Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

27.6.11

Curvele la palate, proaste si reprezentative

Am citit comentariile de la Lectia greaca.  Incearca sa traduci cu Google.  Ai sa vezi ca grecii nu vor sa-si puna pielea in saramura pentru banci, desi sunt santajati din toate partile.  EU-ro-pa se duce bancilor de suflet, elita greaca a fost accesoriu la crima.  Cine i-a manuit?  Unii si altii.  Americanii pe de-o parte, nemtii p'alta, iar Sarko i-a ocupat pe francezii pro-europeni cu tzigani romani, Libia si alte daravere.


Grecii, ale caror elite cetatenesti n-au plecat in exil ca la noi in ultimii 20 de ani, s-au prins.  Astia vor sa ingenucheze toata europa bancilor sau nemtii se decupleaza de la mecanismele de control comunitare de dupa Razboiul II. 

Curvele proaste ale noastre din Palate arunca fumigene, ba cu ungurii, ba cu fostul rege, doar doar nu ne desteptam si re-nationalizam si/sau lasam Leul sa fluctueze.  Basescu se stramba ca maimuta la rusi si ignora China, Ungaria face treaba cu amandoua si chinezii tocmai viziteaza Budapesta la nivel inalt. 

Intre timp, lumea mai buna vrea in continuare sa plece.  Ce nu se stie este ca poti s-o iei la fuga, dar nu te poti ascunde.


Pe scara ta, cat e lectia de chineza?


Da click aici ca sa vezi totul! VREI SA-I INTALNESTI? cin s-aseamana s-aduna pe lista de discutii peromaneste

Niciun comentariu:

Google
 

Postări populare