Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

5.4.09

Populatiei nu-i pasa de tehnicalitati
Basescu va pierde din inclestarea lui Becalirosu.costel55
mi-e scarba


Nu am fost vreodata fan Gigi Becali..dar ceea ce se imtampla e culmea grotescului:Diversiunea creata de cei care vor sa distraga atentia populatiei de la gainariile familiei Basescu,va avea efect invers.Nimic nu poate spala imaginea de potlogar obraznic si arogant al fratelui presedintelui Basescu, de altele escrocherii imobiliare ale fiicei sale,..iar Becali apare in postura de victima.Cateodata regret ca nu mai avem pedeapsa cu moartea,..pentru violatorii de copii,pentru asasinii in serie,pentru parlamentari care vand o natiune intreaga...gen Tariceanu.Cei mai multi din astia umbla liberi...iar Becali ca a incercat sa-si faca singur dreptate e la puscarie.Va iesi in curand afara..dar va fi privit de cei mai multi ca un erou...in timp ce Basescu va descoperi ca a cazut in nas prin sondaje.Asta demonstreaza mai degraba neincrederea populatiei intr-o justite acolita si corupta pana in maduva oaselor.

anka_vlc
chiar scarba


eu chiar nu is fan becali,dar asa zisa justitie romana imi face greata! Toti hotii si mafiotii sunt bine mersi in libertate iar vreun mos sau baba sau cineva care isi face dreptate sunt dupa gratii! Daca becali nu actiona imediat...ii mai gasea politia vreodata masina??la cat e de competenta...sigur nu. In Romanica noastra tre sa suporti sa fii batut,violat, furat etc.......pt ca politia nu te va ajuta cu siguranta iar daca te aperi o sa ajungi unde e becali acum.Rusine

george nemteanu
O realitate?


Actiunea personala pusa in fapta de catre Becali poate fi interpretata ca fiind modul actual de gandire al multor romani. Desi miliardar si cu ambitii de om politic, Becali ramane omul simplu care nu are mare incredere in organele statului, ba chiar le dispretuieste pentru incompetenta, coruptia si obedienta cu care sunt pe buna dreptate asociate. Multi romani purtati pe drumuri in cautarea dreptatii ar proceda identic daca ar avea posibilitatile acestuia. Din acest mod de a vedea natural lucrurile, actiunea lui Becali trebuie sa dea de gandit autoritatilor statului.

gili
Cazul Becali ...


Arestuirea domnului Becali se inscrie ca inca o diversiune menita sa distraga atentia opiniei publice de la "faptele de arme" ale clanului Basescu .
In seara premergatoare arestarii , fratele domnului Basescu oferise un spectacol de toata frumusetea in direct si la ceas de maxima audienta asupra modului cum intelege aceasta familie sa trateze Tara care o hraneste , si o "hraneste" al dracului de bine , dispretul si batjocura la care intelege sa o supuna .
Intr-o tara normala , interventia domnului Mircea Basescu ar fi atras dupa sine imediata demisie a domnului Traian Basescu .
Dar noi nu traim intr-o tara normala ...
Sa revenim la cazul Becali .
Orice s-ar spune , incarcererea domniei sale este nu numai legala , dar si de dorit . Las la o parte faptele domnului Becali de pina aici , fapte care il califica drept candidat pe viata la tzambal , sa ne referim la acuzatiile de acum ...
Nu pot sa spun ca domnul Becali a procedat rau incercind sa-si recupereze bunul furat , dar metodele aplicate sunt in afara legii orice ar spune si cel mai fidel fan al acestuia .
Domnul Becali ar fi trebuit , o data ce a obtinut date despre autorii furtului masinii sale , sa le puna la dispozitia politiei si sa urmareasca indeaproape prinderea faptasilor si recuperarea bunului furat .
Chiar daca am accepta folosirea de mijloace si foprte proprii in vederea recuperarii autovehiculului , o data ce aceasta recuperare a fost facuta si faptasii prinsi , imediat trebuia chemata politia si hotii sa fie pusi la dispozitia acesteia .
Daca ar fi procedat asa , domnul Becali ar fi fost de toata isprava si lauda , altminteri trebuie sa constatam ca domnul Becali a eliminat efectele unei infractiuni comise la adresa domniei sale prin punearea in opera a unei infractiuni si mai mari si nimic mai mult .
Iata de ce , fie tardiva , arestuirea domnului Becali se inscrie in coordonatele legii , dar numai si numai daca si Curtea Sprema o sa consfinteasca mandatul de 29 de zile de arest al Curtii de Apel si o sa condamne apoi la ani grei de puscarie pe acest domn asa dupa cum merita .
Totodata trebuie sanctionat cu aceeasi asprime si fapta furilor masinii , despre care iata nimeni nu face macar vorbire pe culoarele IGPR , Parchetului sau ale tribunalelor .
Altminteri totul este numai si numai o mascarada , care o sa acopere ce-i drept ca o trecatorare perdea de fum afacerile Basescu , dar vai pentru putin timp si care o sa dea inca o lovitura tocmai acelora putini care inca mai cred in necesitatea corectitudinii actului de justitie in biata noastra Romanica .

