Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

25.7.07

din groapa in groapaVenind spre Romania prin Austria si Ungaria nu poti sa nu observi cum ungurii au soselele mai bune decat ale austriecilor pe cand ale noastre au ramas ca vai de capul lor. Ce sa-i faci, noi ne-am prea-ocupat cu referendumul si alte alea.

Acum ca referendumul a trecut, Basescu a trecut scurt si decisiv la decapitarea serviciilor, o actiunea la care te-ai fi asteptat cand a preluat puterea, insa amanata principial pana acum. Deh, joaca de-a inteligenta costa.

Altfel de note de plata au fost inmanate de tot felul de sondaje capilor revoltei anti-Basescu. Cea mai surprinzatoare pare a fi aceea adresata d-lui Corneliu Vadim Tudor si partidului sau. Din moment ce miza pentru omul de rand ce s-a prezentat la referendum a fost coruptia si PRM impreuna cu liderul sau erau campioni in lupta anti-couptiei, sa intelegem ca ca avem o problema pe undeva? Fie electoratul a intrat intr-un con de umbra al ratiunii, fie PRM-ul a fost prins cu cioara vopsita.

Mai departe, presedintele Basescu si clasa politica romaneasca continua ceea ce au inceput chiar inainte de referendum si anume jocul de sah politic. Cui ii pasa de aprecierea concomitenta a leului si a preturilor, cumva o aberatie economica daca nu inca un esec al ratiunii la institutia d-lui Isarescu? Nu-i nimic insa, toate "erorile" aste cresc si mai mult si mai repede datoria pe care ne-o facem la altii ca la noi mai toata activitatea economica autohtona a fost pusa pe butuci. Da, poate ca presedintele Basescu sa va gandi si la crearea si sprijinirea de campioni locali economici cu care sa mai iesim la liman. Desigur, asta dupa ce patricienii locului vor fi ridicat basmaua (curata) alba si vor lasa politica celor alesi.

Pana una alta, din groapa in groapa vom ajunge si noi unde ne e locul...Da click aici ca sa vezi totul!

Niciun comentariu:

Google
 

Postări populare