Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

24.1.09

O poveste cu talc

Am un prieten roman, angajat intr-un laborator de proiectare american, caruia ii place foarte mult atat meseria proprie cat si a cunoaste din domenii fara legatura imediata cu meseria sa. In treacat fie spus, omul acesta e foarte bine apreciat la locul sau de munca si reuseste sa combine armonios profesia cu hobby-urile sale extra-profesionale.
Viata face ca nici grup de oameni, indiferent cat de performant, nu este imun la politica. Asta a facut ca si echipa din care face parte prietenul meu sa ajunga in mod repetat pe mana unor clientzi cu profesionalismul mult mai jos decat aptitudinile lor politice.
Si aici apare intorsatura. Contrar modelului comun, prietenul acesta al meu este promovat la conducerea echipei sale. Cine stie cum decurge viata in asemenea medii poate confirma ca omul acesta nu a facut decat sa-si creeze probleme pentru care nici macar nu era cazul sa-si bata capul. In alte cuvinte, ce motivatie sa-l fi facut pe el sa o rupa cu viatza relativ linistita?
Raspunsul este simplu. S-a saturat sa fie condus de incompetenti.
Unde-i talcul? Pai am scris de atetea ori la peromaneste ca oamenii destepti au cam plecat din Romania. N-au plecat toti, insa! Asa ca celor care inca sunt(em) in Romania oripilati de incompetenta sau neadecvarea lidershipului romanesc o sa pun urmatoarea intrebare: Cand o sa ne saturam sa ne conduca incompetentii?








Da click aici ca sa vezi totul!

VREI SA-I INTALNESTI? cin s-aseamana s-aduna pe lista de discutii peromaneste

Un comentariu:

Anonim spunea...

Pedeapsa celor care nu se implica in politica este ca ajung sa fie condusi de oameni mai slabi ca ei.

Platon

Google
 

Postări populare