neamtu tiganu
Cineva vrea sa-l infunde pe Gigi


E impresionanta desfasurarea de forte. Mascati, laboratoare criminalistice, procurori si tot aparatu politienesc incearca sa gaseasca ceva. Cauta, doar, doar o gasi ceva.

In cazuri mult mai grave, de crime sau furturi de arme cercetarile politienesti au fost duse de sectoristu de strada acum e toata floarea pe baricade.

Este deci clar ca cineva se, nu dau nume, vrea neaparat sa-l infunde. Daca insa nu va reusi consecintele vor fi pt. acea (acele persoane) dezastroase, pe de o parte poltitia si juridicu se va face de fecale si pe de alta parte victimizarea lui Becali va duce la schimbarea atitudinii electoratului.

Este absolut logic ca o persoana care se considera jucatoare, care se baga in toate de la politica externa, pin-la la salarii si pin-la starea vremii si-a bagat si de aceasta data coada. Nu poate fi o coincidenta ca acea persoana l-a sustinut pe concurentu lu Becali.

Si Basescu si Becali vorbesc mult prea mult. De data asta insa Becali a exagerat, a spus mult prea mult si a devenit periculos. Cu orice risc trebe sa i se-nchida gura. Speranta lui Basescu e ca totusi sa-i gaseasca lui Becali o vina beton sa zica vedeti ca am dat la pamint cu coruptii.

Cele 29 de zile erau neaparat necesare, cavalerii dreptatii au mina libera sa scotoceasca prin tot ce are legatura cu Becali. Le trebe timp pt. a filtra anumite informatii, cele care ar ajunge prea departe vor fi indepartate.

Daca insa paparudele lui Basescu nu vor gasi nimic atunci e nasol pt. pirat.

Ghita Bizonu'

Becali e supra vinovat. Fiindca in primul rand nu trebe sa-ti faci singur dreptate. Asta de zice cam de la Sumer incoa., Sau macar de la Hamurabi.
Apoi el si-a recuperat masina fara sa dea malaiu ( ce acolo o tratatie cu niste pahare de alambic se punla el?! ete na! Te costa pe tine mai mult sa dai foc la unu care vrea sa fumeze!!). Si daca nu da malaiu alora aia nu pot trai si sa dea drepturile unde trebuie !!

Becali e vinopvat ca s-a bagat im politica . In politica nu are de ce sa intre. Decat poa sa dea bani in campanie CUI trebuie.

Becali e vinovat fiindca altii au fost prea prosti s-al prinza (adica cu banii. Pai da cine e di vina ca pui DJ acolo unde trebe expert contabil ?)

Becali e vinovat ca s-a certat cu Paszkany . Protejatu l;u stii tu pe cine iubesti .

Becali e vinovat ca e oier si prea bogat !!
Becali e vinovat ca se apropie alegerile si trebe sa aratam ca luoptam cu conruptia (CON adica impreuna va rupem prostilor !! )

Ca terebe sa intelaga tot omu : da banii alora de-ti cer recompensa ca-ti ti-au sutit masina ( viala samd) , si ca trebe sa intelega tot bogatu - da ba conteributia ca vine acus alegerera ( si nu te uita l;a ce face DNA aciuzand pe ADI ca-n alitate de sef de partid a strans bani de ca,pamie !!). eventual nu fa pe scartzaniu ca fetele taichii au si lele nevoi ca-s june si trebe sa-si traisaca viata

Si bagati-va-ti mintile in cap DNA este noua CEKA ! intercepteaza cand vrea si ce vrea si foloseste provocatori,. De fapt inJustitia macavita se bazeaza pe provocatori - ca-n anii 50 !!! !

