Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

2.8.13

...unui marinar eșuat i s-a băgat in echipaj un motănaș ambițios și cam orfan


La'nceput...


Victor Ponta:

“Mă simt cu atât mai responsabil ca și dv. în fața celor care ne-au votat în decembrie, dar mai ales în fața celor care în urmă cu un an de zile, ca și mine, ca și dv., au făcut un act responsabil și de curaj pentru această țară, au votat la referendumul pentru demiterea președintelui. Faptul că am fost 90% nu a fost suficient, dar vreau să spun încă o dată cât de mult apreciez ceea ce au avut curajul să facă cei care au venit la vot și noi suntem în continuare obligați să punem în aplicare idealurile acelor oameni”.

Cei care l-au ținut pe Ba'secu'n brațe s-au convins că pot face chiar mai bine cu Ponta.  Păi ce-i de colea sa forezi pentru gaze de sist sau să cianurezi pentru aur cu legitimitatea conferita de 70% din voturi?  

Celor care se intreaba am sa le spun:  Aducerea lui Omar Haysam in Romania a marcat momentul 2-3 al menuetului coabitarii--cu contrapunct.  



A dospit motanul.  Deh, drojdia cluburilor!


Ce va urma?  Daca motanul continua pe traiectoria asta si nu sare cazanul in aer, cel in care Romania-i pusa ca oul la fiert, altii vor consuma ciorba de zdrente, iar mie imi va trebui pasaport sa ies din Olt.

Da click aici ca sa vezi totul!

2 comentarii:

un alt oltean spunea...

Cand vreunul d'alu' Ba'secu da cu geana p'acilea, tineti minte numele asta: Hosni Mubarak!

Cum l-ati dat in primire pe Ceausescu, apoi pe Nastatse, stiti voi ce si cum aveti de facut si cu asta. Sobolanii vor mosteni pamantul!

Anonim spunea...

uite colea un egzamplu de cardasie internationala (coabitare?) in case se baga ponta: http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/ponta-ai-habar-cu-cine-negociezi-pentru-rosia-montana-citeste-the-guardian-si-mai-intreaba-pe-la-fbi-cum-sta-treaba-cu-marii-investitori-96336.html

Google
 

Postări populare