Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

5.4.09

Steaua de ieri a lui Basescu
Steaua de maine a lui Geoana



Basescu a obosit, dupa cum au obosit si cei ce-l tin in bratze. Acum se prea-ocupa de aterizarea post-presidentiala.

Vom avea un nou presedinte in persoana lui Mircea Geoana. peromaneste a atras de mult timp atentia la acest al doilea peltic al politicii romanesti; nu-i de ignorat, steaua lui straluceste din ce in ce mai tare.


Da click aici ca sa vezi totul!

VREI SA-I INTALNESTI? cin s-aseamana s-aduna pe lista de discutii peromaneste

2 comentarii:

Mark spunea...

Maleficul Domn Basescu, candidatul repetent

Strategia pe care Traian Basescu o transforma in realitate incepand cu arestarea lui Popoviciu , avand ca tinta specifica, arhivele "Doi si un sfert". Coroborat cu "accidentul "arestarii lui Gigi Becali , motiv pentru decapitari suplimentare, dar care prin interventia eroica a sefului statului va fi eliberat. Un "publicity stunt" pe care laboratoarele l-au produs in speranta ca vor mai putea colora comercial cateva procente din imaginea zdrentuita a a unui cabotin politic in regresie, care fura startul unei campanii prezidentiale cu o agresivitate fara precedent . Tehnicienii Cotroceniului lucreaza disperati fiind constienti ca numai prin santaj si informatii clasificate mai pot trage sperante sa-si mentina stapanul in stare functionala, incearca , cu riscul de a provoca mari convulsii in societatea romaneasca , toate variantele posibile.
Urmeaza o noua saptamana tulbure si plina de surprize , cu demisii in randul ministrilor PSD, probabilitatea maxima fiind legata de numele lui Cristian Diaconescu, din motive de antipatii si dosare prezidentiale pierdute prin Austria.Un eveniment care nu va produce socul scontat pentru ca Mircea Geoana, mireasa cu port-jartier rosu a lui Basescu , va reactiona la fel de ferm ca atunci cand seful statului se adresa in direct lui Andrei Badin cu "Bai caraghiosule" sau cand fratele primului om in stat ii promitea cavouri lui Mugur Ciuvica , tot in direct, provocand deliciul unei natiuni naufragiate. Arestari spectaculoase care vor rascoli pina la refuz subconstientul national, nume ca Sorin Ovidiu Vantu sau Dan Voiculescu sau Sorin Rosca Stanescu apar pe listele de "executie ", demnitari sau fosti demnitari, personaje cu notorietate pregatite din timp pentru carnagiul televizat al regizorului de culise Traian Basescu. Arhitectii si scenografii n-au omis insa varianta incingerii spiritelor pina la ruperea certificatului de casatorie al mariajului FSN-ist, inflamand situatia catre o noua "suspendare" propusa de "recidivistul" in materie Mircea Geoana, omul care l-a mai ajutat odata pe Basescu in 2007 , care inainte de referendumul suspendarii nu cantarea mai mult de 35% in sondajele de opinie. Dupa referendum, cifrele s-au modificat radical in favoarea "victimei", ridicandu-l la 65% cota de incredere. Numai ca de aceasta data orice motiv de "intoarcere la popor" ii poate da sansa carismaticului sa provoace si sa combine anticipatele pentru prezidentiale. Singura sansa de salvare a maleficului Domn Traian Basescu si a impozitului de solidaritate propus de campionul incompetentei nationale , Emil Boc.

knowbothsystems spunea...

Impertinentul frate al presedintelui, se exprima public si scuipindc pe statul pradat de el:
"care sef al institutiei de cercetare (Agigea), ala e sef de institutie moarta".
Deci hotul privat mai si ride de seful public hotit !
Groparii moartei Statiuni Agigea fiind fratii Basescu!
Ca ii iau cele 30 ha, pentru avere lor, la mare !

Aici nu trebuie Justitie si democratie? Trebuie doar in clanul psd?
Ba trebuie in ambele calnuri, ambele de fosti ftati-fsn= urmasii directi ai pcr !

La Agigea- adunat piersici- eram dusi de comunism ca studenti in camioane deschise stind pe baloti de paie de griu proaspat recoltat.
Acum, Basestii lichideaza romanilor plantatiile de fructe sudice!

Sa si le importe, le ordona astfel procedind, Basestii.
Ca ei vor terenurile plantatiei publice, pentru constructii viitoare la mare.
Ca vor si ei sa devina latifundiari, ca Becali (cel inchis) si ca Popoviciu (cel eliberat) de Justitia si Democratia de sub Basescu- prin minciuna votantilor de dreapta ajuns si sef de stat si intii primar ba si reales dar rapid fugit la palat regal-cit era pe caii minciunii care 'tinea'. Acum nu-i mai tin minciunile!

Ati observat sigur, Basescu nu s-a implicat decit in 'mari proiecte' toate materiale
! Unde,
- fie saci de bani publici pusi in joc (pasaj Basarab-singurul lui tel primaresc),
- fie teren public manevrat oficial (Parc Bordei lui Costanda, sigur nu de gratis la primar),
- fie ha multe publice, investitie imobiliara de viitor familiei (Statiunea Agigea),
- fie casa publica ieftin luata ca primar (vila din Mihaileanu),
- fie relatie cu inavutiti (ghiseft- apt de 1 milion $, fiicei mari),
- fie mare si valoroasa disparitie publica (flota-in care specialist),

- si acum, final, asigurarea de speranta politica, daca nu viitor politic lui, atunci lui-prin familie, si daca nu mai e posibil prin barbati-atunci prin femei,
- prin alegere comunista in pd (a fiicei mici),
- prin propulsarea in politica (a fiicei mici),
- si (prin fiica mica) tintind insfacarea politica a noii generatii,
a tinerilor, pe care ii crede urmatorii buni de prostit politic, dar se inseala amarnic, tinerii au intors spatele politicii demult, au inteles ca trebuie cind i-au vazut modelele in 18 ani, au facut-o sa-si asigure singuri viitor-prin profesii.


Toate exceptind finalul plan,sint realizari doar materiale din postul public avut la momentul faptei.
Iar natiei ii cinta 'lupta impotriva coruptiei''. Cum? Cind o practica!
Ba vrea sa o si continue politic prin urmasi.

God help Romania, ca Justiia si Democratia-inexistente- nu pot !

Google
 

Postări populare