cazu Fecalli (asta aratand inalta mea consideratie ptr caz si personaj) nu are nimic de-a face cu justiotia ci cu calcule electorale facute de "specialisti" in imagologie , adica niste insi care citesc cartoaie groase din strainezia despre cum ar vrea autorii cartzoaielor sa arate Strainezia ( curios auz de incendierila Strasburg. Insa numa romanii is comunisti, nu ? Si gagica de la A3 gafaie de parca ar alerga si nu s-ar hotara sa se impiedice).
De tsbaioblit s-a stabilit un singur lucru cert : alegatorii vacsescului si PROSTI ! si au obsesia injustitiei. CIca nerealaizarile lor nu se datoreaza rupturii dinttre comncret, dorit si ideal ci coruptytiei samd. Asa ca cine da cel mai bine s afie sacrificat pe altaru Justiotiei electoral bashite ?
Jiji. Fiindca este L:atifundiarul din PIpera cu avere nenemeritata (adica nemostenicta ) deci sigur furt, nemeritocatic (adica oier, . Cum ma-sa s-a imbogatiot oiweru si nu alwis, Bizonu', si cu atat mai mult vD sau Plesu ? Sigur a furat daca un agramat ca el este miliardar, asa gandersc prostii aia cu ceva studii !!) . Fiindca il injura suporterii inseamna ca boboru il uraste (adelasi bobor care pe NET s-a opus cionstruirii catedralei in locul mausoleului lu Ghita Dej atatl lor cel vitreg) . FDIindca este prea bogat, prewa ieise ca paduchele pe frunte , prea cunoscut lumea trebe sa-l urasca. Asa ca sa-l saltam si apoi vedem ptr ce!
Si dfiindca voatcii basesti si prsoti se vor multumi cu oa streatare preventiva,. Si in rest vor fi de acord ca este nevoie sa votam Vacsescu al 2lea mandat si constitutie cu putori sporite ca pe viitor gunoaie din astea sa nu mai scape injustitiei macavit multi bashite .
Asa au gandit cei care au indicat tinta. Nu s-au gandit ca uio Bizonu nu am chiar atatea complexe ( pun pariu ca in juma de ora complexez intreaga famelie Becalli care se va stradui sa=-si arate superioritatea arataundu=-mi ca cad sunb masa inainmtea lor . Azi garantez ca pierd !! Sau ei ca pot de mai multe ori kla femei ... sa aiba parte der SOtalol si ei !! Insa nu stiu ca is recunoscastor unui Becalli ca a platit sa fie stranse gunoaiele de pe calea Floreacsca (miultam Becalli oricare ai fi ! Puteau ! Stii cum . Acum pot sa ma duc pe jos pana la Stefan cel Mare asaa ca o plimbare !!). Sau ca aklwis va lua cestia ata ca tentat impotriva propretatii private ...
Fiindca iderea a fost sa dam un corupt furiei popoNare . Sa se voteze Vacselu .
Fiindca draga Alwis ce nu reusesti sa pricepesti tu : nuimeni nu este duispus sa-si sacrifice buinastarea ptr "indreptatirea" ta . cand vorbesc sa-ti faca drepate se gandesc ceva sa-ti dea tie maxim 10 la suta si restu sa ia de la mine .. D eex fondul Propretatea,. Nu s-a facitut sa fie despagubiti cei nedreoptatoti de ciomunisdm. CI ca cine trebe sa ia bani grei. Si pe urma celor ca tine (ingineri. Nu este dipret ci observatie, Ce gredeti ca io stiu prea bine difernta inttre tranzistor si dioda ? ma org macrinteleg ca Voltu nu e Wat da diferenta imi e nitel obscura. Asta e ptr ingineri si electricieni !! )li se zice ca Curtea Erorppeana le zice ca au dreptate. ce nu stititi (ca credeti pre Boc) aia din CE zic : conform legilor romane .... oricum depasesc capacitatilo voastre teleptuiale ( vreti sa ma complexati ? Ecuatia de grb 3 e suficienta !!)

Tot tembelizoru. Stasburg,. Stangisti. Cum e cu condamnarea comunismului? aia nua u cazut in cur ? Nu ar fi mai bine sa va ocupati de wati ? ca poate stioti ce-i aia ...
Da click aici ca sa vezi totul!

VREI SA-I INTALNESTI? cin s-aseamana s-aduna pe lista de discutii peromaneste

2 comentarii:

Anonim spunea...

