Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

7.2.17

Iohannis, un actor grăbit



De Paul Hitter

Domnule Iohannis, eu nu v-am sustinut din prima clipa. Nu ati demonstrat decat o suficienta scarboasa si lipsa dialogului inca din 2014.

Nu ati intrat in dialog cu Victor Viorel Ponta, sau #puiemonta cum radeau mascaricii dumneavoastra propagandisti. Totusi, ati fost lasat sa preluati presedentia, chiar daca dupa un nou scandal la alegeri, diversiune Facebook + Diaspora.

De atunci se simtea adierea SRI in spatele pardesiului dumneavoastra, pe care cu mare aplomb il lasati in mana ofiterului SPP mai apoi.

Ati avut parte si de miting de instalare, unde altundeva decat in Piata Universitatii- revolutionar adevarat si Domnia voastra, nu? Pe atunci nu purtati inca geaca rosie!

Nu a protestat nimeni, desi aproape 50% din cetateni nu v-au votat, nu v-au placut. Nu v-am deranjat prea tare. Am asteptat, asa cum numai Romanii stiu sa o faca, am inghitit, am tacut, doar si dumneavoastra taceati. Atunci nu am inteles tacerea.

Am crezut ca asa este felul dumneavoastra…tacut. Fapte nu vorbe, am crezut noi. Fapte pentru poporul Roman.

 Amarnic ne-am inselat! Tacerea dumneavoastra nu insemna decat aroganta pentru cei care nu va aprobau. Dupa vacantele prelungite la Stapanul Obama, la Stapana Merkel, bineinteles alaturi de Doamna Carmen,  ati revenit cu picioarele pe pamant intr-un moment de tragedie nationala. Pe atunci inca va jucati totusi bine rolul trasat de servicii.

Atunci ati dat primul semnal: a trebuit sa moara oameni. Am inteles, nu prea vorbiti limba Romana. In Germana tradus: Menschen mussten sterben. Cred ca in Germania pentru asemenea cuvinte ati fi avut revolta nationala. Noi nu prea stim germana, asa ca , ati creat o revolta nationala pentru a avea „Guvernul Meu". L-ati avut.A fost o noua tragedie nationala. Cu personaje de paianta din care amintim: Dacian Ciolos, Doamna Pruna, Vlad Voiculescu…etc etc etc. Ii stim cu totii pe ilustrii necunoscuti , dar girati de Doamna Pralong pe filiera Soros. Girati si de toate ONGurile din Romania, pentru ca nu-I asa, noi nu stim cum e cu Democratia, trebuie sa ne invete altii.

Cand s-au strans semnaturile pentru Coalitia Familiei, deja incepeati sa fiti doar presedintele unora dintre Romani. Ca doar 3 milioane de idioti, nu reprezinta nimic pentru Domnia Voastra. Niste plebei, cine sa ii bage in seama? Propaganda din ziare: 22, Dilema, Observatorul Cultural, functiona la maxim. Ah, si Rares, eternul Rares Bogdan. Ah si clica de la Bucuresti, clica de "intelectuali", toti va pupau in bas, obisnuiti de pe vremea lui Basescu. Ca doar de la dreapta curge cu bani pentru acest neo marxisti, bani sau favoruri. Pentru ca sa avem liniste. Poporul sa stea linistit la "locurili" sale.

In primavara la Primarii, a fost primul semnal. Primul semnal ca oamenii Romaniei, talpa tarii, nu mai "pune botul" la, ma scuzati…"vrajeala" Domniei voastre, ah pardon, a partidului Domniei voastre, PNL. Acel PNL infiltrat cu PDL. Apropo, eu, cel care scriu textul am fost PNList. Nu mai pot.Pute la Domnia voastra la partid.Pute a Turcan.

La primarii deci, o luarati in bot. Panica, dar nu asa mare, inca mai sperati. Pe Facebook totul mergea ca uns. Tinerii pe care va bazati luau la mistouri naziste pe toti cei care gandeau altfel. Nimeni nu a fost crutat: batranii, saracii, handicapatii, ortodocsii, penalii.

Da Domnule Iohannis, au votat cu penalii pana si la primarii, pentru ca ne-ati adus in halul asta.Sa fim penali. Pentru ca nu tot poporul lucreaza- lucreaza? Sclavageste in Pipera. Si nu tot poporul este PNL-PDL, nu toti au firme si combinatii, nu toti au 6 case, sau fac afaceri cu padurile Romaniei cum faceti Domnia voastra cu austriecii de la Schweighofer. 

Propaganda imbecila de pe Facebook, cea care invrajbea tinerii impotriva parintilor ,pe cei de la oras impotriva celor de la sate. Privatii contra bugetarilor, si pe toti impotriva pensionarilor.

Sunt inca milos…trec peste scandalul cu bebelusii care mureau pe capete. Trec si peste Hexi…ca sa nu va iau la bani marunti.

Si surpriza. Nu a iesit Hillary. Vai ce panica! Domnul Klemm, care ne explica cum e cu democratia intrase ca strutul cu capul in pamant.

