Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________


poante § intelart § cafeneaua
© 2005
cel mai vechi blog peromaneste

20.9.14

Sa boicotam produsele NAPOLACT CU LAPTE UNGURESC!



Proprietarul Napolact elimină micii producători români din Maramureş: va importa lapte din Ungaria!!!
O decizie a olandezilor de la Friesland Campina, proprietarul mărcii Napolact, riscă să arunce în faliment micii producători de lapte din judeţele Satu Mare, Bihor, Maramureş şi Sălaj, anunţă
stiriagricole.ro .
Concernul olandez a hotărât să renunţe la contractele cu micii producători români, urmând să cumpere lapte din Ungaria, mai ieftin cu 10 bani pe litru.
"Din iunie, nu mai preia laptele de la noi, ci din Ungaria. Este un dezastru pentru că numai în Maramureș avem peste 60 de centre de colectare, unde se livrau zilnic 100.000 de litri de lapte.
Oamenii sunt terminați", a declarat Claudiu Frânc, preşedintele Federaţiei Crescătorilor de Bovine din România.
Situația în care se află producătorii din Transilvania s-ar putea extinde și în alte zone ale țării, după 1
ianuarie 2015, când vor fi eliminate cotele de lapte la nivel european, astfel că se vor putea face
importuri pe bandă rulantă.
Culmea este că sloganul celor de la Napolact este "Lapte din inima Ardealului".
Sursa: http://activenews.ro/proprietarul-napolact-distruge-micii-producatori-romani-din-maramures-va-importa-lapte-din-ungaria_1848889.html

Nota mea: Iată ce înseamnă să nu existe legi care să protejeze cu adevărat producătorul român și pe români, în general. Ticăloșii și incompetenții care conduc România, în cârdășie cu nemernicii din afara granițelor, lucrează la transformarea țării într-o piață de desfacere, la falimentul total al României. Până când o să le permitem să își bată joc de noi? BOICOTAȚI PRODUSELE NAPOLACT!!!
Dacă condiția necesară rămânerii în Uniunea Europeană este falimentul, atunci ar trebui să facem ceva pe această constructive politico-economică de factură masonică care, sub masca libertății și
democrației vrea să ne cucerească fără să tragă un foc!
Publicat de Daniel Roxin

 
 
 
 





2 comentarii:

Gabriel spunea...

Cred că nu putem facem nimic în legătura cu UE - nici măcar s-o părăsim. Nici măcar în anii '50 România nu a fost, juridic vorbind, în asemenea măsură captivă lagărului socialist cum este acum faţă de UE. Captivitatea europeană a României este înscrisă în Constituţie de "vizionarul" Nastase. În 2003, Constituţia a fost amendată prin referendumul de două zile (că altfel pica) organizat de Cozmâncă la ordinele lui Năstase. Cu această ocazie, s-au introdus în Constituţie prevederi privind integrarea euro-atlantică.
Ele nu reglementează decât aderarea, dar "creativă" cum o ştim în interpretarea prevederilor constituţionale, Curtea poate invalida orice iniţiativă privind părăsirea celor două structuri (pe motiv de exemplu că în Constituţie e reglementată doar intrarea, nu şi ieşirea, deci părăsirea nu se poate face).

peromaneste spunea...

Gabriel, si eu ma minunez la aflarea atator prostii pe care le-a preluat Nastase din zbor dela CDR si dus pe culmi si mai prospere--Bittner, Club Monaco etc.

Chestia cu intrarea in Cluburi ca articol in Constitutie e o bomba cu ceas sau ghiuleaua de piciorul prizonierului tebecist care astfel nu poate merge nici pana in curte la o gura de aer. Nu-i singura, deja se vorbeste de modificarea Constitutiei, dar numai in sensul regionalizarii si alte asemenea rearanjamente ale scaunelor pe puntea Titanicului.

Google
 

Postări populare