Umilirea lui Gigi Becali - un spectacol prost regizat

Arestarea lui Gigi Becali este cel mai de prost gust spectacol de varieteu politic la care am asistat de cand ma stiu. Am refuzat pana acum cateva zeci de invitatii la emisiuni de stiri, talk-show-uri pe tema fierbinte a acestor zile. De ce? Nu sunt disperat ca altii sa apar in orice ocazie, chiar daca nu se pricep la nimic. Si nici nu intentionam sa fac public adevarul despre parteneriatul meu politic cu Becali. Mai importante decat toate a fost ca trei zile mi-a fost atat de rau incat nu puteam sa stau in picioare. Nu mi-am tinut nici orele la facultate, nu am putut sa scriu proiecte urgente. Si cum sa nu-mi fie rau cand vad in direct cum cel mai bun prieten al meu este batjocorit, iar eu nu pot sa-l ajut imediat?

Lumea nu a cunoscut niciodata adevaratele motive ale prieteniei noastre si nici de ce eu l-am ales pe el sa-mi fie student in politica. Tot in Ziua, am inventat o motivatie plauzibila, care trezea uriase resentimente. Erau chiar unii care calculau averile pe care le-am castigat, asa ca mi-am vazut linistit de plan. Lucram "sub acoperire." Mi-a parut rau de unii prieteni care pentru ca am devenit mentorul lui Gigi nu au mai vrut sa stea cu mine de vorba. Aia nu erau prieteni. Inainte ca Becali sa intre in politica, am fost prieteni, iar dupa ce ne-am certat rau de tot in politica si am rostit cateva vorbe despre cat de tare m-a suparat, tot prieteni am ramas. Cand ziarele scriau tot felul de tampenii despre cearta, noi vorbeam noaptea ore intregi la telefon. Ajunsesem sa nu-l mai suport fizic, m-am ferit sa-l vad cateva luni, pana intr-o zi cand am intrat intr-un conflict cu niste militieni, iar el a sosit (cu Maybachul) sa ma ajute, la trei minute dupa ce l-am sunat. Spun acestea ca sa se inteleaga cat de subiectiv sunt. Nu pot sa tac insa, pentru ca stiu prea multe despre ceea ce se petrece. Si nu mai mi-e rau.

Permanent, planul meu era amenintat chiar de Gigi. Cand vedeam ce dusmani isi face, l-am prevenit - "te vor lega!" - iar el imi spunea ca nu inteleg lumea reala, "cum sa ma lege pe mine? Eu sunt Gigi Becali!" Nu va fi pe dreptate, ci "iti vor face o inscenare," ii spuneam. Din pacate, am avut dreptate. Eram insa de acord cu privire la cei care pregateau in secret anumite lovituri contra lui. Tot timpul a avut un dezavantaj major: el urla impotriva lor la televizor, in vreme ce ei complotau pe ascuns pentru anihilarea denuntatorului. L-am avertizat (ca atatia altii) sa nu mai vorbeasca la telefonul ascultat de serviciile secrete, dar si de crima organizata. Becali radea si incepea sa spuna pe telefon tot felul de aberatii, scenarii, "la misto", sa injure, toate amestecate cu unele lucruri reale. Daca acestea sunt folosite ca marturii, chiar ca traim in "tara lui Peste."

Impotriva lui Becali s-au coalizat indivizi malefici, plasati in centre strategice ale unor lumi transparente sau obscure. Deliberat vorbesc eufemistic si eliptic: inca nu s-a judecat recursul, daca spun o parte din ce stiu poate nu-l vor lasa sa iasa niciodata viu de acolo. Cei scosi "la inaintare", precum si cei care le dau ordine, direct sau indirect, nu si-au dat seama cat de eronate le sunt calculele. Va fi ca un bumerang: toate se vor intoarce impotriva lor. Au vrut sa-l umileasca public, dar arestarea lui in fata mamei sale, a sotiei si a celor trei fiice a trezit compasiunea si revolta multora dintre cei care il detestau. Mai important decat orice este ca totul a fost executat atat de grosolan incat tot mai multi cetateni i-au intuit pe unii dintre scenaristi, regizori, actori, sufleuri, cascadori ai farsei care poate deveni tragica. Pentru asta vor plati costuri mult mai mari decat castigul pe care il scontau din spectacolul prost regizat la care am asistat. Chiar daca adesea se comporta ca un berbec, de aceasta data mieluselul Gigi a devenit "tapul ispasitor." Preotii si macelarii vor sa-l sacrifice in piata publica, desi vinovatia lui a fost fabricata.

Dan PAVEL

Anonim spunea...

Care e crima lui Gigi Becali

Costel Iancu, PDL: trafic de carne vie, sclavie, rapiri, sechestrari de persoane, torturi, umiliri inimaginabile, arme: cercetat si judecat in stare de libertate.Gigi Becali isi face singur dreptate in fata clanurilor tiganesti, aflate de cele mai multe ori mana in mana cu mafia din Ministerul de Interne: arestat si inchis.