11 decembrie, a fost o zi de cosmar mai Klausica. Asa ceva cred ca nici in cele mai negre vise nu iti imaginai. Cu tot cu Ciolos, cu infuzia SRI numita Nicusor, cu Clotilde, cu Ghorghiu – cea care facea clipuri despre hotii din PSD care fura senvisurile copiilor, cu tot cu DNA- devenita de ani buni instrument de Politie Politica, cu Kovesi- Cucuveaua Sef, cu Coldea care devenise deja cam "cold"(rece) in limba engleza. Adevarul este ca a fost panica in sistem.

Pana si minionul sef, Rares Bogdan era scos din toate mintile posibile si imposibile…desigur mai mult de teama de a-si pierde salariul de la datornicii Realitatea TV. Omul simplu, nu cel de pe Facebook, caci pe Facebook daca esti pro PSD, sau pui la indoiala realizarile mirobolante si inexistente ale guvernului Ciolos, esti ostracizat, umilit, scuipat virtual, omul simplu, a tacut pe Facebook, dar a pus stampila. Bravo, ati reusit sa fiti prosti !Si din 11 decembrie a inceput cea mai josnica operatiune de dezbinare a acestui si asa, amarat popor.Intai cu Sevil, ba ca e, ba ca nu e, deja o scoteati terorista Hamas. Stim, va plac teroristii dar doar cei aprobati de sistem. Cei de la Colectiv, sau cei de la Isis eventual, deghizati in cetateni onorabili ai Uniunii Europene. Deja incepeati sa fiti presedintele "poporului meu". Se pare ca aveti niste jucarii in Romania. "Guvernul meu", "Poporul Meu", si cu noi, ceilalti cum ramane domnule Presedinte?

Ajungem acum la subiectul zilei. Protestele.Stim ca aveti intr-adevar, „poporul dumneavoastra". Un „popor" captiv. Captiv intre zidurile corporatiilor pe care atat de mult le iubiti. Captiv in amintirea miscarilor din 2012- Rosia Montana- alta combinatie dubioasa a sistemului pe care l-ati mostenit. Captiv in lozinci de acum 30 de ani- 30 de ani?Va dati seama? Jos Iliescu! Jos Comunismul…asta in timp ce ei traiesc in cel mai idiot comunism posibil, cel corporatist. Oameni care nu sunt oameni atunci cand sunt singuri, ci doar in grup. Ne subestimati domnule Iohannis, stim toata reteaua, ONGurile, strainii care vin aici sa faca bani si sa – ma scuzati, sa ne f** conationalele.

Noi? Si cu banii luati si f*** in fund.Dar stim, acest aer European ne imbata rau de tot. Intr-adevar, trist, a trebuit sa fie Ghita. Da, da, Sebastian Ghita, el v-a dat in fapt, nu, nu pe dumneavoastra, stim, sunteti prizonierul sistemului. SRI va are sub talpa sa, DNA va are sub talpa sa, pentru ca nu-i asa, sunteti PENAL si dumneavoastra, si doamna Carmen.

Ati asteptat prima greseala a PSDului ca sa sariti la jugulara. Asa v-au invatat baietii.Le tataie cururile, ca astia de la PSD de data asta nu glumesc. Firea dezapeste bine, si PSD dezapezeste multinationalele de banii pe care ii fura de la noi, din tara noastra. Aici e buba.Banii. Fonduri reduse la SRI, ce crima! TVA scazut, ce va zice Europa? Bani pentru salarii, pensii. Ce tragedie! Poate se rascoala sclavii din multinationale si isi dau seama ca aceeasi pozitie pe care lucreaza ei aici pentru 600 de euro, in Germania este  remunerata cu 3000 de euro. Uf! Panica, Panica, Panica! Cum facem?Pai facem asa…apelam la "societatea in civil".Hai ca se poate.Hai cu placa veche, EI VS NOI.Hai cu coruptia.Hai cu batjocura.Batranii, asistatii, saracii. Jos cu ei, sa moara! 

Hai sa ii dam iar cu imparteala. Tinerii care "tin in spate" un popor de pensionari. Tinerii care stiu ce vor, fac, uite domnule, formatii, Vama Veche, Tudor Chirila, Cartarescu, oamenii de bine, de "buna credinta"! Uite ce frumosi sunt! Ce protest frumos! Cu portocale, banane, vitamine, sucuri, apa, ceaiuri, cafele, toate din #Solidaritate, nu? Si total dezinteresat, nu?

Doamne , eu asemenea #protest chiar nu am mai vazut. Miroase a Soros domnule presedinte al „Romanilor Dumneavoastra".Oricum sunteti putini.Foarte putini.Puteti umfla cifrele cu televiziunile, dar sunteti foarte putini. Si daca ajungeti la acel milion pe care PSD il vehicula, tot putini sunteti. Ramanem restul. Nu va credem. Puteti sa aduceti si lasere, si artificii, puteti sa si castigati , inca o data, si de data asta, sa castigati cu "manevra" din nou, noi tot acolo vom fi. Cred ca daca vom lovi noi, vom lovi rau. Puteti sa ne omorati. Puteti sa ne santajati, nu vom disparea. Stim, sunteti speriati, incercati toate metodele, ultimele metode.Sa va dau niste citate. Fara nume, pentru ca oamenilor le este frica. Asa ne-ati adus, ne este teama sa vorbim domnule Ceausescu Klaus Werner Iohannis. 

