Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

15.4.07

ca'ntr-o zi de salar, intr-un port departat
spune-mi pe cine premiezi sa-ti spun cine esti




Gratierile presidentiale au un talc aparte. De exemplu, in ultima sa zi la Casa Alba, Bill Clinton l-a gratiat pe Marc Rich, care se 'ascundea' de fiscul american in Elvetia si a carui fosta sotie era o mare donatoare la fondurile de spalare a imaginii clintoniene. Da, este vorba de acelasi Marc Rich care si-a construit intre timp o faima romaneasca. Mai aproape de noi, pentru alt fel de contributii (originale?),Iliescu l-a gratiat pe Luceafarul huilei...

Reversul gratierilor, in varianta basesciana timpurie (in care ai lui n-au intrat inca la apa), este acordarea de medalii si merite. Cel care se indreapta cu 80% din sanse catre statutul de fost presedinte al Romaniei, a dat la medalii si ordine si'n stanga si'n dreapta mai abitir ca un marinar in zi da salariu intr-un port departat. Acum vedem exact liniile de forta, intelectuale si altfel, din spatele succesului portocaliu la romani. Mai vedem de asemenea ca nici macar Basescu nu-i sigur 100% ca va fi reales. Intradevar, prin campania asta tarzie de insamantare de medalii se asigura ca toata lumea, de care are sau a avut nevoie, este multumita si multumitoare, cel putin pana la ziua recoltei.


Da click aici ca sa vezi totul!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Stie Basescu pentru cine lucreaza?

1. Nu este nicio indoiala ca Basescu stie pentru cine lucreaza, doar este stipendiat. Daca n-ar lucra n-ar mai fi stipendiat. Doar ca protectorul nu-l mai plateste, daca nu mai are nevoie sa-l foloseasca. A facut-o si cu altii mai acatarii.
2. Decoratiile nu-si au merit daca ne gandim cine au fost decorati. Poate ca primitorii au fost decorati numai pentru servicii personale, caci de tara nu-i pasa nimanui.

Anonim spunea...

EVIDENT

LUCREAZA PENTRU CEI CARE II DAU ORDINE . IAR ACESTIA SUNT CEI CARE L-AU TRIMIS LA ANVERS CA SA LUCREZE PE VALUTA . ESTE ACEEASI VALUTA PE CARE O GESTIONA UN OARECARE DIRECTOR DIN MINISTERUL DE FINANTE TEDDY STOLOJAN .AMANDOI BAIETI SIMPATICI CU OCHII ALBASTRI SI CARE SE SALUTAU ""SA TRAITI TOV.. GRADU . P R O F U L

Google
 

Postări populare