"Dupa ce mi-a aplicat multiple lovituri si m-a lasat jos, Iancu Constantin a mers la autoturismul sau si a adus mai multe lanturi si lacate cu care m-a legat, atat de gat, cat si de un gard. M-a dezbracat in pielea goala si a adus o bucata de carton pe care m-a obligat sa scriu cateva cuvinte cu privire la faptul ca as fi o zdreanta si am gresit fata de el. Dupa ce am fost legat cu lantul si dezbracat in pielea goala, Iancu Constantin a urinat pe mine, a incercat sa ma ... si chiar... ... . Precizez faptul ca eu am fost legat in spatele imobilului in care locuisem, de gardul acelui imobil si am fost tinut in lant si in pozitia umilitoare pe care am expus-o anterior o perioada de mai multe zile, fiind tinut dezbracat, pe timp de ploaie si vant".

Este doar o parte din declaratia uneia dintre victimele lui "don Costel" Iancu, fostul presedinte al Administratiei Nationale pentru Imbunatatiri Funciare al Guvernarii PDL, recomandat si "garantat" de ministrul Radu Berceanu. Ministru care, desi e tartorul judetului Dolj, afirma senin ca habar nu avea de trecutul interlop al alesului PDL. Daca el nu avea timp si resurse sa afle, ce credeti, politia ar fi putut? Sigur ca da. Drept dovada, Costel Iancu a devenit partener de afaceri si cu Costel Tulitu, fostul sef al Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Dolj, actual primar in orasul Bechet, din partea PDL. Conform Registrului Comertului, Iancu si Tulitu au fost parteneri de afaceri in firma "Inteligent Service" SRL, care se ocupa cu "activitati de investigatie si protectie". Mai clar: cand hotii isi dau mana cu politistii si-si mai fac si o armata personala de infractori. Sa zicem ca nici politistul, ca si Berceanu, nu a fost in stare sa afle trecutul interlop al activistului PDL. Atunci, poate un membru al serviciilor secrete ar fi mai indicat? Pai da! Pentru ca afacerea celor doi a fost administrata de Gelu Simescu, fost locotenent-colonel in Directia de Protectie si Siguranta Militara din MApN. Adica filiera se extinde in toate sferele si putem constata existenta si dezvoltarea statului mafiot. Un al doilea primar asociat cu Iancu si "serviciile" sale "inteligente" este Ion Dabuleanu, primar in comuna Gighera din judetul Dolj, informeaza presa. Un al treilea primar asociat al lui Costel Iancu este Andrei Marius Danut, ales edil in primavara lui 2008 in localitatea Dranic, din judetul Dolj, tot din partea PDL. Cei doi sunt parteneri de afaceri in firma Centro Trans Corporation SRL, singura societate in care Costel Iancu mai figureaza acum ca asociat. Dupa ce, la rugaminte a premierului Emil Boc, si-a dat demisia de la ANIF, distinsul Costel Iancu, fostul coleg al "justitiarei europene" Monica Macovei, acuzat, intr-un caz instrumentat de DIICOT trei ani, de, repet, rapiri, sechestrari, trafic de carne vie, sclavie umana, tortura, posesie de arme este, si acum, liber si bine-mersi, judecat in stare de libertate.

In schimb, "pericolul social" Gigi Becali, este incatusat si inchis, pentru ca si-a facut singur dreptate, fara a fi dovedita vreo vinovatie a sa, pentru ca "este si formator de opinie". Mai ramane sa fim arestati si noi, din acelasi motiv, alaturi, poate, si de romanii care si-au facut singuri pod la Marginea, dupa un an de asteptari zadarnice!

Arestarea celui mai cunoscut roman, un roman paradoxal, dar debordant in acte de binefacere, care a reusit sa redea viata unui sat intreg, dupa ce Guvernul nu a facut nimic la inundatii, este cea mai mare greseala a asa-zisei Justitii romanesti. In acest caz sunt implicate insa, ca si in afacerile lui "Don Costel de PDL", servicii secrete cu ramificatiile de rigoare in toate structurile statului. Un caz revoltator, care il transforma pe haiducul rebel Gigi Becali intr-un erou a carui popularitate o va depasi, sigur, pe cea a presedintelui Traian Basescu. Presedinte care, ciudat, nu se mai pronunta ca si in cazul Popoviciu cu cate o intrebare, naiva, cum ar fi: "Care e crima lui Gigi Becali?".

Google
 

Postări populare