"au ajuns tinerii sa sprijine fosta/actuala securitate

e ceva de nedescris.si exact cum tatalui meu ii era frica sa spuna prietenilor ca nu e ok ce face Ceasusescu asa imi este mie frica sa spun ca sistemul securist de acum conduce si vrea sa ia din nou puterea nedemocratic

au ajuns pe 35000 de mp sa spuna ca stau 8 oameni

deja prostia e la un inalt nivel

azi am desenat la birou un metru patrat si am intrat 3 oameni ingramaditi

sunt total dezamagit de cat de usor sunt manipulati cei de varsta noastra 

si mai e ceva ce m-a frapat

mesajul tinerilor e puscaria si zgomotul catuselor"

Va place Domnule Presedinte al poporului Dumneavoastra? Stim tot ce faceti. Vestea proasta este ca ati reusit sa ne treziti. Nu pe minionii cu intentii bune, sclavii fericiti pentru o bucata de Nutella de la corporatie, si o vacanta la all inclusive, ci pe noi, Romanii adevarati. Sincer, e de belea. Ca noi suntem pusi pe glume, dar nu e de gluma cu noi. Luati-o cum doriti, nu ca amenintare, ci asa ca pe un sfat. Poporul Roman este capabil de jertfa de sine. Dumneavoasta ne prezentati niste "tineri frumosi" dar ei nu mai sunt "noi". Ei sunt altceva. O relatare sincera, tot fara nume pentru ca Ceausescu sunteti- de la proteste- si dupa cele fara nume vor aparea cele cu nume- va asigur: 

"Am fost si eu cu soata sa vedem ce e cu protestul asta. Deh e cel mai mare oras protestatar dupa Bucuresti si ce am vazut . O mare foarte eterogena de oameni de toate varstele , statuturile sociale si nivelele intelectuale . Dupa ce se face o plimbare mai lunga asa prinoras la revenirea in Piata Unirii cei mai vocali erau unitisalvamistii cu eternul " Uniti salvam toata Romania " degraba batatori de peturi in asfalt cu tot cu petricelele din recuzita in peturi , mai erau unii care bagau selfiuri , altii erau pe telefoane in grup la un moment dat unul striga la toti " ba intrati iute pe pagina la Moise Guran ca e un ii aici un sondaj . Intrati si raspundeti ".Dupa care un nene mai afumat fie de buruieni fie de alcool guita ceva in niste boxe " haideti sa facem atmosfera sa socializam ".La care nu am putut sa nu ma intreb ce plm demonstratie sau clubing ? Acesta fiind momentul in care am parasit manifestatia atat noi cat si multi altii . Pe traseu tineretul revolutionar fie a umplut barurile de pe centru si isi trageau sufletul la un ceai ( alcoolul era interzis in ziua aia ) povestindu-si faptele de arme fie a mers catre camine . Evident ca si noi am baut un ceai sa ne mai incalzim  . Apoi in drum spre casa alte grupuri se indreptau catre camine iar altii se urcau in masini si plecau. Cel mai tare m-au uimit unii care cu toata recuzita steaguri , vuvuzele s-au urcat intr-un A8 astia cred ca erau microbisti . Si evident au urmat si intrebarile intre mine si sotie : Astia stiu pt ce demonstraza ? Stiu ce contin ordonantele ? Au smartfoane  au gugalit putin sa vada ce contin ordonantele alea ? Nici eu nu am facut-o e drept ca ma cam depasesc treburile juridice . Dar nah daca aperi o pozitie trebuie sa fi informat si documentat ma gandesc"

In final, domnule Presedinte al „Lor", nu merge cu noi, chiar daca va iese si de data asta. Ne-ai pacalit in 2014, ne-ai ars fratii, prietenii, fii, fiicele la Colectiv, ti-ai pus Guvernul tau, nu ti-a iesit, lasa-ne Dom Presedinte, lasa-ne linistiti, incearca sa fii de-al nostru, caci altfel nu te vom uita in vecii vecilor. In incheiere, unde e geaca Rosie? Azi am fost alaturi de 3000 de oameni la Cotroceni. E adevarat, oameni simpli, nu cei care iti sunt comozi tie. Ti-au cerut demisia! Parca spuneai ca asculti de "vocea strazii", nu?Ne-ai auzit? Daca nu, venim si noi mai multi! Mult mai multi decat Minionii de la Victoriei. In final, ca sa iti demonstrez cat de penibili sunteti , iti las aceasta poza amintire, in care minionii tai, multumesc ambasadelor care ii, va, te sustin, si iti urlu: Libertate! 



peromaneste:  In timp ce romanii sunt din ce ince mai divizati, recentele vizite la Budapesta par a sugera ca acolo se pregateste AustroUngaria reloaded. 


Niciun comentariu:

Google
 

Postări populare