Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

18.11.10

ursus reduce activitatea la cluj, ce fac romanii destept(at)i? schimba berea!

soso18.Nov.10-13:53hs

cam sentimentul asta l-au avut si nemtii cand NOKIA a inchis fabrica din Germania, si au mutat-o in RRomania! azi maine o sa bem ursus made in shanghai, ca e mai ieftin pe acolo..... pacat, mare pacat..... sunt atatea marci de bere ne-prezente pe piata din ro si din estul europei (budwaiser, grolsch, amstel etc etc) incat puteau sa vanda fabrica respectivilor producatori, sau sa-si ia licenta pt producerea lor, si sa le exporte in partea asta a europei- SAB prefera sa importe- pilsner urquel, grolsch si alte branduri, decat sa le produca ei aici......pacat, mare pacat!
Monica18.Nov.10-13:56hs

De ce nu cumparam noi fabrica, sa fabricam berea in continuare?
Din cele 120 de miliarde de dolari imprumutati pana acum ar fi putut sa dea ceva bani sa ia fabrica de bere!
mihai18.Nov.10-14:54hs

Adio Ursus. Nu voi mai consuma niciodata aceasta marca de bere mult iubita inca din anii studentiei.Pentru mine berea Ursus era un simbol al Clujului.deasemenea nu voi mai consuma nimic din cadrul grupului Ursus Breweries,voi trece sa consum de la concurenta.De dragul reducerilor de costuri au inchis aceasta fabrica cu traditie, dar se uita faptul ca pentru multi consumatori impatimiti ai Ursus ,aceasta marca se identifica cu Clujul,nu este exclus ca vanzarile de Ursus sa scada in Transilvania si mai ales in zona Cluj.Va doresc vanzari cat mai reduse si m-as bucura sa aveti vanzari zero la Cluj. ADIO URSUS
Marius18.Nov.10-14:56hs

Asta e raspunsul romanilor pentru ca au sters de pe sticla inscrisul "Bere Cluj". O sa bem alta bere, nu-i bai.
dannyx18.Nov.10-15:02hs

eu sper sa dispara toate firmele din tara poate asa o sa se rascoale si romanii impotriva celor care ne conduc de 20 ani....si o sa fie o adevarata revolutie o revolutie a disperarii...pentru ca in 20 ani o sa ajungem acolo sa nu mai avem nimic...decat pamantul si casele pentru care ne-am batut de numai numai pe niste preturi incredibile...ca de doar credeam ca facem afaceri si ca economia dudue...economia noastra nu numai ca nu a duduit niciodata da e pe punctul sa explodeze...o sa mai traim si o sa vedem noi...


rico18.Nov.10-15:09hs

nu pleaca din tara... doar se concentreaza pe fabrica de la buzau
CCCP18.Nov.10-15:15hs

minunat! hienele capitaliste au procedat precum Kraft Foods cu fabrica Poiana de la Brasov. dupa ce a rezistat peste 100 de ani, mafiotii americani au inchis-o si au transferat productia la "castraveti murati".


stefy18.Nov.10-15:24hs

nu dispare, doar isi restrange capacitatea de productie si se restructureaza. Mai cititi si articolul, nu doar titlul, inainte sa comentati aiurea. Una e mutarea activitatii, cum s-a intamplat cu Poiana sau Coca Cola, si cu totul altceva e restructurarea. Fabrica ramane, berea ramane, nu disperati.
Nichifor18.Nov.10-15:24hs

-- Comentariu dezactivat din motive de securitate/spam --
Chirea18.Nov.10-15:30hs

Sunt un mic actionar la URSUS, Dividente nu sau mai dat de peste 10 ani. Ce credeti ca se intampla cu micii actionari. Care va fi situatia noastra si in special situatia mea in viitor. Am pierdut tot? Cum si la cine considerati ca pot obtine relatii? Multumesc.


aaaaaaaaaaaa18.Nov.10-15:57hs

Dobitoci, pierzi brandul, pierzi piata...Pa, Ursus, hai Becks!
maxtor18.Nov.10-16:01hs

RECLAMELE NE VOR SPUNE CE PISHAT SA BEM.
Vasile18.Nov.10-16:16hs

BRAVO!
Fotografia este de la fabrica din Buzau.
rrominator18.Nov.10-16:30hs

Bravo bai, asa ramane romania fara nici o fabrica de bere ca doar pleaca fiecare cand vrea si cum vrea!!! Doar le-am dat fabricile gratis, la ce naiba sa ii mai obligam sa tina lumea, noi tre sa vedem sa isi umple ei buzunarele cu profit!!! pardon.Profitul lor tre sa fie anual in crestere, daca scade cu 1% e mare bai. Mai duceti-va dracului cei cu buzunarele fara fund
Dorian18.Nov.10-16:35hs

Asa a inchis Heineken fabrica Silva din Reghin, acum ani buni. E greu de inteles politica asta...in fine. Se stia de mult timp ca se va inchide si Ursus-ul din Cj.


marin18.Nov.10-16:36hs

Din pacate calitatea beri ursus s-a deteriorat mult ,chiar si clujeni aleg alta marca drept urmare vinzarile au scazut
arion18.Nov.10-16:37hs

Astia cu democratia lor de privata distrug tot si ne aduc pisat numai din import.
Observatorul18.Nov.10-16:42hs

arion18.Nov.10-16:37hs: Foarte Adevarat :(
maxtor18.Nov.10-16:55hs

@marin:e adevarat,berea de la buzau e distrusa.
Mese18.Nov.10-17:07hs

Mai am 2 sticle de Ursus in frigider. Promit ca vor fi ultimele!!
Chiar daca nu mai are acelasi gust ca si in studentie, am preferat sa consum aceasta marca tocmai pt. a ajuta cu f. putin si fabrica din CJ.
De maine trec pe alta marca.
Imi doresc ca piata locala sa reactioneze si sa le dea o lectie sud-africanilor. Prea toate lucrurile se privesc astazi exclusiv prin prisma profitului.
Un clujean.


Adaugă Comentariu21 comentarii
Nume Email Captcha:
rsca18.Nov.10-17:12hs

e clar... ma voi concentra pe ciuc; oricum ,tuborg,carlsberg,heineken ,toate facute in romania , sunt dulcege,cu gust de kkt...petisoarele si dozele nu se iau in considerare,iar timisoreana,golden brau,e.t.c. sunt mult prea slabe...
singura sansa pt. ursus de a ma pastra ca si client este ca berea sa fie produsa la brasov,in fosta fabrica aurora...
prev12345next

Un comentariu:

Raluca spunea...

Pacat ca au inchis fabrica. In alta ordine de idei, nu mai beam de mult Ursus, ci Ciuc si Timisoreana. Ursus nu mai era buna.

Google
 

Postări populare