaratiile blondei, vor minimaliza prin timp, limite, razbunare , vor ignora fondul pt proceduri, emotii si singuratate.grupul, strategiile, emfaza, bautura pot spune si ce nu se spune.virgil , nuuita si nu iarta.asul sau nu sunt afacerile.tentaculele, diversunile, experienta, hazardul se pot intoarce?tacerea lui crin e dovada suprema.papusile sunt iubite, nu si invingatOARE????


ochi ager
Urat lucru sa il bagi pe Antonescu in aceeasi oala cu mafiotii care carau sacose de bani de la SRi si Institute de sondaj. In plus numim apartamentul penthouse sa para mai pompos si sa coste mai mult. Daca nu l-am prins cu afaceri ca pe ceilalti ii punem in carca un apartament !! ca sa fie in rand cu toti....

DUDU2
1. Pe Crin il cheama Antonescu si nu Antonsescu iar pe sotie Valean si nu Balean (stiu, sunt pedant, oricine poate gresi :)) 2. Apartamentul lui Crin, luat prin credit ipotecar (si cu avans constituit din vanzarea a 2 apartamente detinute anterior de fiecare dintre soti) nu poate fi mai scump decat zice banca adica 240.000 eur - iar suma nu-i deloc mica, ce drek, am vazut si io acea cladire de locuinte. Eu cred ca pretul e real - orice tranzactie in care intervine banca nu poate fi masluita la pret (iar bonitatea clientului e ok daca vorbim de salariul de europarlamentar + parlamentar luate in comun, pentru o rata care, socot ca ar fi intre 1500 - 2000 eur functie de avans). Deigur, in cazul Ioanei B., unde banii s-au "platit" direct dezvoltatorului Popoviciu, pretul real putea fi mult mai mare da` nu mai conteaza (cu sau fara TVA-ul invocat aiurea de Basescu) caci eu chiar cred CA POPOVICIU A FACUT CADOU ACEL APARTAMENT IOANEI (plus folosinta sediului notariatului, ma rog). Sigur, si-n cazul creditului Nana, e greu de inteles cum poate plati un notar de la periferie o rata de vreo 6000 eur lunar si cum a calculat CEC-ul "vegheat" de BNR-ul lui Isarescu bonitatea clientului si garantia constand integral intr-un teren arabil, da` asta e :))) !! 3. N-as crede ca Antonescu e manjit, da` nu bag mana-n foc. 4. In rest, articolul d-lui Nistorescu e foarte bun iar pistele pe care ne duce el sunt inspaimantatoare. Inspaimantatoare dar , tare ma tem, pline de mult adevar. Asa functionam de zeci de ani, securitatea a subzistat si s-a intelenit precum cele mai rapace buruieni. Iar in regimul lui Basescu (el insusi un mare securist si turnator) s-a inradacinat decisiv, facand aliante beton cu o justitie la fel de "securizata" si la fel de avida in a exercita actul magic al PUTERII... 5. SUNTEM PE MAINI RELE FRATILOR iar de auzit, nu ne auzim decat intre noi - Occidentul e pe-o mana cu Ei. Aleluia!
2. As mai adauga ceva: - Cred ca modul intempestiv si aparent prost regizat in care apare fosta nora de sef SRI, afecteaza credibilitatea demersului; Apoi, despre Antonescu in care mai am o farama de incredere: - E-adevarat ca Antonescu e primul vinovat in esecul referendumului 2012 cand trebuia sa intoarca legea cvorumului in Parlament ca sa raman in vigoare , dupa expirarea termenului, vechea lege, care l-ar fi rapus pe Basau (da` poate a fost prea sigur ca oricum Basescu era pierdut...Mare greseala...); - E-adevarat ca Antonescu a rupt USL fara a ma convinge din ce motiv (caci ei, PNL, primisera din acordul cu PSD cele mai importante ministere, de la finante , justitie, la MApN, plus o paritate electorala pe care, conform graficului electorilor si cotelor lor istorice, nu o meritau) clamand trufas ca ei, PNLul, "in toamna lui 2014 vor avea si presedinte si premier" si facandu-ne sa pricepem ca Ei batusera palma cu occidentul care-l ocrotise pe Basescu (mai precis cu PPE-ul d-nei Merkel in care s-au si "varsat" si unde sotia Valean a primit postul de vicepresedinte)... - E-adevarat ca tot ce spune nora lui Magureanu ne confirma ce simteam si noi. E-adevarat ca Magureanu l-a facut presedinte pe Basescu si ca acolo s-a creat o increngatura mostruoasa. E-adevarat ca Magureanu si Livia Stanciu (sefa ICCJ) si alti dubiosi securizati au participat la ultimul dineu oficial organizat de Basescu (Livia Stanciu chiar l-a pupat atunci pe marele infractor mariner)... - E-adevarat ca Marta - mana dreapta a "Reginei" Blejnar in cel mai mare jaf girat institutional - a disparut si nu-i de gasit (in timp ce Necolaiciuc-CFR , Popa al lui S.O.Vantu, avocatul Boldea din safari, sotii Nemes din buncarul american au fost cu totii gasiti fara mari eforturi ) ceea ce ar putea confirma spusele nurorii ca Marta nu prea mai e... Da` io tot n-as crede ca Antonescu s-a manjit cu de-alde astia :)) Sper...

c.g.
Sunt in 27 de ani mega hotii si mega banditisme economice, dar toate chiar daca unele sunt date pe goarna de cetateanca Alina Petre, fosta Magureanu, trebuie probate in JUSTITIE ! TOTI cei care au incalcat LEGEA trebuie sa dea socoteala iar averile lor suspect, in procese drepte, trebuie sa fie confiscate indiferent de numele lor si functiile avute ! Trebuie remarcat curajul domnului Nistorescu Cornel care spune clar in articol ca nume cunoscute precum Antonescu, Magureanu, Basescu trebuie sa dea socoteala in cazurile in care au incalcat LEGEA ... !





Niciun comentariu:

Google
 

Postări populare